שאלון הופעות לסוף השבוע.....

Shlomomo

New member
../images/Emo184.gifשאלון הופעות לסוף השבוע.....

תענו על הופעות של דניאל ולא(
) בכלליות כי זה הפורום של דניאל
ההופעה הראשונה שהייתי בה (מוזמנים לספר חוויות): ההופעה האחרונה שהייתי בה: ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: ההופעה הכי מאכזבת: ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: הופעת החלומות שלי: השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: מגיעים להופעה הקרובה? סוף שבוע נעים!!

BaRbiK

New member
../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif

ההופעה הראשונה שהייתי בה (מוזמנים לספר חוויות): "נותנים ברוק" שזה היה בצם שלושה שירים, אבל היה שווה את זה. ההופעה האחרונה שהייתי בה: ההופעה בחמדיה
היה מדהים!!
ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: חמדיה
? ההופעה הכי מאכזבת: נמ הייתי ב2..קצת בעייתי..חח..אבל אם כבר אז נותנים ברוק כי הבטיחו לפחות 4 שירים והיו 3 ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: חמדיה
ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות:חמדיה
ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי:
יותר מדי.. הופעת החלומות שלי:דניאל מארח את עברי
או דניאל ואביב ביחד (יש דבר כזה, פשוט הם הבריזו לחיפה) השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: אחרת, בא מכאב, כשתחזרי, ניצוצות (למרו תשזה לא שלו
) השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: סוף הקיץ
למרות שאני חושבת שהוא לא שר אותו.. הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: בא מכאב
השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: בא מכאב. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: נמ לא בכיתי ב2 הופעות שהייתי בהן ככה שאני לא יכולה להגיד D: השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: אהבה השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: רבות הדרכים (זה כמעט קרה חחח) ובא מכאב זה לא היה מגוון מדי
ככה זה שאת ב2 הופעות של דניאל @_@ מגיעים להופעה הקרובה?

omerikooo

New member
בזמן שאני מחכה לתשובה מייגעת.

ההופעה הראשונה שהייתי בה (מוזמנים לספר חוויות): שוני, בנימינה, 2.8.2003 ההופעה האחרונה שהייתי בה: תמונע, לפני שבוע וחצי(?) ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: קמלוט הרצליה האחרון, קרולינה הבריזה, דנה באה במקומה, ומתן נשאר איתן. ההופעה הכי מאכזבת: לא זוכר שהתאכזבתי באופן רציני מהופעה, אבל במונחים של אכזבה אפשר להגיד שאולי איזו הופעה בכפ"ס\תמונע. ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: נמ נמ נמ..חיפה(?) ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: הופעה בתמונע 16.12.2004 ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: פסטיבל הפסנתר האחרון. הופעת החלומות שלי: חלומות לא זוכרים. השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: אחרת, כשתחזרי. השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: מה את נושאת(?) הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: אחרת, כשתחזרי. השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: כשתחזרי. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: עדיף, כשתחזרי, בא מכאב, אחרת, כולם אוהבים את דניאל. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: היי. השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: בא מכאב.

S h A b i T

New member
מוות ל005.

ההופעה הראשונה שהייתי בה (מוזמנים לספר חוויות): לא זוכרת ת'תאריך המדוייק.. לפני שנתיים וחצי.. אולי יותר. ההופעה האחרונה שהייתי בה: תמונע לפני.. אממ.. שבועיים ? ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: בארבי כפ"ס האחרונה:) ההופעה הכי מאכזבת: אחת בבארבי לפני שנה בערך. ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: מממממ... ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: האחרונה בכפ"ס, וגם האחרונה בתמונע.
ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: אני מניחה שבקמלוט הרצליה. כל מי שהיה שם רק אומר כמה שהיא הייתה הכי טובה. ואני בכלל לא ידעתי על קיומה. הופעת החלומות שלי: בעיקרון כל החלומות שלי התגשמו כשדנה עדיני הפסיקה להופיע עם דניאל
השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: אחרת, היי. השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: השיר האחרון בדיסק השני. אני אפילו לא יודעת איך קוראים לו. הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: לבן, אחרת, מיתר קרוע. השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: כשתחזרי, ולאחרונה היי. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: כתבתי את השירים, והרשימה הייתה ארוכה מדי. אם צריך לבחור אחד.. כשתחזרי. ומיתר קרוע. (ואחרת..) השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: היי. השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא: אני לא. חה. מתי יש הופעה בכלל? סופשבוע נעים

י yuval

New member
../images/Emo191.gif

תענו על הופעות של דניאל ולא() בכלליות כי זה הפורום של דניאל ההופעה הראשונה שהייתי בה (מוזמנים לספר חוויות):אמ ההופעה בבית ספר ויצו בחיפה והגעתי אליה בדיוק בשנייה שהיא התחילה טכן מדהימה וכובשת.. ההופעה האחרונה שהייתי בה:ברמת השופט שישי שעבר ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: אני חושבת ששהופעה בתמונע לפני פול זמן לפני שנה ככה... אני לא יודעת למה... ההופעה הכי מאכזבת: לא היתה הופעה יותר מדי מאכזבת.... ממש לא... ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: נראהה לי תל אביב... ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: תמונע לפני כשנה אני לעולם לא אשכח! ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: פסטיבל הפסנר האחרון..=( הופעת החלומות שלי: דניאל וברי סחרוף=)) השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: אחרת!! השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: מה זאת אומרת שישיר את כולם אבל אם כבר אז אהבה הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: וואוו.. אממ אני חושבת שלעדיף שזה היה רק דניאל ומתן אפרת... השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: אני לא מאמין השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: כשתחזרי וכולם אוהבים את דניאל( וזה גם אחד האהובים עליי) השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: הי! השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא:אני חושבת שספרי לי.. באופן מוזר מגיעים להופעה הקרובה? בטח אני אבוא לתמונע.. (מקווה)..

על סמל שלוש הופעות, ועוד 2 בטלויזיה

פחחחחחח ההופעה הראשונה שהייתי בה (מוזמנים לספר חוויות): הצוללת הצהובה- 12.11. מדהים, קהל אוהב מאודדד! מלא ילדים (גחחח), ואיזה איש מקסים אחד שישב באמצע הבא, ולקח את נשמתי. ההופעה האחרונה שהייתי בה:תמונע לפני שבועיים וחצי ההופעה הכי מדהימה שהייתי בה: תמונע מכל הסיבות שיש, והצוללת. ההופעה הכי מאכזבת: לא קיים דבר כזה ההופעה הכי רחוקה (גיאוגרפית) שהגעתי אליה: כרגע, תל אביב
ההופעה שהשאירה בי הכי הרבה זכרונות: תמונע וצוללת ההופעה שהכי הייתי רוצה להיות בה ולא הייתי: עם קרולינה הופעת החלומות שלי:דניאל, לבד על הבמה, שר רק בשבילי..... השיר שהייתי רוצה לשמוע כל הופעה: יש הרבה: אחרת, לב זהב, היי, אין כמו האהבה שלך, ושישיר כבר את "אלה"... השיר שעדיף שלא ישיר בהופעות: ??? הביצוע הכי טוב לשיר בהופעה: כשתחזרי, ואהבה (הוא סיים עם זה בתמונע, והחיבור בינו לבין השיר הקודם שהיה, ואני לא זוכרת איזה, פשוט הפיל לי את הלב) השיר שבלעדיו הופעה בשבילי זו לא הופעה: אין כמו השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי לבכות: היה מצב שהייתי בןכה ממיתר קרוע בתמונע- עזבו.. השיר שהביצוע בהופעה שלו גורם לי להיות הכי שמח ומאושר: היי השיר שהכי הייתי רוצה לשיר על הבמה עם דניאל הוא:בטח שלא רבותה!!!ואם כבר, אז יש איזה שיר של אילנית שהייתי שמחה לשיר איתו, אבל שמו יישאר ח-ס-ו-י . תודה. מגיעים להופעה הקרובה? אולי עוד פעם לתמונע- התאהבתי במקום

למעלה