אוקיי, אז יום כיפור

tkuihehr

New member
../images/Emo185.gifאוקיי, אז יום כיפור

איך היה אפשר להעביר את השבוע האחרון בלי לשמוע כל הזמן "צום קל" ו"גמר חתימה טובה", וככל שעבר הזמן ,אז גם הברכות [כן? ברכות?] האלו התגברו... אז הנה, גם אני מצטרף למאחלים, ואני מאחל לכם, לכל מי שצם [וגם למי שלא, אנחנו יודעים כמה זה קשה, אין טלויזיה, אין גלגלצ, ולחלק גם אין חשמל בבית], שהצום ובכלל הכיפור הזה יעבור בקלות ובמהירות, בלי שיעמום, בלי כאבי ראש, בלי רצון ענק לשתות, בלי תאונות אופניים, ושנשובה כולנו כאן לשני בערב [למרות שבטח לא יהיה סינגלס, אז שלישי] בריאים ושלמים וחדשים וחלקים [לא מהקטע של שערות, מהקטע של הדף החלק, אתם יודעים, דף חלק הכל לבן]... ובקטע של הסליחות, לא נראה לי שהיתה בעיה, אבל אם פגעתי במישהו במהלך השנה [למרות שאנחנו מכירים משהו כמו 4 חודשים מקסימום], אז אני מתנצל, ולא כי באמת אכפת לי, אלא כי אני באמת רוצה לפתוח את השנה עם דף לבן, ובלי להרגיש חובות על הלב...

a b u y a

New member
שנה טובה../images/Emo140.gif

גמר חתימה טובה לכולם, צום קל ומועיל

chen010189

New member
כן גם אחרי צאת כיפור תהיה רק מוזיקה

בדקתי את לוח השידורים שלהם. צום קל לכל מי שצם וגם לכל מי שצם בין ארוחה לארוחה
שנה טובה!

limors2

Active member
שניה טובה!../images/Emo54.gif

גמר חתימה טובה, צום קל למי שצם וסליחה אם הספקתי לפגוע

RJlake

New member
גמר חתימה טובה וצום קל!

ואם פגעתי בכם והרגשתי רע עם זה אז בטח כבר הייתי מתנצלת ולא מחכה ליום כיפור ולכן לא אתנצל על דבר כי איני מרגישה צורך בכך!
וחסר לי פה אייקון של שופר

b o n c h

New member
שנה טובה ו....

צום קל לצמים שבנינו (חיחיחי לא אני) וגמר חתימה טובה לכולכם!!!
סליחה אם איי פעם פגעתי במישהו - תדעו שלא התכוונתי ורב השטויות שאני מוציאה מהפה (מהמקלדת) הן בצחוק בדר"כ, חוץ מהנושאים הבאמת רציניים.
ו...זהו! הכופרים מבניכם שישארו בפורום, אזזזזז נתראה!
ול"מאוהב בהדר מרקס" אני מאחלת חג שמח!!! (אחרי הכל סליחות זה חגיגה שלמה בשבילו, אז שיהנה
)

b o n c h

New member
מתי תלמד איך כותבים ת'שם שלו?

לפחות תבקש סליחה על זה שאתה לא יודע איך מאייתים את השם. לא כ"כ קשה, בוא נאיית יחדיו... א-ס-ף צ-'-ר-נ-י-ל-ס

limors2

Active member
הנה../images/Emo2.gif../images/Emo54.gif

ואני לא יודעת סימנים טוב, העיקר הכוונה

b o n c h

New member
פששש כל הכבוד על ההשקעה ליאורה

אבל משום מה יש לי תחושב שגם זה לא יעזור

RJlake

New member
מיום ליום השם שלו יותר ויותר מתקצר

בסוף הוא יהיה א'