הודעות משוטטות

a fire inside

New member
סטיבן קינג - הניצוץ

זה בטח לא קשור אבל זה נראה לי המקום היחיד שאני יקבל עזרה אם מישהו קרא את הספר ויכול להגיד לי לפי דעתו מה הפרק שהכי תורם להתפתחות העלילה? וכיצד? פשוט אני חייב להגיש על זה בוק ריפורט מחר תודה

Cantinflas

New member
../images/Emo32.gifלא ממש קשור למד"ב

אבל אולי בכל זאת מישוה פה יכול להמליץ לי על תוכנה המאפשרת לכתוב תסריטים בפורמט? מודה מראש.

כיד הדמיון ../images/Emo45.gif../images/Emo118.gif

רוני אורן עוסק באנימציה באופן מקצועי במסגרת הטלוויזיה הישראלית משנת 1975 .בשנת 1978 הקים אולפן עצמאי במסגרתו יצר למעלה מ-500 סרטונים, וזכה בפרסים ומדליות בפסטיבלים ובתחרויות פרסום. סדרות הטלוויזיה שיצר (הביצה, משלי שועלים, אגדות המלך שלמה וארנב עכשיו) מוקרנות בלמעלה מ-80 מדינות, ונרכשו על ידי דיסני צ´אנל, ABC ו-PBS בארה"ב, BBC ו-CHANNEL 4 בבריטניה, ורוב תחנות הטלוויזיה בעולם. הפיק 86 סרטונים לסדרה הישראלית "רחוב סומסום". אייר למעלה מ-25 ספרי ילדים בישראל, בריטניה וארה"ב. זכה בפרס נחום גוטמן לאיור. בין השנים 1980 ל-2002 לימד אנימציה בבית צבי, מכללת ויצו - קנדה ובצלאל. העביר כיתות אמן בפסטיבלי אנימציה שונים. משנת 2000 מכהן כראש היחידה לאנימציה בבצלאל. רוני יתארח אצלינו היום בשעה 21:00 בפורום אנימציה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר שאלות! *********************************************** האירוחים הקרובים בתפוז אנשים
: 31/10- מירי בלקין בפורום מתכונים 3/11- חיים רייכנטל בפורום חיי לילה 5/11- ד"ר רפי קישון (וטרינר) בפורום חיות מחמד 6/11- אהוד יערי בפורום תקשורת ועיתונות 7/11- גל פלג בפורום תעופה 9/11- פרופ´ איילה מלאך פיינס בפורום בינו לבינה.

conatus

New member
רק היום גיליתי אתכם

עדיין איני ערוך להביא בפניכם את החומר שלי אך בקרוב אעשה זאת...

רוצים לטוס אל הסופה הקוסמית? תכתבו

בלילה של 18 לנובמבר תוכלו לטוס במטוס מיוחד אל מעבר לעננים, כדי לצפות בתופעה אסטרונומית יוצאת דופן ואגב כך לשמוע הרצאות על החיים ביקום ועוד. על הפרויקט (ביזמת "מסע אחר") קראו כאן. האגודה למד"ב ופנטסיה והמגזין "מסע אחר" הכריזו על תחרות סיפורים בנושא. פרס ראשון: טיסה אל הסופה הקוסמית!!!

../images/Emo32.gif חדש בתפוז! מכירת והחלפת ספרים

נמאס לכם לשלם מחירים מופקעים בעבור ספרים?
רוצים להפטר ממלאי הספרים הישן?
מחפשים בנרות ספר מסוים כבר שנים? במיוחד בשבילכם נפתח בתפוז פורום חדש - ´החלפת ומכירת ספרים´. זה המקום למכור, להחליף ולמצוא ספרים בכל הנושאים ובכל השפות. נשמח לראותכם בפורום החדש - 623.
למנהל/ת שאישרו את הפרסום.

../images/Emo101.gif../images/Emo132.gif כתבנו לענייני ערבים

שלושה חודשים לפני חילופי שלטון, בעיצומה של מתקפת פיגועים, וכולנו שואלים את עצמנו - מה עושים. אהוד יערי יענה על שאלותל הגולשים בפורום אקטואליה היום בשעה 21:00. הגולשים מוזמנים להתחיל לשאול בפורום כבר עכשיו. לפורום אקטואליה

Shift

New member
דרושה עורכת לשונית/ דרוש עורך לשוני

(בלשון נקבה אך מופנה לשני המינים (מתעמי קורקטיות בלבד) דרושה עורכת ספרותית לעריכת ספר בשפה האנגלית. דרישות: א. אמריקאית במקור. ב. חובבת מד"ב ופנטסיה. לעריכת ספר ביכורים של סופר מתחיל. נכונות ללוח זמנים גמיש.

../images/Emo104.gif היפ הופ בכחול ולבן ../images/Emo160.gif

שי חדד הוא הראפר הישראלי הבינלאומי הראשון. שומעים אותו באנגלית, צרפתית ועברית.לאחר ציפייה ממושכת,הצלחה בעולם האנדרגראונד של ההיפהופ הבינלאומי ומספר התארחויות מצליחות (שי 360 מתארח ב "האור מציון" ב-"Hear me Out” של ROY ב-"האור והצל" ומנחה את "המעבדה" ב-102FM).האלבום "Chapters" יוצא לאור .הדיסק כבר בחנויות בקנדה ויהיה בחנויות בארץ ובשאר העולם בנובמבר. Chapters הוא אוטוביוגרפיה מוזיקלית שמאפשרת למאזין להכיר את שי דרך טקסטים אישיים, חברתיים, ופוליטיים. ההפקה היא ברמה בינלאומית וכוללת את: A X The Architek (Montreal), Royale (London)וסאבלימינל (תל אביב). מתארחים בדיסק בין גדולי ההיפהופ המחתרתי של היום: Obscure Disorder, Manchilde ואחרים. שי חדד יתארח היום בשעה 19:00 בפורום מוסיקה שחורה. אתם מוזמנים להכנס כבר עכשיו ולהשאיר שאלותיכם!

הייזל

New member
../images/Emo88.gifהבהרה

כאן זה לא פורום שיעורי בית. גם פורום מדע בדיוני ופנטסיה איננו פורום שיעורי בית. זהו פורום כתיבה יוצרת בתחום המד"ב והפנטסיה.

לאיזו מערכת הפעלה?

בהנחה שהתכוונת לתכנות חינם ... לחלונות - נסה את הכתבן ללינוקס - נסה את kwrite

כולל

New member
עזרה

שלום רב , קראתי בילדותי כל ספרי ז´ול ורן ,לדוגמה -מסביה לעולם שמונים יום ועוד, אהבתי מאוד , אפילו זה בכלל ספרי ילדים , מישהו יכול להמליץ לי עוד ספרים בנוסח-סגנון זה ? אודה מראש

Boojie

New member
בשביל זה שינינו את שם הפורום?|יאוש|

הפורום הזה מיועד לכותבי מדע בדיוני. המממ... אם נשנה את שם הפורום ל"אנשים שכותבים מדע בדיוני ואם אתם מחפשים לשאול שאלות על מדע בדיוני בבקשה פנו לפורום מדע בדיוני הכללי" זה יעזור? (לא אישי נגדך, באמת, אל תיקח את זה אישי, פשוט אנחנו כבר לא יודעים למה לשנות את שם הפורום כדי שלא יהיו אי הבנות...)

Dragon Lord

New member
מעוניין לקנות את רייבנלופט

שלום:) אם יש מישהו שמעוניין למכור כל כרך שהו מסדרת הספרים רייבנלופט [בעברית] מלבד כרך ב´ - אביר השושנה השחורה, אנא שיצור עימי קשר באי מייל: [email protected] תודה מראש:)

Cantinflas

New member
לא לזה התכוונתי

התכוונתי תוכנות שאתה יכול לכתוב בהן תסריט על פי הסטנדרטים המקובלים בתסריטאות. מעבדי התמלילים הרגילים לא בנויים לעבודה כזאת. יש הרבה, אבל ללא תמיכה בעברית... אני מחפש משהו לחלונות, עם תמיכה בעברית.

Boojie

New member
לא עדיף לך לנסות בפורום שעוסק

בקולנוע או בסרטים? יש כאלה כאן בתפוז.

cwen

New member
נראה לי שאתם צריכים לשנות

את שם הפורום. מספר הטעויות אומר דרשני.

למעלה