שפעת המקושרים

Liraz 6q

New member
../images/Emo184.gifשפעת המקושרים../images/Emo183.gif

מי עוד נדבק? ראיתי את ניקו, דן, מור ואדם שור עוד מישהו?

S h i R l e y

New member
מודה באשמה...

למרות שלאחרונה פייסבוק מדביק את הפער ומשתלט על ישראל..

GlasS MooN

New member
מקושרים...?

אפשר להבין מה כ"כ מיוחד בזה? פעם בן דוד שלי ישב פה אצלי על המחשב משהו כמו שעתיים רק על האתר הזה, חשבתי שזה משהו של "צפוניים"... ואז גם התחלתי לשמוע חבר'ה מהבסיס מדברים על זה.. מה כ"כ מיוחד שם ?

סנטה

New member
איזה מקושרים - Facebook בלבד...

פתחתי במקושרים לפני איזה שנה ממש לא התחברתי לממשק והעיצוב הערבי והבנות ששולחות לי הודעה על מסיבה וטקילה חינם כל הערב...זה פשוט מקום של פרחוץ,ערסים ואנשים שמחפשים זיון ליום שישי בערב. Facebook לעומת זאת ממכר,אני בכלל פתחתי אותו כבר לפני 8 חודשים עוד לפני שכל עם ישראל וסבתא שלו פתחו שם כרטיס ... כי לאמריקאים יש אותו מלא זמן ובמחנה קיץ זה היה טירוף ! בכל מקרה...Facebook .

Liraz 6q

New member
הפייסבוק זה אותו רעיון?

כאילו גם חברים תמונות וכאלה?

סנטה

New member
זה פשוט של כל העולם...

וממשק הרבה יותר נוח ומגניב ... בעל האתר מחר למייקרוסופט בהרבה מאוד כסף...את האתר. זה אומר הכל. בקיצור מקושרים זה נורא

מה ששגיא אמר

פתחתי מקושרים לפני חצי שנה, די מיותר. כבר שכחתי שיש לי בכלל מקושרים, לא נכנס לשם כמעט גיליתי את פייסבוק לפני שבוע רק, אבל פייסבוק לא רואה את מקושרים ממטר

havlaz

New member
תאכלס מי במקושרים

רק הילדודס. facebook זה הדבר עכשיו. כולל כל מדינת ישראל הנורמלית (למזלנו עדין חף מעומס פרחות, ילדים וערסים)

Liraz 6q

New member
חחחחחח האמת

שאיך ששלחתי את ההודעה נכנסתי לבד אצל זה באנגלית וזה דרעק.

havlaz

New member
מצויין

פחות קהל כמו לירז רק מעלה את איכות הפייסבוק

H a V i T u S h

New member
מקושרים רולז!!!!

סתם..... אתר לא משהו... תאכל אני בפייסבוק כמו כל ישראלי שהלך לתגלית כדי "לגלות" את נערות ארה"ב... או כמו כל החבר'ה שנדבקו בעקבותם.

למעלה