השבוע שלנו..

../images/Emo185.gifהשבוע שלנו..../images/Emo78.gif

עוד סופשבוע הגיע לסיומו. איך עבר השבוע הזה
מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע
במה נבחנתם השבוע
מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם
מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם
מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם
האם שמעתם לשירים של ליאל
,איזה
מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע
השבוע הזה עבר מהר,או לאט
יש לכם רעיונות לעוד שאלות לסיכום השבועי
מוזמנים לסכם את השבוע שלכם בפורום של ליאל קולט-הפורום הכי שולט

עונההה

איך עבר השבוע הזה מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע?לא יודע במה נבחנתם השבוע?כימיה יום שני ומתמטיקה היום מגן מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם?המגן מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם?לא זוכר מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם?שאחותי חזרה שבת מהצבא האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה?כן י-ם של זהב מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע?כמהמ פעמים,אהבה קטנה של שירי מימון והלב שלי נשבר שלל הדיימנד'ז השבוע הזה עבר מהר,או לאט?עבר לאט מאד יש לכם רעיונות לעוד שאלות לסיכום השבועי אני יחשוב

nitzan111

New member
סתם כי כתבת שאתה גם בצבא

אז חשבתי שאולי באחד מבתי הספר האקסטרנית...

nitzan111

New member
כן עכשיו ראיתי

כתבנו בייחד. אני חייבת קורס בהבנת הנקרא.

../images/Emo79.gif אהבה קטנה..

פתאום חשבתי לעצמי כמה יכול להיות טוב שליאל ושירי ישירו ביחד את השיר המדהים הזה..

nitzan111

New member
שלי

מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע? אממ.... אין לי מושג במה נבחנתם השבוע?
כלום. אין יותר בחינות עד הבגרות. מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם? לא הספקתי ללמוד כמו שרציתי. מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם? כלום. מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם? אממ... כלום האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה טו יאנג טו לאב מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע ? תסתכלו שורה למעלה. השבוע הזה עבר מהר,או לאט: מהר מהר יותר מידי מהר. בכלל הזמן עובר כל כך מהר שלא מרגישים. לא הספקתי לעשות כלום וכבר עבר עוד שבוע.

°°NaTaLi°°

New member
עונה

מה ההודעה ש'עשתה' לכם את השבוע: אין לי מושג במה נבחנתם השבוע: היום היה לי מבחן מה היה הדבר הכי עצוב שקרה לכם: לא זוכרת... מה היה הדבר הכי מצחיק שקרה לכם: לא יודעת.. צחקתי הרבה אז אני לא יודעת חח. מה היה הדבר הכי שמח שקרה לכם: אתמול שאמא של לירון שאלה אותי עם שמעתי על ההודעה המשמחת היא אמרה לי להיכנס לפורום של זומזום!! והיה כתוב שתיהיה עונה שניה לזומזום! נורא שמחתי!! האם שמעתם לשירים של ליאל,איזה: לכל הדיסק שהיא נתנה לנו חחח מהם השירים ששמעתם הכי הרבה השבוע: אהה... הדיסק של ליאל,אשמור את ליבי,לך עם החלום,ותבואי. השבוע הזה עבר מהר,או לאט: לא יודעת...

נטלייייייייייי.....

איך אני שמחה בשבילך בהקשר של לירון... זה כמו שליאל תגיד לי שהיא מוציאה דיסק בארץ/עושה עוד הופעה בארץ/תתחיל לעבוד על קליפ חדש שיצא בארץ... יוואווו,איך אני אהיה מאושרת...
בקיצור,שמחה בשבילך

°°NaTaLi°°

New member
הדריי

ההודעה עצמה שימחה אותי אבל לא כמו מה שאמא שלה סיפרה לי על הפרויקט החדש שלה השנה,הראשון לא השני זה כבר לא הכי חדש כי יש את זומזום... השני גם מאוד שימח אותי!! אבל מאוד!! אבל אסור לי להוציא מילה על אף אחד מהם אז אני שותקת חחחחחח

../images/Emo68.gif

כלכך מזדהה איתך בקשר לשבוע הזה.. חוץ מללמוד לא עשיתי כלום
והמון בהצלחה בבגרויות..
זאת השנה האחרונה שלך עם הבגרויות
Dont worry!

nitzan111

New member
לא שנה הבאה

אני ניגשת לחמש יחידות מתמטיקה בחורף ואז פסיכומטרי

טוב,את תעברי גם את אלו. ../images/Emo24.gif

סומכת עלייך שתוציאי ציונים טובים. יש לך פוטנציאל.

nitzan111

New member
תודה רבה הדרי../images/Emo24.gif

אוף אני רוצה להגיע לאוניברסיטה...

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בזמן שהשאיפות שלך הם כאלו-שלי זה בסך הכל לראות את ליאל..
הצחקת אותי...

nitzan111

New member
../images/Emo6.gif

תמיד טוב לשאוף וכמה שיותר גבוה. יש לי תוכניות ל- 9 השנים הקרובות...

למעלה