../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
אני לא חושבת שזו שאלה של נכון או לא נכון... מה שבטוח אני יכולה להגיד לך זה שמה שאמרה המטפלת זה לא נכון ולא בסדר!! אם את מרגישה כי את צריכה טיפול אז לפי דעתי תמצאי לך מטפל אחר שאת חושבת שיבין אותך יותר טוב ויהיה יותר מקצועי ורגיש... נראה לי כי באתר מקום יש כתבה על איך לבחור מטפל... אולי זה יעזור לך. אבל אל תוותרי! בנוסף אני חושבת שכדי לציין את מה שקרה לך עם המטפלת הקודמת באוזני המטפלת החדשה (במידה ותהיה כזו). חוצמזה לדעתי יש לזכור כי גם מטפלים הם בני אדם ויכולים לטעות למרות שמה שהיא אמרה לך הוא הרבה מעבר לטעות. אני יודעת שנורא קשה לבטוח ולהאמין בטיפול לאחר החויה שהייתה לך עם המטפלת ההיא, אבל תנסי! בכל כוחך! כי כנראה זו באמת הדרך לשיפור בהרגשה שלך... כל פעם שאת שומעת את המלים האלה בראש, תזכירי לעצמך שאלו המלים של המטפלת שכלל לא קשורות להרגשה שלך... וכי אף אחד ושומדבר לא ימנע ממך לשפר את חייך והרגשתך, גם לא אותה חויה עם אותה מטפלת. לי לקח שנים עד שיכולתי לפתוח את הפה ובאמת לדבר על מה שקרה לי. ואני לא חושבת שזה לקח כלכך הרבה זמן בגלל ש"נהנתי" באותם לילות. זה בסדר שזה לוקח זמן, וזה טבעי ולגיטימי, וכל מטפל צריך להתחשב בכך ולא ללחוץ או לשער השערות דימיוניות.