הפינה השבועית

HoFiT592

New member
../images/Emo185.gifהפינה השבועית../images/Emo185.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

לושהה

New member
שלי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של באסטד: Everything I Knew שיר השבוע של סוד: --- שיר השבוע האחר: הראל מויאל- ואז תבואי Fall Out Boy- Where Is Your Boy Simple Plan- Perfect Hillary Duff- Come Clean Christina Aguilera- Reflection Michel Brunch- Everywhere אלבום השבוע: --- משפט השבוע: "I spread my wings and I learn how to fly, I'll do what it takes, 'till I touch the sky". סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
אממ..

השיר הזה-Fall Out Boy- Where Is Your Boy לא קרוי בשם Fall Out Boy - Grand Theft Autumn אני יודעת שזה 2 שמות אבל מה הנכון? כי באלבום רשום-Fall Out Boy - Grand Theft Autumn

לושהה

New member
יש מצב..

אבל אצלי באזה זה הוריד את השם הזה אז ככה קראתי לו

The Bitch Gang

New member
שלי../images/Emo26.gif

שיר השבוע של באסטד: CAN'T BREAK THROUGH שיר השבוע של סאן אוף דורק: SICK שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: MICHELLE BRANCH- HERE WITH ME אלבום השבוע: HOOBASTANK משפט השבוע: לא יודעת סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

LeRanch

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של באסטד: Year 3000 שיר השבוע של סאן אוף דורק: אממ little things שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Pussy cat Dolls - Beep אלבום השבוע: אין משפט השבוע: אורן: "היום יש עוגה" ג'ני: "מי משוגע?"
סמיילי השבוע: כמו תמיד
תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
ג'סוששש../images/Emo99.gif

שיר השבוע של באסטד- Over Now
שיר השבוע של סאן אוף דורק- Two Princes Eddies Song
שיר השבוע לא של באסטד וסוד- Fall Out Boy - Grand Theft Autumn Hawthorne Heights - We Are So Last Yea McFly - Silence Is A Scary Sound Yeah Yeah Yeahs - Gold Lion Be your own Pet - Adventure
אלבום השבוע- של פול אאוט בוי החדש..
משפט השבוע- אממ..אין חחח
סיימלי השבוע-
תמונת השבוע-

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: 3am שיר השבוע של סאן אוף דורק: sick שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: hit N ran אלבום השבוע: Wonderland משפט השבוע: "אם היית מספר היית אפס"
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

למעלה