הפנינג SMSים שמח לכולם

ShokoShazi

New member
../images/Emo185.gifהפנינג SMSים שמח לכולם

אתמול הקשבתי בשקיקה לשידור רבע הגמר, ועליי לציין שהתרשמתי מאוד מהמתחרים. למרות שהשופטים קטלו כמעט את כולם אני חושב שכולם היו טובים. למרות ש... לא ממש הבנתי את הקטע של סמואל. אני ממש מסכים עם אחד השופטים שאמר- אחלה טופיק, אבל לא מוצה בעליל. אפשר לקחת שקרים לבנים למקום הרבה יותר רחוק והרבה יותר מעניין. כמובן שזו רק תכנית ראשונה שהוא מכין לגמרי לבדו- אבל עדיין. ממלך הSMSים הייתי מצפה לטיפה יותר מליטופים למושיק.. שירלי- יש לך קול נורא דומה לאיריס קול, וכנראה בגלל זה היא נורא אוהבת אותו. תכנית נחמדה אבל לא ממש החזקת אותי מרותק. נעמה- תכנית טובה, נוסבאום מתראיין טוב מאוד, למרות שציפיתי שיפרוץ בסקופ באמצע הראיון, או לפחות שיסיים אותו בדרמטיות בהעברת השידור לעזה. שומעים את ההשתפרות שעברת, את הבטחון, יש עבודה קשה מול סמואל ב SMS. מרב- יצחק מי שיצחיק אחרון.. אותי לפחות די הצחקת. אבל התכנית האחרונה לא הייתה משהו בכלל. יש לך יכולת יותר גבוהה ממה שהפגנת.. טוב מאוד שהפסקת עם הבדיחות על השמנות. מיצית את זה כבר באקדמיה. בריאליטי הבא יהיה בסדר. אולי מנחה נולד (ערוץ הילדים) או זבן נולד- תחרות במרכול בשכונה.. בהצלחה לכולם, אני בטוח שאני לא הייתי מצליח לעמוד בלחץ.. בברכת הפנינג SMSים מוצלח. מר שוקו שזי..

למעלה