5

litaf1

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo187.gif 5 ../images/Emo187.gif../images/Emo184.gif

בסגנון חורף! סורי על האיחור הקל.. לפחות עדיין יום ראשון.. אבא שלי חזר היום מחו"ל.. אז קצת שכחתי את עצמי.. אז תכתבו פה, בהמוניכם!! 5 דברים שיעשו לכם את השבוע

litaf1

New member
ראשונה!! חח מעניין למה..

1. שביתה, שביתה, שביתה 2. m&m וטובלרון וטונה שוקולדים אחרים שאבא הביא!! =] 3. שופניג מחר עם שגית 4. בר מצווה ביום חמישי לאח של חברה (=free drinks) 5. נתן באר ביום שישי (+חוגגים יומהולדת לחברה)

Rose131

New member
^^

אין מחר מבחן בתנך! חופש[למרות שזה גם רע, אני יודעת.] שנות השבעיםםםם[וואי איזה פרק אדיר היה עכשיו
] WWP
המ.

GD ROCKS

New member
^^^^^^

אילת חברה שלי תבוא איתי לאילת אני אפגוש אנשים באילת ים בריכה איזה כייףDDD:

Rose131

New member
נהנית מהשביתה?XD

הו, כמה זמן לא הייתי בים ובבריכה
כאילו, הייתי בבריכה פעם אחת בפסח, וחוץ מזה הפעם האחרונה הייתה ב.. אוגוסט 2005. אולי עוד לפני.

PATD

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo183.gif../images/Emo184.gif

מחר קניון מלחה! D:
מחרותיים ת"א!!!
עיר בחמישייי
מסיבת גיוס לחברה שלי =\
עיר בשבת

Wild Eye Joker

New member
שאני רק אצליח למסור את החתולה../images/Emo10.gif

אם מישהו רוצה, או מכיר מישהו שרוצה גורת חתולים מדהימה...
אני פה.

Wild Eye Joker

New member
כן..וגם ביד2../images/Emo10.gif

כל מה שיוצא לי מזה זה שורה של אכזבות...היום היינו ממש קרובים לבית המושלם..זוג עם ילדה שגרים בגולן..ויש להם ניסיון בחתולים, הודיעו שהם מגיעים כבר עם מנשא וטיפול נגד פרעושים, ברגע האחרון הבעל התקשר ואמר שאשתו כבר לקחה חתול אחר [WTF?!] ונמאס לי. זה מכניס אותי לדכאון שבוע. והפעם עוד יותר.

M a a y a n K

New member
הממפפפ...

אני באמת מנסה למצוא...
היום הייתי בבית
סופ"ש בבית ונראה לי שזהו...הולך להיות שבוע די מגעיל, שיגיע כבר יום חמישי!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

הממ.. -אני כנראה בהופעה של בלודשוט אייז עם עוד איזה שלוש להקות. -היום (שני) יצא איזה EP של פיונרל פור אה פרינד
ואני מתה להזמין את זה! -אני אמורה להזמין איזה דיסק-שניים השבוע באוזן השלישית. -הכרטיסים להופעות בלונדון אמורים להגיע כבר
נשלחו לפני 5 ימים. -אולי סוף סוף נזמין טיסה ומלון? הא?

CitizenErased

New member
..

1. להפגש עם אנשים מפורומיוז שוב כי אני כבר מתגעגעת 2. לקנות מתנה לאנטוני ודום 3. ללכת לקולנוע הרבה ולהשלים פערים 4. לסדר כבר את החדר
5. לחזור לשגרה

רעחרקיעכגחגעקרעקר../images/Emo71.gif

אמא התקשרה והודיעה לי עכשיו. אני טסה מחרתיים ל.. לונדוןןןןןןןןןןן!!!!!!111111111111111@$!@#!@3213
חעחעעקדע דךגלחע דגעכדגכדגעדגכגדכ גדעדגעכדגכשג אומייגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד;;;;;;;;;;;;;;

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מגניב
למה?

litaf1

New member
אין דבר כזה סתם הופעה!!

כיףףףףףףףףף ללךךךךך!!!! של מי?...

למעלה