אובלינה

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo32.gif../images/Emo184.gif../images/Emo23.gif

בקשונת לי אליכם: אתם יכולים להביא לי את המילים לתן לשם ת'ראש על דיונה
זה ממש קשה ללמוד דברים בע"פ..

nomchu

New member
אז ככה - ../images/Emo105.gif

תן לשים ת'ראש על דיונה, תן למוזות קצת לרעום, תן לנוח על כל שעל - תן את הכבוד לצה"ל. תן לשים ת'ראש על דיונה, תן למוזות קצת לרעום, תן לנוח על כל שעל - תן את הכבוד לצה"ל. קח ת'זמן וטייק איט איזי, שומדבר פה לא בוער, רק בסרט של וולט דיסני, המדבר שם מתעורר... מלחמות ישנן בשפע, צרות פה לא חסר, אז בין טיל לבין רקטה, *שורה שאף פעם לא באמת הבנתי...
* תן לשים ת'ראש על דיונה, תן למוזות קצת לרעום, תן לנוח על כל שעל - תן את הכבוד לצה"ל. אז תן לשים ת'ראש על דיונה, תן למוזות קצת לרעום, תן לנוח על כל שעל - תן את הכבוד לצה"ל. כל היום יושב בשקט, ועלייך רק חולם, בין *משו שגם כן אנ'לא מבינה*, התרסק אצלי הלב. *שוב, לא מבינה...
* כשאני כותב אלייך, ודמעה של געגוע, נוצצת בעיניי. אז תן לשים ת'ראש על דיונה, תן למוזות קצת לרעום, תן לנוח על כל שעל - תן את הכבוד לצה"ל. כל הטוב יושמע בצה"ל (
?!) *לא מבינההה...* כל ישראל עייפים שם, אל תפריעו לשלווה... אל תגידו *לה לה לה לה...* .... כשהחבר'ה נהנים פה - אאאאמן... אז תן לשים ת'ראש על דיונה, תן למוזות קצת לרעום, תן לנוח על כל שעל - תן את הכבוד לצה"ל. אנשים, תשלימו ת'חלקים שלא הבנתי, בבקשה - תודה

אובלינה

New member
זה בערך גם מה שאני בקשתי..../images/Emo23.gif

והשלמת לי חלק, אז טודע.
וזה הולך ככה (חלק מזה שהצלחתי להשלים) כל הטוב יושמע בצה"ל כל ששון וכל חפלה (הה
) כל ישראל עייפים שם אל תפריעו לשלווה

MiToOsH

New member
בבקשה../images/Emo26.gif ../images/Emo104.gif

מוניקה סקס - תן לשים ת'ראש על דיונה תן לשים ת'ראש על דיונה תן למוזות קצת לרעום תן לנוח על כל שעל תן את הכבוד לצה"ל קח ת'זמן וטייק איט איזי שום דבר פה לא בוער רק בסרט של וולט דיסני המדבר שם מתעורר מלחמות ישנן בשפע וצרות פה - לא חסר אז בין טיל לבין רקטה תן לתפוס רילקס בצל תן לשים ת'ראש על דיונה... כל היום יושב בשקט ועלייך רק חולם בין הופלים והופלות מתרסק אצלי הלב ת'נייר העט קורע כשאני כותב אלייך ודמעה של געגוע מתנוצצת בעיני אז תן לשים ת'ראש על דיונה... קול התור נשמע בצה"ל קול ששון וקול חפלה כל ישראל עייפים שם אל תפריעו לשלווה אל תגידו בין הטנקים בחוצות התותחים שהחבר'ה נהנים פה א-מ-ן תן לשים ת'ראש על דיונה...

nomchu

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo105.gif

לא נורא עמית, את את הבגרות שלך בלשון כבר סיימת

nomchu

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif

הם את הבגרות שלהם בלשון כבר סיימו

nomchu

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo34.gif../images/Emo105.gif

היום למדתי לכתוב.
ב‏כחול, אני מתכוונת. ב‏כחול.

nomchu

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo105.gif

[URL='target=_blank']כחול.[/URL]

אובלינה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif

[URL='target=_blank']תמיד יש פעם ראשונה[/URL].

../images/Emo32.gif חחח אוף טיפשי... ../images/Emo110.gif

אבל הייתי חייבת! פתחתי היום ת'טלוויזיה אחרי שהיא נחה בערך מסוף שנה שעברה אני חושבת.. ויו ראיתי פרסומת כזאת מצחיקה!!!!!! השתעלתי מרוב צחוק! (כן אני עוד חולה) "אסקייפפפפפפפפ אסקייפ אסקייפפפפפ אסקייפפפפ אניטה, תעני, זאת אני!!! אסקייפפפפפ" חחחחחח
תגידו לי שגם אתם מכירים את זה

nomchu

New member
../images/Emo6.gif כןןןן... איי, מצחיק ../images/Emo13.gif ../images/Emo105.gif

למעלה