תמר999

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo35.gif

לפני שנה וחצי הפסקתי ללכת לטיפולים כי באחת השיחות אמרה לי המטפלת שאולי אני סגורה ולא מספרת כלום כי בעצם נהנתי מהאונס בסתר ליבי. אני מרגישה שאני זקוקה לטיפול אבל לא מסוגלת לשכוח את המילים האלה. האם עשיתי נכון?

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אני לא חושבת שזו שאלה של נכון או לא נכון... מה שבטוח אני יכולה להגיד לך זה שמה שאמרה המטפלת זה לא נכון ולא בסדר!! אם את מרגישה כי את צריכה טיפול אז לפי דעתי תמצאי לך מטפל אחר שאת חושבת שיבין אותך יותר טוב ויהיה יותר מקצועי ורגיש... נראה לי כי באתר מקום יש כתבה על איך לבחור מטפל... אולי זה יעזור לך. אבל אל תוותרי! בנוסף אני חושבת שכדי לציין את מה שקרה לך עם המטפלת הקודמת באוזני המטפלת החדשה (במידה ותהיה כזו). חוצמזה לדעתי יש לזכור כי גם מטפלים הם בני אדם ויכולים לטעות למרות שמה שהיא אמרה לך הוא הרבה מעבר לטעות. אני יודעת שנורא קשה לבטוח ולהאמין בטיפול לאחר החויה שהייתה לך עם המטפלת ההיא, אבל תנסי! בכל כוחך! כי כנראה זו באמת הדרך לשיפור בהרגשה שלך... כל פעם שאת שומעת את המלים האלה בראש, תזכירי לעצמך שאלו המלים של המטפלת שכלל לא קשורות להרגשה שלך... וכי אף אחד ושומדבר לא ימנע ממך לשפר את חייך והרגשתך, גם לא אותה חויה עם אותה מטפלת. לי לקח שנים עד שיכולתי לפתוח את הפה ובאמת לדבר על מה שקרה לי. ואני לא חושבת שזה לקח כלכך הרבה זמן בגלל ש"נהנתי" באותם לילות. זה בסדר שזה לוקח זמן, וזה טבעי ולגיטימי, וכל מטפל צריך להתחשב בכך ולא ללחוץ או לשער השערות דימיוניות.

תמר999

New member
../images/Emo28.gif

תודה גם לך על ההתיחסות.אני לא מוותרת ולא אוותר.אני עושה ואעשה הכל כדי שלבנות שלי תהיה אמא.אמא שפויה שיכולה לתמוך ולעזור להן בדרכן בחיים.מגיע להן לא להיפגע כי אני נפגעתי מגיע להן אמא

נכון או לא נכון

זו שאלה שאת אולי יכולה קצת לשנות - ולשאול "האם נכון לי". האם נכון היה לך לעזוב מטפלת שאין לה מושג מה מרגישה מישהי שעוברת אונס ומעלה בדעתה שאת שותקת כי נהנית? ומה היא בדיוק "ההנאה" בשעת אונס. הרי גם אם (וזה קורה) הגוף מרגיש הנאה, הרי שהנפש סובלת כל כך, עד שאחר כך כמעט בלתי אפשרי להנות שוב ממין. תמר, יש מטפלים שמבינים. אל תתייאשי, אם תרצי טיפול, אפשר יהיה לעזור לך למצוא מישהי או מישהו בקרבת מקום מגוריך. את יכולה לעיין בדף הזה ולהתחיל משם, מהמקום הקרוב ביותר, לשאול אם זה יכול להיות שם או שהם יכולים להפנות אותך למישהו קרוב יותר. אבל יש מה לעשות. כמו כן, מומלץ מאוד לקרוא את החומרים באתר שלנו שעוסקים בבחירת מטפל וטיפול:
כיצד למצוא מטפל/טיפול
כיצד מצלוא מטפל ושיהיה בהמון הצלחה! את מוזמנת לבוא לכאן ולהמשיך לדבר על זה או גם לכתוב לנו במסרים אישיים, מייל או דרך שירות השיחות האישיות באתר הפעיל כל מוצ"ש.

shaiky

New member
אני לא מאמין שהיא אמרה לך דבר כזה!

לפי דעתי היא צריכה להתפתר מהעבודה! כי היא לא מתאימה לעבודה הזו! אל תקשיבי לה ותמצאי מטפלת אחרת כמו ש"צוות מקום" אמר לך...

תמר999

New member
../images/Emo142.gif

גם אני לא האמנתי שהיא אמרה את זה ומה שיותר הכעיס אותי ופגע בי היה העובדה שהיא נתנה לעצמה את הזכות לספר למטופל אחר -שמתגורר בישוב שלי ומכיר אותי טוב ואפילו עבד איתי באותו הזמן-שאני מטופלת אצלה ואפילו את זמני הפגישות.אולי אני לא מבינה או שאולי אני רגישה אבל אני חושבת שזה לא נכון למטפל לנהוג ככה. תודה על ההתייחסות שלך זה חשוב לי לדעת שאני לפחות מנסה ובכיוון הנכון

אכן תמר, זה לא רק לא נכון

אלא גם נוגד את כללי האתיקה. היא ממש לא היתה אמורה לנהוג כך.

תמר999

New member
../images/Emo122.gif

למי יש כח להתלונן שוב??לעבור שוב הכל?אין לי כוחות לפחות לא עכשיו

למעלה