הקורבן השבועי

yaelrs

New member
../images/Emo185.gifהקורבן השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif../images/Emo192.gif

אוקי, אז השבוע הקורבן השבועי שלנו הוא/היא..
CheN Y
אז תתחילו לשאול

yaelrs

New member
-שואלת-../images/Emo192.gif

היי חן:] מה קורה? בת כמה את? מה את שומעת עכשיו? איזה שיר של The Used את הכי אוהבת? את מי מחברי הלהקה את הכי אוהבת? איזה עוד להקות את שומעת? מה צבע הקירות בחדר שלך? מהי הסידרה האהובה עליך? מה הצבע האהוב עליך? מה את הכי אוהבת לאכול? משעמם לך? מוזיקה לועזית או ישראלית? כפכפים או נעליים? איסיקיו או מסנג'ר? את מי הכי היית רוצה לפגוש? מה היית לוקחת לאי בודד? באיזה עוד פורומים את? ואין לי עוד מה לשאול.. אז זהו.

CheN Y

New member
:]

מה קורה? הכל טוב בת כמה את? עוד מעט 15 מה את שומעת עכשיו? חח עברי לידר הכוס הכחולה הופעה חיה איזה שיר של The Used את הכי אוהבת? אממ זה כל הזמן משתנה את מי מחברי הלהקה את הכי אוהבת? ברנדן..ובכלליות את כולם איזה עוד להקות את שומעת? Cradle Of Filth,Linkin Park, 3 Doors Down ועוד מלא מה צבע הקירות בחדר שלך? עכשיו אפרסק [=\] ואני צובעת לכחול כזה בקרוב מהי הסידרה האהובה עליך? אממ כרגע אבודים מה הצבע האהוב עליך? כחול מה את הכי אוהבת לאכול? ספגטי..גלידהה משעמם לך? לא ממש מוזיקה לועזית או ישראלית? לועזית כפכפים או נעליים? סניקרס ואנס איסיקיו או מסנג'ר? מסנג'ר את מי הכי היית רוצה לפגוש? המון אנשים מה היית לוקחת לאי בודד? מחשב ודיסקים באיזה עוד פורומים את? אממ כלי נגינה ונגנים [לא ממש שם..], סקייטבורד [סמויה], אבודים

michmichonet

New member
היי

ואסאפפ??? ראית את הסרט "רק ידידים"? אם כן איך הוא? כי אני הולכת היום.. מהו הסרט האחרון שראית? השיר האחרון ששמעת? הדיסק האחרון ששמעת? אוהבת אותי? אוהבת את מיי כמיקל רומאנס? מה עושה? יש לך סימס? איזה? נכון זה משחק כיפי? באלי את הסימס עסקים אבל אני ממש מורוששת כרגע =/.. אוהבת כלבי פקינז? לי יש שתיים XP! יש לך MP3 או I POD? איזה סוג פלאפון יש לך? משקה אהוב? משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםם סוג מסטיק אהוב? סרט אהוב? חברה הכי טובה? איפה את גרה? כבר הזכרתי שמשעמם לי? לך משעמם? מי את הכי אוהבת מהמשומשים? את חושבת שברט הומו? את חושבת שברט מושך? את חושבת שהם אימוקידס? את אוהבת אימוקידס? אני חולה עליהם **מזילה ריר** איזה קללה את הכי אוהבת? נכון אני מעצבנת אותך? מה את הכי רוצה בעולם? תתארי את גבר (או שאולי אשת) החלומות שלך: את אוהבת את בלאק אייד פיז? מה הדבר שהכי מפחיד אותך בעולם? טוב נראה לי נגמר.. רגע יש לי עוד שאלה אחת מה את מעדיפה: למצוץ במבה או ללקק תותים?? כבר הזכרתי שמשעמם לי?? טוב להת'!

CheN Y

New member
../images/Emo9.gif

ואסאפפ??? הכל סבבה לגמרי ראית את הסרט "רק ידידים"? לא
אם כן איך הוא? ... כי אני הולכת היום..תהני
מהו הסרט האחרון שראית? לא זוכרת השיר האחרון ששמעת? אין לי כוח לכתוב שיר של דה יוזד הדיסק האחרון ששמעת? צרוב אחד אוהבת אותי? כ"כ
אוהבת את מיי כמיקל רומאנס? לא ממש מה עושה? מדברת עם ידיד יש לך סימס? לא איזה? .. נכון זה משחק כיפי? מתי שהוא כבר נמאס באלי את הסימס עסקים אבל אני ממש מורוששת כרגע =/..תחסכי
אוהבת כלבי פקינז? לא ממש לי יש שתיים XP! ... יש לך MP3 או I POD? אמ פי 3 איזה סוג פלאפון יש לך? חרא משקה אהוב? קולה.. משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםם סוג מסטיק אהוב? אממ לא יודעת תות אולי?!תפוח..אבטיח סרט אהוב? הטרילוגיה של שר הטבעות חברה הכי טובה? מור איפה את גרה? ת"א כבר הזכרתי שמשעמם לי? כה לך משעמם? לא ממש מי את הכי אוהבת מהמשומשים? את כולם בכלליות.. את חושבת שברט הומו? חח יש מצב את חושבת שברט מושך? לפעמים את חושבת שהם אימוקידס? פחות או יותר את אוהבת אימוקידס? כה דיי אני חולה עליהם **מזילה ריר** איזה קללה את הכי אוהבת? פאק-זה מספק לומד את זה נכון אני מעצבנת אותך? לא מה את הכי רוצה בעולם? אממ גיטרה חשמלית תתארי את גבר (או שאולי אשת) החלומות שלך: לא יודעת פריק כזה חמוד את אוהבת את בלאק אייד פיז? שונאת
מה הדבר שהכי מפחיד אותך בעולם? ליצנים טוב נראה לי נגמר.. רגע יש לי עוד שאלה אחת מה את מעדיפה: למצוץ במבה או ללקק תותים??במבה כבר הזכרתי שמשעמם לי?? כההה חחח

female drummer

New member
יאיי../images/Emo190.gif

היי מה קורה?? מה נשמע? איך החיים? איזה מזל את? את מאמינה ב... בגורל? אסטרולוגיה? אלוהים? שטן? ארנבות? עצמך? משפחה? יופי. מה הממוצע שלך? מה הצבע האהוב עלייך?? מה הצבע השני האהוב עלייך? כמה בגדים יש לך בצבע הראשון? כמה בגדים יש לך בצבע השני? מה את עושה בזמנך הפנוי? ומה עוד? יש לך אובססיות? האם העירו לך עליהן פעם? האם הלכת לפסיכולוג או יועצת? אם כן- הוא/היא היו נחמדים? אם לא- וואלה באסה....את מתכוונת בעתיד לשוחח עם פסיכולוג? מה את הולכת לעשות בצבא? ומה אחרי הצבא? לימודים? קריירה? יש לך פירסינגים? את מתמידה בעשיית שיעורים? את מחשיבה את עצמך לציונית? את מתכוונת לחיות בארץ כל ימי חייך? אם היית מצביעה, למי היית מצביעה? למי הכי לא?? ומה אם היו מאיימים על חייך? כן/לא תוכניות ריאליטי? טלנובלות? מוזיקה רועשת? מטאל? רוק כבד? שחור? ורוד? איפור? מסטיקים? להחליש פלאפונים? גומייה בשיער? צמות? ראסטות? גרין דיי? בריטני? תודה רבה ולהתראות. =]

CheN Y

New member
אעע

היי מה קורה?? הכל טוב מה נשמע? סבבה איך החיים? אחלה איזה מזל את? אריה את מאמינה ב... בגורל? כה אסטרולוגיה?לא אלוהים? כהה שטן? אממ =\ ארנבות? חח לא עצמך? כה משפחה? כה יופי. מה הממוצע שלך? 78 מה הצבע האהוב עלייך?? כחול מה הצבע השני האהוב עלייך? אממ אני אוהבת המון..אבל לצורך העניין נגיד ששחור כמה בגדים יש לך בצבע הראשון? חח לחורף 2 בערך כמה בגדים יש לך בצבע השני? אממ לחורף 3 חולצות 2 סוודרים מה את עושה בזמנך הפנוי? גיטרה, כדורסל, ציור, מחשב ומה עוד? אממ נרגילה נחשב? [סתאאם] יש לך אובססיות? לא נראה לי האם העירו לך עליהן פעם? ... האם הלכת לפסיכולוג או יועצת? לא אם כן- הוא/היא היו נחמדים? בלעעע אם לא- וואלה באסה.... את מתכוונת בעתיד לשוחח עם פסיכולוג? נראה מה יהיה מה את הולכת לעשות בצבא? מי אמר שאני אהיה בצבא? ומה אחרי הצבא? לימודים או משהו לימודים? כה קריירה? כה יש לך פירסינגים? לא..[חור שני נחשב?!=\] את מתמידה בעשיית שיעורים? ממש לא את מחשיבה את עצמך לציונית? פחות או יותר את מתכוונת לחיות בארץ כל ימי חייך? כה אם היית מצביעה, למי היית מצביעה? נראה לי לעבודה..אנלא ממש בעניינים למי הכי לא?? קדימה ומה אם היו מאיימים על חייך? שיאיימו כן/לא תוכניות ריאליטי? כה טלנובלות? לאאא מוזיקה רועשת? כה מטאל? לא ממש רוק כבד? תלוי שחור? כה ורוד? לא איפור? לא מסטיקים? כה להחליש פלאפונים? ?!? גומייה בשיער?כה צמות? לא ראסטות? כה גרין דיי? כה בריטני?בעעעע

בנטליקע

New member
יש לי:p

בת כמה את? נוסעת על סקייט? (ראיתי שכתבת בפורום איזה הודעה שתיים..) כמה זמן את שומעת את דה יוזד? מי גילה לך אותם? איזה עוד להקות את שומעת? את אימו? מנגנת על משהו/שרה? למה התחפשת בפורים? את מתכוונת לאכול מצות כל החופש? (זה משמיןXD) מממ זהו יום קסום =)

CheN Y

New member
../images/Emo3.gif

בת כמה את? עוד מעט 15 נוסעת על סקייט? (ראיתי שכתבת בפורום איזה הודעה שתיים..) אממ אני קוראת סמויה בפורום
ורוצה בקרוב להתחיל כמה זמן את שומעת את דה יוזד? אממ בערך שנה מי גילה לך אותם? אני ועצמי איזה עוד להקות את שומעת? אממ כ"כ הרבה..אבל האהבה החדשה שלי זה The All American Rejects את אימו? פחות או יותר מנגנת על משהו/שרה? על גיטרה [בקרוב חשמלית] שרה לפעמים למה התחפשת בפורים? פיראטית..
את מתכוונת לאכול מצות כל החופש? (זה משמיןXD) חח עכשיו שאמרת שזה משמין אז לא נראה לי!!

../images/Emo13.gif

מי את? מה את? בת כמה את? מאיפה את? למה את כאן? מה את עושה עכשיו[חוץ מלענות על השאלון..]? באיזה כיתה את? כמה זמן את בפורום? איזה דיסקים של דה יוזד יש לך? תצרבי לי לפחות אחד? למה? יש לך בלוג? בא לך להביא קישור[או שזה אישי]? יש לך שקל בשבילי? חצי? רבע? מה בא לך עכשיו? זהו, יומטוב!

CheN Y

New member
../images/Emo163.gif

מי את? חן מה את? אממ[?!] בת כמה את? עוד מעט 15 מאיפה את?ת"א למה את כאן? כי אני אוהבת את דה יוזד..איזו עוד סיבה יש?!חח מה את עושה עכשיו[חוץ מלענות על השאלון..]? סתם שומעת מוזיקה ומדברת עם אנשים באיזה כיתה את? ט' כמה זמן את בפורום? אממ בערך חודשיים..לא זוכרת איזה דיסקים של דה יוזד יש לך? איןן=\ תצרבי לי לפחות אחד? בכיףף למה? כי את חמודה יש לך בלוג? לא בא לך להביא קישור[או שזה אישי]? ... יש לך שקל בשבילי? אממ יש לי אבל לא בשבילך
חצי? כנ"ל רבע? לא ממש מה בא לך עכשיו?אממ לא יודעת =\ לשתות משהו..

D a r k B o y

New member
חעחע סתם כי יש לי השראה עכשיו!}-

טוב נתחיל: מה שלומך? את שומעת שירים עכשיו? אם כן איזה שיר? כשאת מסתכלת שמאלה מה את רואה? וימינה? מי הבנאדם הראשון שעולה לך בראש כשאני אומר "לסביות"? מה המילוי-פיתה המועדף עלייך?
אם תחטטי בכיס של המכנס שהלכת איתו לבצפר מה תמצאי? מה המספר האחרון שהתקשרת אליו? מי הבנאדם האחרון שידברת איתו? איזה חיה את הכי אוהבת? תנינים או חרגולים? באיזה צבע כדאי לי לצבוע את החדר[אני זכר, זה בדוק]? מי הבנאדם האחרון שהכיר את הסולייה של הנעל שלך מקרוב? למה הוא הכיר אותה? זה היה לך נעים[נו טוב, לסדר דייט לסולייה זה תמיד נעים
]? איזה שיעור את הכי שונאת? יש לך אחים\אחיות? יש לך חיות מחמד? את מנגנת?
לשמוע דיסק של רוני 24 דקות בלי הפסקה או לשאת באחריות של השמדה המונית של 2 שליש מהעולם? ללטף כפות רגליים של הומלס או לדחוף אצבעות לאזניים של קוף? מה התגובה המיידית שלך כשמישהו אומר לך שאת דומה לחזיר יבלות? 52 או 42? שיער חלק או תלתלים? כהה או בהיר? צבע עיניים מועדף? מין מועדף? נכון שאת חושבת כרגע משהו בסגנון של "אלוהים מה עובד על הבנאדם הזה?!"? לא נורא, אני אחיה עם זה...
כמה פעמים ביום את נכנסת לשירותים? מה החדר המועדף עליך בבית? איפה את מבלה רוב שעות היום[חוץ מבבצפר]? טוב נו אין לי כח יותר... אולי נמשיך אח"כ
אויש את בטח כל כך מוטרדת...*רחמים...*

CheN Y

New member
עונה

טוב נתחיל: מה שלומך? בסדר
את שומעת שירים עכשיו? כה אם כן איזה שיר? Underoath-I'm Contect With Losing כשאת מסתכלת שמאלה מה את רואה? טלפון וימינה? קיר עם תמונה מי הבנאדם הראשון שעולה לך בראש כשאני אומר "לסביות"? אממ לא יודעת 2 בנות מה המילוי-פיתה המועדף עלייך? חח תלוי מתי אם תחטטי בכיס של המכנס שהלכת איתו לבצפר מה תמצאי? אממ פתק..ד"א חיפשתי אותו מלא זמן!!הכל בזכותך..
מה המספר האחרון שהתקשרת אליו? ידיד מי הבנאדם האחרון שידברת איתו? -בטלפון?חברה שלי במסנג'ר 2 ידידים וחברה איזה חיה את הכי אוהבת? כלב תנינים או חרגולים? אממ תנינים [?!] באיזה צבע כדאי לי לצבוע את החדר[אני זכר, זה בדוק]? כחול כמוני מי הבנאדם האחרון שהכיר את הסולייה של הנעל שלך מקרוב? אממ עדיין לא ביצעתי את זה, אבל אני תמיד אומרת את זה..והיום רציתי לעשות את זה לידיד-טוב נו לא ידיד ילד חרא למה הוא הכיר אותה? בגלל שהוא פשוט חראאא הוא הסתובב כזה וחברה שלי עצרה אותי פעמיים מלעשות לו את הדברים הבאים: 1. לתקוע לו סוליה בפרצוף 2. לתקוע לו עיפרון בראש זה היה לך נעים[נו טוב, לסדר דייט לסולייה זה תמיד נעים]? אוו זה יכל להיות נעים מאודד [סליחה על הוצאת הרגשות אני פשוט שונאת אותו..וכן יש לי סיבה טובה] איזה שיעור את הכי שונאת? אממ יש כ"כ הרבה יש לך אחים\אחיות? אח גדול ואחות קטנה יש לך חיות מחמד? לא את מנגנת? כה על גיטרה ובקרוב חשמלית לשמוע דיסק של רוני 24 דקות בלי הפסקה או לשאת באחריות של השמדה המונית של 2 שליש מהעולם? אנלא מאמינה שאני כותבת את זה-אבל לשמוע דיסק של רוני 24 דק' בלי הפסקה..זה עדיף על המצב השני ללטף כפות רגליים של הומלס או לדחוף אצבעות לאזניים של קוף? חח ללטף כפות רגליים של הומלס מה התגובה המיידית שלך כשמישהו אומר לך שאת דומה לחזיר יבלות? תלוי בבנאדם ובצורה שהוא אומר את זה 52 או 42? 52 שיער חלק או תלתלים? חלק..אבל לא יותר מידי כהה או בהיר? תלוי צבע עיניים מועדף? ירוק כהה מין מועדף? בעע..בשיהם יש בעיות נכון שאת חושבת כרגע משהו בסגנון של "אלוהים מה עובד על הבנאדם הזה?!"? חח ממש לא אתה אחלה..אני רק חושבת מאיפה הוצאת ת'שאלות האלה?! לא נורא, אני אחיה עם זה... חח זה בסדר אתה מעביר לי ת'זמן.. כמה פעמים ביום את נכנסת לשירותים? אממ 2-3 מה החדר המועדף עליך בבית? החדר שלי איפה את מבלה רוב שעות היום[חוץ מבבצפר]? בפארק..וגם בבי"ס אנלא מבלה הרבה.. וואי היה נחמד

MyMystery

New member
משוה מעצבן../images/Emo203.gif

1.תארי 15 פעולות שעשית היום [נגיד שמעתי מוזיקה, הלכתי לביצפר] 2. 5 שירים ששמעת היום 3.3 אנשים שרצית להרוג היום. 4. תארי איך היית רוצחת את הבנאדם השנוא עליך 5. את שמחה? 6. למה? 7.נמקי 8.פרטי 9.הדגימי 10. מיעו!!!

CheN Y

New member
חח התחלתי לאהוב את זה

1.תארי 15 פעולות שעשית היום [נגיד שמעתי מוזיקה, הלכתי לביצפר] אמ טוב חח נעשה את זה לפי הסדר 1)קמתי ב-12 לא הלכתי ללמוד 2)שמעתי מוזיקה..תמיד אני שומעת 3)השלמתי שיעורים מכל השבוע 4)למדתי למבחן במתמטיקה 5)אכלתי 6)דיברתי עם אנשים 7)התארגנתי 8)דיברתי עם אמא 9)יצאתי לאוטובוס 10)הגעתי לשיעור ניסיון במתמטיקה 11)היה צחוקים ואחלה 12)חזרתי הביתה 13)ראיתי משחק של מכבי [הם מקום ראשוןן] 14)התקלחתי 15)כיוונתי ת'שעון 2. 5 שירים ששמעת היום 1) את כל השירים של דה יוזד 2) Underoath-I'm contect with losing 3) Linkin Park-Crawling 4) The All American Rejects-Move along 5) The All American Rejects-I can't take it 3.3 אנשים שרצית להרוג היום. 1) ילד חראאאאאאאאאאא 2) ברגע מסוים את חברה שלי 3) ברגע מסוים שני חברה שניה שלי 4. תארי איך היית רוצחת את הבנאדם השנוא עליך הייתי דבר ראשון דופקת לו סוליה בראש, אחרי זה עיפרון בעין, אחרי זה זורקת עליו מכונת צילום, אחרי זה מצלמת לו את השברים בגולגולת ומוכיחה שאין לו שכל, אחרי זה משמיעה לו שירים של רוני, וזהו. מספיק לו. 5. את שמחה? חח למרות התיאור כה פחות או יותר..קצת מודאגת. 6. למה? כי ידיד שלי חולה מאוד וכי החרא הזה מעצבן..לא ידיד שלי הזה שאני רוצה להרוג 7.נמקי - נימקתי למה אני רוצה להרוג אותו..לא?כי הוא מניאק 8.פרטי - אווףף 9.הדגימי -
10. מיעו!!! גם לך

למעלה