שרשוריטור 30.10-3.11

../images/Emo184.gif../images/Emo41.gifשרשוריטור 30.10-3.11../images/Emo41.gif../images/Emo184.gif

הקדמתי אותו כי הקודם לא זכה לתגובה אחת.. ומנהלת מחליפה-בבקשה לנעוץ,תודה [=!
לכאן אפשר להעלות תמונות משלכם שאותם חברי הפורום יוכלו לרטש/לעצב כבקשתכם/כרצונם. בשרשור זה מעלים משתמשים בקשות לגבי כמות קטנה של תמונות. בקשות ריטוש/עיצוב לכמות גדולה יותר של תמונות,יש לעשות בשרשור חדש שתפתחו-באופן מסודר.
כמה הנחיות כלליות
רצוי מאוד להעלות תמונות ברזולוציה מעל ל 800/600.
יש מקרים בהם לא ניתן לבצע את בקשת המשתתף בשל תמונות פגומות מדי/באיכות ירודה מדי.
תמונות שצולמו בפלאפון לעיתיים בעייתיות לריטוש
(אבל אם האיכות במכשיר שלכם טובה,נסו)
אם לא מרטשים לכם ועבר הרבה זמן-כנראה הסיבה טמונה באיכות הירודה של התמונה/בבקשה שלכם.
לחברי הפורום יש את הזכות להשתמש בתמונות המועלות לכאן כתיק עבודות אישי.
חברי הפורום אינם קוסמים,ועושים הכל ברוח טובה ובהתנדבות.
השתדלו לבקש באופן יפה ולא ללחוץ על המרטשים
השרשור יפתח אחת לכמה זמן וברגע שיתמלא יסגר
.נא
לא להוסיף בקשות ברגע שנסגר.
בקשה אחרונה-נא לשרשר כמו שצריך
..הסבר לאומנות השרשור תמצאו בטאגליינס. [=
שבוע טוב

../images/Emo183.gifהיי..אני רוצה לנסות משו=]

תראו, לפי מה שאמרו לי בתמונה הבאה אין פוטושופ. זו אני.. רציתי לראות איך תוכלו לשפר את התמונה חיחי מה שבטוח להוריד את האדום בעיינים.. תודה רבה לעוזרים=]]

kimi d

New member
אלינוש היפה :]

עשיתי לך מאמי אבל את כ"כ יפה, שאת ממש לא צריכה את זה..

PIMP MY FACE ומהר :S

לא מאמינה שאני מעלה חח ועוד בכזה גודל :( טוב בבקשה בבקשה תצילו את הפוני שיצא נורא בתמונות! (והוא גם זוועה עכשיו..חח אני צריכה ללכת למספרה לסדר אותו כבר) ותעשו משהו עם האף המכוער שלי תודה [=

אחרונה

הפוני בדחיפות ואממ להגדיל את השפתיים הן כ"כ קטנות חח! תודה לכל מי שינסה לרטש/לעצב [=

NLO

New member
אני מקווה שלא נסחפתי.

אם כן, תגידי ואתקן.

NLO

New member
צודקת,

לא ידעתי מה את מעדיפה. אז הנה חום ←

bug a boo

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif../images/Emo221.gif

.

kimi d

New member
עשיתי גם לך :]

ותפסיקי להיות טיפשה, האף שלך נורא יפה, והפוני שלך מגניב!! בא לי גםםם כזה :] תגידי מה דעתך על הריטוש, ואני יתקן אם צריך ..

אוי תודה!

והפוני בתמונה התכוונתי להשלים אותו :p שיהיה מלא העור טיפה יצא גבשושי..אבל בסדר,האיכות לא משהו חח אשמתי את מתקדמת ממש מהר בריטוש..השתרפת מאז הקודמים שלך שראיתי [=

למעלה