פינת ההמלצות (לענות!)

everynormal

New member
../images/Emo184.gifפינת ההמלצות (לענות!)../images/Emo184.gif

נו אתם יודעים כבר מה צריך לעשות, נכון? רק להמליץ על כל מה שעולה בראשכם וזה לא בהכרח חייב להיות קשור רק למוזיקה, אז המליצו! (וואי בבקשה תענו :))

everynormal

New member
טוב אז אני רוצה להמליץ

דבר ראשון על התוכנית "אמריקן איידול" למי שכאן שלא מכיר, זהו כוכב נולד האמריקאי, תוכנית מצויינת עם המון המון כשרונות, כדאי לשים לב לדיוויד קוק שנמצא שם. אני בטוחה שלחלק מכם יצא לשמוע את הקאבר של כריס קורנל לשיר בילי ג'ין של מייקל ג'קסון (קאבר מצויין דרך אגב) בתוכנית האחרונה דייויד שר את השיר הזה בגרסה של כריס קורנל וזה היה פשוט מדהים, כל השופטים התלהבו (כן, גם סיימון...) ואפילו קורנל אמר שהוא אהב את זה לאחר שהוא דיבר עם ריאן סיקרט המנחה! בנוסף אני גם זוכרת שממש בתחילת התוכנית רנדי השופט אמר לדיוויד קוק שהוא יכול להיות סולן באליס אין צ'יינס, וגם לדעתי הקול שלו מזכיר טיפה את של אדי וודר, וגם קצת את ניקלבק. בקיצור חפרתי, אבל אני ממליצה להוריד שירים שהוא ביצע בתוכנית אתם ממש תאהבו

Sanguine Sky

New member
המלצה../images/Emo13.gif

אממ גם אני אמליץ על משהו מהטלויזיה- על האוס. אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת! זו סדרת בית חולים כזאת,ממש מגניבה, כיף לראות (אפילו אם לא מבינים כלום לפעמים..) ובאמת מעניין. כי אני גרועה בהסברים-צירפתי את העמוד של הסדרה בויקיפדיה. ביום ראשון הבא (אני חושבת) (6.4) יתחילו לשדר את העונה ה4 בערוץ 3. (מקווה שזה בסדר שההמלצה לא קשורה לחיים) שבוע טוב

shirbowie

New member
רקומנדיישן ../images/Emo9.gif

אני רוצה להמליץ על ספר בשם "המקלדת",שיצא לפני שנתיים בערך..הספר הזה הוא יוזמה של "תפוז",שלקחו את הסיפורים הכי טובים שאנשים כתבו בבלוגים שלהם ועשו מזה ספר. כמו שאתם יכולים לנחש,יצא ממש יפה,כי כל הסיפורים חדשניים,ולא ספר שהוצאה לאור התערבה בכל מילה שכתובה בו.מה גם,שהרוב נכתב ע"י בני נוער מה שעושה את זה ממש מגניב...בקיצור-קראו ותהנו בני נוער פוחזים שכמוכם!
וכמובן,ההמלצה הגדולה מכולן-כריס קורנל בגני התערוכה! אנשים,כמו שאמרה אוריין,זאת באמת הזדמנות של פעם בחיים,והדבר הכי קרוב לסיאטל של שנות ה90 שנגיע אליו (אלא אם ליין יחליט לקפוץ לביקור בזמן הקרוב..
) Enjoy!

everynormal

New member
וואה וואה אם ליין היה קופץ לביקור...

אבל לכי תדעי אולי עכשיו אליס (מה שנשאר ממנה....) ופרל ג'אם יתעוררו סופסוף, מרק לנגן היה פה, המלווינס, איגי פופ עכשיו כריס באמת יש סיכוי גדול שהם יחליטו להגיע

למעלה