פינת השבוע (ת-ע-נ-ו!)

everynormal

New member
../images/Emo184.gifפינת השבוע (ת-ע-נ-ו!)

-שיר השבוע של אליס: -אלבום השבוע של אליס: -שיר השבוע לא של אליס: -אלבום השבוע לא של אליס: -ציטוט השבוע: -סרט\סדרת השבוע: -ספר השבוע: -מאכל השבוע: -חוויית השבוע: -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: -אמן השבוע: -תמונת השבוע:

Shemesh161

New member
יאללה, לשם שינוי.. :)

-שיר השבוע של אליס: down in a hole -אלבום השבוע של אליס: אנפלגאד, כרגיל. -שיר השבוע לא של אליס: pearl jam - black. שיר מדהים פשוט. -אלבום השבוע לא של אליס: pearl jam- ten -ציטוט השבוע: "אייי! נשבר לי החוד של השפיץ של העיפרון..." מה ששיעור אנגלית עושה לאנשים לול. -סרט\סדרת השבוע: ממ. נשמה תועה אני חושבת שקוראים לסרט. -ספר השבוע: -מאכל השבוע: שניצל! זה כזה טוב. -חוויית השבוע: ממ. המון שטויות וצחוקים :) -משהו רע שקרה השבוע: -תוכניות לשבוע הבא: לשבוע הזה, ז"א? חופש, כמובן. :) -אמן השבוע: פרל ג'ם בלי ספק, כריס קורנל. -תמונת השבוע: תמונה מפולין :)

:)

-שיר השבוע של אליס: או we die young או down in a hole. בהתחלה ממש אהבתי אותו. אחר כך כל כך המעטתי בערכו. חשבתי שהוא סתם עוד שיר מיני בלדה כזאת.. אבל יש בו כל כך הרבה רגש -אלבום השבוע של אליס: דירט -שיר השבוע לא של אליס: say hello to heaven -אלבום השבוע לא של אליס: אבוב -ציטוט השבוע: לא זוכרת. יש לי חור בשכל מהחום -סרט\סדרת השבוע: נמ. איזה סרט שראיתי עכשיו אצל חברה. איזו פארודיה על סרט שקוראים לו 300, או 3000. -ספר השבוע: קונפטי. התחלתי אותו. הזוי לגמרי -מאכל השבוע: פיצה? -חוויית השבוע: האחיינים שלי. הם ממש חוויהXDDDDDDDDD
-משהו רע שקרה השבוע: החום המזוויע הזה. איפה הגשם איפה?! -תוכניות לשבוע הבא: לסיים את כל המטלות לחופש לפני הזמן יהיה נחמד. -אמן השבוע: ליין. וכריס -תמונת השבוע: אין לי כוח

everynormal

New member
בא לי גם לענות

-שיר השבוע של אליס: סאנשיין -אלבום השבוע של אליס:אין -שיר השבוע לא של אליס: טמפל אוף דה דוג- ריץ' דאון, קול מי אה דוג, סיי הלו טו האבן (אלה ה-3 האהובים עליי באלבום) -אלבום השבוע לא של אליס: אין -ציטוט השבוע: לא זוכרת לא היה משהו ענק כנראה -סרט\סדרת השבוע: אמריקן איידול יההה (מייקל ג'ונס הודח!) -ספר השבוע: מתמטיקה שאלון 06 -מאכל השבוע: אמממ טונה? -חוויית השבוע: חופש -משהו רע שקרה השבוע: שצריך לנקות לפסח -תוכניות לשבוע הבא: ללמוד למתכונות לבלות קצת ולוידעת נראה -אמן השבוע: טמפל אוף דה דוג -תמונת השבוע:אין

למעלה