הפרק היומי- היה חם...

../images/Emo185.gifהפרק היומי- היה חם...../images/Emo185.gif

היה טוב לראות את פיליס וג'ק ביחד ורק בסצנה הזאת הבנתי עד כמה הם שילוב מתאים ומנצח, (למרות שגם לאיחוד עם ג'יל לא הייתי מתנגדת...) ותודו שמאק שיחקה מצויין היום בסצנה עם בילי. ויכול להיות שסוף סוף ירד לראול האסימון???
בכל אופן אני שמחה שמאק שמה את הקלפים על השולחן, למרות שזה לא עוזר הרבה... ומה זה צריך להיות? הבן של נינו יותר גבוה וחסון ממנו!! והגלידה של קאסי ממש עשתה לי את זה... בא לי גם...

../images/Emo65.gifומזל טוב לאשלי בשיום../images/Emo65.gif

מקנזי החמודה בשבילכם... היום היא בת 21
גדלה הילדה...

Dawn12

New member
היא כבר לא ממש נראית ככה

זאת תמונה יותר עדכנית...

שחר, מאיזה אתר התמונות העדכניות?

זאת תמונה יותר מוצלחת. אומנם היא לא באיכות מי יודע מה אבל אשלי נראית כאן ממש טוב...

KOBEMANIA

New member
שצריך לפרגן מפרגנים

לא בדיוק הפרק שהייתי רוצה שיסיים לי את השנה האזרחית אבל כותרת טובה מצאתי לו:THE BOSS IS BACK
אין ספק שמאק שיחקה די טוב היום לפחות עד שפגשה את נינו הסצינה עם בילי אולי בפעם הראשונה הוכיחה לנו שיש פוטנציאל אבל הוא לא מנוצל כראוי בכלל בצעירים חסרי מנוח דברים טובים אף פעם לא באים בזוגות אבל זה כבר תיבה שלמה שלא צריך לפתוח היום יש הרגשה שעכשיו שהאתר הסתיים וחוזרים לבית הספר הדברים יהיו הרבה יותר ברורים ולבילי ומאק יהיה קשה להסתיר את הרגשות שלהם מאחרים ראול כבר קלט מזמן הוא פשוט משכנע את עצמו שאין מצב חברה אם חשבנו שנינו זה הדבר הכי מפחיד בצח"מ הרי לכם היורש פיליפ שלדעתי לפחות בחירת השחקן גרועה ביותר ויש להחליף אותו לשחקן שמתאים לצח"מ איזה בנ'דם שפוי חולף על פני מאק ופשוט אומר "היי מאק" במהירות של מאה קמ"ש ומה הקטע שהוא צריך לבקש רשות מאימא ללכת לשבת על קפה עם החברים ומה קשור עכשיו פיליפ לקאסי אה?? איזה ראייה חדה יש לאיך שלא קוראים לה {אמא של שרון} בתוך תוכה היא כבר יודעת שזה האנס במדים של מלצר הבעיה שהזקנה פוגעת וייקח זמן עד שייפול לה האסימון יותר מידי זמן לטעמי פיליס יכולה להוציא בנ'דם מדעתו היא פשוט טובה הבחורה הזאת היא מתמרחת על ג'ק {אני במקומו הייתי מפרק אותה על השולחן} והאידיוט כל מה שמעניין אותו זה עסקים עכשיו היא ממשיכה לצחוק נותנת לו צ'אנס והשיא מגיע שהיא מודה בפניו שהוא הסיבה שהיא חזרה {ואני חשבתי שהיא חזרה בשביל שחר
} והלוזר המטומטם מסלק אותה מהמשרד מה נסגר איתך? חתיכת יבש אש שכמותך תתנזר וזהו! הבוס חזר! כן כן ויקיבוי באק אין טאוון מנסה לפענח את תעלומת הזרעונים ניקי חשבה שהוא קלט אבל השקר הקטן של דיאן היום שהיא זאת שהעבירה אותם מחוץ לעיר כנראה יסבך את העניינים עוד יותר אבל ויקטור כמו תמיד ינצח אני לא מודאג
ויקטוריה מה עשית? פעלת מאחורי גבו של אבא? נו אז מה למה זה ז'בו פה שכל החלטה שמקבלים צריך לכנס את ההנהלה ניל תתעורר!!! זה משפחת ניומן הם לא מתייעצים הם זורמים ומה שיקרה יקרה! זהו להיום מקווה שנהניתם 2005 יפה שקטה ומוצלחת לכולם!

אוקיי הבדיחה על נינה-גבר

מיצתה את עצמה כבר מזמן
נדמה לי שפיליפ השמנמן הזה שיחק את ריק ג'וניור ב"יפים", לא ככה שחר? פיליס קצת הגזימה: "באתי לג'נואה רק בשבילך", "ניסיתי במשך שנתיים לשכוח ממך" נו באמת, למיטב זכרוני בכלל לא היה קשר מהודק בין פיליס לג'ק לפני שהיא עזבה. אבל יש ביניהם כימיה נהדרת. הגעתי למסקנה שאני פשוט אוהב סצינות עסקיות. אפילו כשדובר בניל, היה מעניין לראות את ויקי מתגוננת ומספרת לו על החוזה עליו החתימה את פיליס. ויקטור ודיאן לא ממש ראיתי, זה נמרח כל הפרק בלי תוצאות. ליאנה שוב מגיחה. נראה אותה שוב רק בשנה הבאה (תרתי משמע
) כבר אמרתי שאני מת על הסטייל של בריטני? עם כל הכאב למאק, בריטני עושה את זה פשוט נהדר.

SoldieRonit

New member
לא ../images/Emo70.gif פיליפ שמשחק עכשיו-זה לא ריק

הוא מגיע בשלב יותר מאוחר ......ואם אני טועה-סליחה [אבל לא נראה לי
]

Dawn12

New member
The elusive Mrs. Summers

אחד הדברים שמבדילים בין שחקן טוב לשחקן בינוני הוא היכולת שלו (או שלה כמובן) ליצור כימיה עם כל מי שבא איתו/ה במגע, ולא להיות תלוי בפרטנר כדי להוציא את המיטב מהסצינה. צח"מ התברכה בכמה וכמה שחקנים כאלה, ומישל ופיטר (פיליס וג'ק כמובן) בהחלט שייכים לקבוצה הזאת. העניין הוא, שכאשר יש לך כימיה עם כולם - קצת קשה לראות עם מי מבין השחקנים העסק באמת-באמת עובד. הסצינה היום של ג'ק ופיליס לא היתה הראשונה שלהם ביחד, וגם לא הראשונה שבה יצא לנו לראות את הכימיה המשגעת שלהם, ועדיין - משהו היה שונה היום. אפשר להגיד שהיום בעצם התחיל הסיפור שלהם באמת. אני מודה שהוידוי של פיליס ("חזרתי רק בשבילך") היה קצת מוגזם אבל זאת לא הנפילה הראשונה של הכותבים בטקסטים האחרונים של פיליס. רק אתמול היא אמרה לויקי משהו כמו "רומן עם ויקטור יכול להיות מרתק".
לפעמים צריך פשוט להתעלם ולהמשיך הלאה. חבל שלא מראים את דוריס יותר פעמים. הדמות שלה לא משהו, השחקנית דווקא חביבה, אבל העניין החשוב הוא הקשר שלה עם שרון. יש כל כך הרבה דמויות תלושות בלי משפחה (בראד, ריאן, ניל וכו'...) ווחבל שכך כי זה רק יכול להעשיר ולפתח אותן. ואם כבר אמהות נעדרות - למה לא ראינו כבר שנים את פלו? אני הייתי חוזר לצפות בסצינות של נינה אם אמא שלה היתה חוזרת. למרות שעכשיו נינה נראית יותר מבוגרת מאמא שלה, אבל לא משנה.

קראתי ראיון עם מישל (פיליס)

שבו היא מספרת שכשהיא מקבלת טקסט היא לא ממש יודעת איך תתפתח הדמות שלה בעתיד, ויש מקרים שהיא שיחקה לכיון מסויים ובסוף יצא שהדמות של פיליס ממש עשתה דבר אחר (מעצבן - אבל זה מה יש , לדבריה) לכן נראה לי שיש וידויים קצת מוזרים אצל פיליס. (יצא קצת ארוך - אבל זהו)

אתה צודק בעניין הדמויות התלושות...

את אמא של שרון כמעט לא מראים (וחבל כי היא אחת הנשים הבודדות השפויות שנשארו), את בראד הפכו למסכן חסר משפחה שמתעלק על האבוטים כאילו אין קשר משפחתי בינהם כלל... ואפילו לניל לא מגיע שהבת החמודה שלו תסע (שוב) רחוק רחוק עם אמא דרו שכבר מזמן היתה צריכה להפנים שעניין הדוגמנות לא ממש תפור עליה והיא צריכה לעבור הלאה ולג'נואה כמה שיותר מהר...! והנה עוד תמונה חמודה של מאק (מותר לי, מאחר והיום זה יום הולדתה) דרך אגב, מחר לבראדלי יש מומולדת אבל הוא קצת יותר גדול מ-21...

נצל"ש להרמוני - טרי טרי מהתנור!!

בריטני שוב מפתיעה. הזמרת שלכאורה יצאה להפסקה שיחררה אתמול במפתיע סינגל לרדיו והודיעה על יציאת דיסק חדש בקרוב!! השיר נקרא Mona Lisa, סגנון קצת שונה מהרגיל אבל חביב... תורידי כאן, ותגידי לי מה דעתך

../images/Emo45.gifמגניב לאללה !!!../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

הסגנון שונה אבל עדיין מ-ה-מ-ם, אני מתארת לעצמי איזה רעש יהיה כשהקליפ ייצא... מוזר, אמרו שהיא עומדת להוציא את- do something כסינגל הבא מאלבום האוסף ושכאן נגמרת החגיגה לשנתיים הקרובות, כנראה כשזה תלוי בבריטני היא לעולם לא תפסיק להפתיע...
ומאחר ואתה היית חמוד והשמעת לי את השיר, אז אני מביאה לך את המילים...

אור2221

New member
הרבה פעמים

אפשר לתפוס אותם עושים דברים כאלו, כדי לא לחסום לדמות את האופציות. פספסתי את הסצינה עם ויקי, ואני גם לא זוכרת - אבל אני יכולה לדמיין את ההבעה על הפרצוף של ויקטוריה, משהו בסגנון של "אני עוד אתגעגע לדיאן" פיליס וג'ק נהדרים, אני כמובן גרופי של ויקטור וניקי, אבל יש להם כימיה נהדרת.

למעלה