חעחע סתם כי יש לי השראה עכשיו!}-
טוב נתחיל: מה שלומך? את שומעת שירים עכשיו? אם כן איזה שיר? כשאת מסתכלת שמאלה מה את רואה? וימינה? מי הבנאדם הראשון שעולה לך בראש כשאני אומר "לסביות"? מה המילוי-פיתה המועדף עלייך?
אם תחטטי בכיס של המכנס שהלכת איתו לבצפר מה תמצאי? מה המספר האחרון שהתקשרת אליו? מי הבנאדם האחרון שידברת איתו? איזה חיה את הכי אוהבת? תנינים או חרגולים? באיזה צבע כדאי לי לצבוע את החדר[אני זכר, זה בדוק]? מי הבנאדם האחרון שהכיר את הסולייה של הנעל שלך מקרוב? למה הוא הכיר אותה? זה היה לך נעים[נו טוב, לסדר דייט לסולייה זה תמיד נעים
]? איזה שיעור את הכי שונאת? יש לך אחים\אחיות? יש לך חיות מחמד? את מנגנת?
לשמוע דיסק של רוני 24 דקות בלי הפסקה או לשאת באחריות של השמדה המונית של 2 שליש מהעולם? ללטף כפות רגליים של הומלס או לדחוף אצבעות לאזניים של קוף? מה התגובה המיידית שלך כשמישהו אומר לך שאת דומה לחזיר יבלות? 52 או 42? שיער חלק או תלתלים? כהה או בהיר? צבע עיניים מועדף? מין מועדף? נכון שאת חושבת כרגע משהו בסגנון של "אלוהים מה עובד על הבנאדם הזה?!"? לא נורא, אני אחיה עם זה...
כמה פעמים ביום את נכנסת לשירותים? מה החדר המועדף עליך בבית? איפה את מבלה רוב שעות היום[חוץ מבבצפר]? טוב נו אין לי כח יותר... אולי נמשיך אח"כ
אויש את בטח כל כך מוטרדת...*רחמים...*