שרשור פרק 78-"צומי"

../images/Emo184.gif שרשור פרק 78-"צומי"

אני מביה"ס... את כל התגובות-בבקשה לכאן!
צפייה מהנה! מעניין מה נלמד בפרק...תוכלו להביא ערכים מויקיפדיה או אינפורמציה חשובה להמשך הסדרה. (כמובן שב-14:30).

ANGELUSPIKE

New member
איזה פרק משעמם

נלי וריק באמת מתאימים אחד לשניה, קרצי וקרציה זוג קרציות מעצבנות שאני לא סובל.

איזה שיר סיום ענקק! ../images/Emo185.gif

עשה לי ת'יום
שוב פעם פרק שלא ממש תורם, ציפיתי למתח יותר גדול מאשר מה שהיה. הנאום שריק נאם לפניי האסיר, אפשר לקשר אותו לדילן, אולי באמת הוא האסיר.

מישהו 2

New member
פרק מעצבן

אני לא מבין את זה, העלילה נמרחת על פרקים כמו אני לא יודע מה... זה אומר שחייבים להיות בעתיד פרקים שהעלילה תקפוץ בהם משמעותית. עכשיו ג'יני שמה לב למה שריק עשה והם בטח יחשבו לחזור לעבר ויהרסו הכול.

ביצוע מחודש לשיר Billie Jean ../images/Emo185.gif

Chris Cornell שר את השיר, בהופעה חיה אני חושב שבאחד השלבים המתקדמים באמריקן איידול. באמת שיר מדהים.

תודה.

אבל איך הם מצאו את השיר באיכות כ"כ טובה? פשוט מה שמצאתי הוא לא באיכות טובה. ובאמריקן איידול ביצע את השיר המחודש David Cook.

OrGW

New member
לא יכול להיות דילן וצ'יף

אם זה דילן,זה לא יכול להיות כי צ'יף מת. וזה גם לא יכול להיות צ'יף כי הוא עצמו מת. ולא יכול להיות שההיסטוריה השתנתה וגרמה לצ'יף לא למות,כי עדיין לא הגיעו לתקופה הזו.

פיגמיסט

New member
יש הוכחה שצ'יף מת?

אולי הוא רק נפצע? אולי מי שקשור זה צ'יף כי ריק ירה בו אבל לא הרג אותו אלא סתם כלא אותו.

yonatan samiya

New member
אפרת בן יעקב מוסרת ד"ש חם לפורום שלנו!

ולמעריצים שלה ושל הסדרה בכלל שמבניכם- היא מוסרת תודה רבה רבה על התמיכה והחום!

ANGELUSPIKE

New member
נראה לי שאני יודע מי האסיר של ריק

אחרי שחשבתי על זה קצת הבנתי, שסול הוא השבוי של ריק, שימו לב לזה שלא היה שוב שבוי עד האירועים שאחרונים שקרו שריק נורה בכתף, עד עכשיו ריק ניסה לחסם או להעלים את כל מי שהוא ראה בו יריב שלו, אחרי מה שקרה עם השריף מארמדילו והפראטים אין ספק שריק רואה בסוף יריב שעומד לו בדרך, ככה שיש סיכוי שתשומת ליבו תופנה לסול.

איך הגיוני? ../images/Emo185.gif

הרי ריק מכיר רק סול אחד, והסול הזה נמצא כרגע בכפר. אתה טוען שאולי ברגע שהכפר הושמד ריק לקח את סול כשבוי? אבל אז סול של 09 היה אמור להעלם וגם הילדים לא היו אף פעם ביום שהכפר הושמד.

מישהו 2

New member
גם אני חשבתי שאולי סול הוא השבוי

אבל זה פשוט הפתיח המבלבל שרואים בהתחלה את ריק מקנא נורא בסול בגלל שאבא שלו משבח אותו ואז אחרי שנייה רואים את ריק מ-2010 מסתכל על השבוי אז מן הסתם אני בטוח שלהרבה אנשים שראו את הפרק התחבר 1+1 רק שהפעם זה יצא להם 3 ולא 2
, כמעט בטוח שזה לא סול

Yarinv

New member
דיוויד קוק../images/Emo47.gif

גיורא שיחק אותה עם השיר סיום
דיוויד היה הפייבוריט שלי בעונה האחרון של אמריקן. פיספסתי את הקטע שבין התקציר לפתיח, מה היה שם? הפרק עבר דיי מהר ואיך שהוא נגמר אמרתי "מה? זהו?!"
נלי פקאצה קטנה ומעצבנת
איך היא התעצבנה כשהתופרת דקרה אותה
הסוף לא היה מפתיע, כי אנחנו כבר יודעים שריק תכנן את הכל מההתחלה... יש לי תחושת בטן שגיורא ילך הפוך על הפוך ויפתיע אותנו כשבסוף יסתבר שזה לא דילן אלא מישהו אחר. או שזה סתם משהו שאכלתי
בפרק הבא אני מנחש גם 1909....

ny22

New member
מנהל
אגב, לא שאני מזלזל, אבל מה עם הש.ח.?

מתי מתכוונים לשדר את הפרק שוב? ב-19:20 הוא לא היה כי יש משהו לתושבי הדרום...

למעלה