Kaltzifar

New member
../images/Emo184.gif

אני לא יודעת מאיפה להתחיל ממש... התגייסתי לפני 10 חודשים בערך, עוד באזרחות היו לי דכאונות ובשנה שלפני הגיוס עבדתי המון על לפתח את הביטחון העצמי ואת האושר שלי, וכשהתגייסתי זה התרסק שוב. בהתחלה הגעתי למקום שמאוד סבלתי בו, גם מבחינת העבודה עצמה וגם מבחינת היחס והאווירה, והרגשתי שם ממש רע עם עצמי ועם המקום.. הייתי מתעוררת כל בוקר עם דמעות ומרגישה שאני לא מסוגלת להרים את עצמי ולעשות את העבודה שלי, רציתי רק להיות בבית ולבד. בסופו של דבר הצלחתי לעבור משם והגעתי למקום שמאוד רציתי. בהתחלה הכל היה שם מושלם, באמת נהנתי מהעבודה והרגשתי הרבה יותר טוב, ועכשיו אני שוב נשאבת למטה. אני באה לגמרי מפורקת, ולמרות שאני מנסה להיות חזקה ולעשות את העבודה כמו שצריך, אני הולכת לאיבוד ולא מתרכזת בכלל, ולא עושה שום דבר כמו שצריך.אני מרגישה שמאוכזבים ממני, וזה רק גורם לי להרגיש עוד יותר רע. אני כבר לא יודעת מה לעשות.. אני לא רוצה להשתמש שוב ושוב בתירוץ הזה של "הייתי בדיכאון ובגלל זה בקושי עבדתי", אבל זה הדבר הכי נכון. ואני לא יודעת כבר.. מתחיל אני אפסיק להרגיש ככה. אני הולכת לפסיכולוג החילי כבר כמה חודשים, ומצד אחד הוא כן עוזר לי להבין את עצמי, ומצד שני ככל שאני מבינה את עצמי יותר, אני גם יותר מבינה כמה רע לי. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי יותר.

פימבייה

New member
ללא נושא

מה הדבר המסוים שגורם לך להרגיש רע? את רואה איזשהי דרך שהמצב יכול להשתפר? אני מכירה את הסיטואציה הזו ויודעת כמה זה קשה, אבל תנסי כמה שפחות לחשוב על המוקד שעושה לך רע ותסיחי את דעתך בדברים אחרים, תחשבי חיובי, ואם את מרגישה שאת נכנסת לדיכאון אל תשקעי בו ואל תתחילי לחשוב ממה ולמה פשוט תעסיקי את עצמך במשהו אחר, בהצלחה ותעדכני בהמשך!

timmyy

New member
הי..

קודם כל אני מקווה מאוד שיהיה לך יותר טוב בעתיד והכל יהיה סבבה.. ואני מבין אותך לגמרי.. :) טוב שהתחלת להיפגש עם פסיכולוג, אם לא שיתפת אותו בתחושות שרשמת אז אולי כדאי.. ובלל- להתייעץ איתו מה מטרת הטיפול ולאן הוא הולך.. אם את מרגישה שהוא לא עוזר אפשר לשקול עזרה מקבן אחר או פסיכולוג אזרחי.. בכל מקרה מקווה שיהיה תענוג :)

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
לרוץ ולרוץ ולהשאר במקום..

כמו טיפוס על הר סיוטי..את מתאמצת לבנות בתוכך ביטחון, כוחות, לגייס את כל כולך בשביל עוד צעד, ועוד התקרבות לפסגה.. ואז כשאת מרגישה שאת קרובה את פתאום קולטת ששוב את למטה, לרגלי ההר, ושוב צריך להתחיל לבנות את הכל מחדש..וכבר אין כוח לזה.. ונשמע שאת מאשימה את עצמך..כאילו בתוך הראש יש לך מין קול כזה שנוזף וכועס על החולשה וחוסר האונים והרצון פשוט לוותר לרגע..להשאר מתחת לפוך כל היום..שקורא לדיכאון שלך תירוצים, ומאוכזב ממך.. ונשמע שאת מנסה להסביר לקול הזה, כמה קשה המסע הזה, כמה מתסכל להרגיש שככל שאת מתקדמת את רק נשאבת לאחור..שאולי את לא מוותרת לעצמך אלא להפך, רק מחפשת כמה שיותר כוחות כדי להתמודד..למצוא פתרונות.. ואולי להסביר לו גם שאי אפשר להשיג דברים בבת אחת..ולפעמים באמת כמו שכדי לרפא פצע צריך לפתוח אותו, וזה כואב, ככה ההבנה העצמית שכרגע מייאשת היא שלב בדרך להרפא.. אנחנו איתך, מקשיבים למאבק שלך, לנסיונות להבין..שתפי אותנו בהבנות החדשות שלך לגבי עצמך..

למעלה