JUstMeAndMe
New member
../images/Emo185.gifכת רוזוול../images/Emo39.gif../images/Emo75.gif
*אהמ* אנשים *אהמ* בפי הודעה אולי נחמדה, אולי לא, לא יודעת תחליטו אתם! כדי שאני ארענן את זכרונכם ואכנס יפה יפה לפורום: קוראים לי טל! *כולם להגיד יפה "שלום טל
"- עכשיו לאחר שבריכנו אחד את השני בשלום *"שלום"* אני באתי לספר על הכותרת במוצגת בהודעה זו: *כת רוזוול* זהו בעצם מין מועדון שאני פתחתי בעצם... מכיוון שרוזוול היא אחת מהתמכרותיי בעת שכזאתי, פתחתי עם עוד שלוש חברות את המועדון בהתחלה זה היה סתם אבל החלטתי באמת לבנות מזה משהו- מועדון. המועדון בעצם יכלול מגזין פעם ב... (לא יודעת בכמה זמן, תלוי ברצון שלכם ובעזרה!)- המגזין יכלול פאנפיקים למיניהם (אחד כבר התחלתי לכתוב0-^), ראיונות, כתבות, פאנארטים ועוד ועוד... וכמובן בעזרתכם עכשיו מי שרוצה להירשם אני לא אהיה פה כל כך בשבוע הקרוב- אז לשלוח לי הודה לא רק לשרשור הנ"ל אלא גם למסרים או לאימייל שלי: [email protected] המגזין באמת שווה! כבר התחלתי לעבוד על העיצוב שלו והכל! אה וכמובן את המגזין יקבל כל מי שיירשם- הוא יקבל אותו לאימייל- ומכיוון כך כל מי שנרשם צריך למלא את הפרטים הבאים: שם: (אם לא מעוניינים אפשר כינוי...) אימייל: אייסיקיו/מסנג'ר: דמות אהובה: טוב תהנו! מקווה שתרשמו! נדברררררררר! טטטטטטטטטטללללללללללל טל
*אהמ* אנשים *אהמ* בפי הודעה אולי נחמדה, אולי לא, לא יודעת תחליטו אתם! כדי שאני ארענן את זכרונכם ואכנס יפה יפה לפורום: קוראים לי טל! *כולם להגיד יפה "שלום טל