כת רוזוול

JUstMeAndMe

New member
../images/Emo185.gifכת רוזוול../images/Emo39.gif../images/Emo75.gif

*אהמ* אנשים *אהמ* בפי הודעה אולי נחמדה, אולי לא, לא יודעת תחליטו אתם! כדי שאני ארענן את זכרונכם ואכנס יפה יפה לפורום: קוראים לי טל! *כולם להגיד יפה "שלום טל
"- עכשיו לאחר שבריכנו אחד את השני בשלום *"שלום"* אני באתי לספר על הכותרת במוצגת בהודעה זו: *כת רוזוול* זהו בעצם מין מועדון שאני פתחתי בעצם... מכיוון שרוזוול היא אחת מהתמכרותיי בעת שכזאתי, פתחתי עם עוד שלוש חברות את המועדון בהתחלה זה היה סתם אבל החלטתי באמת לבנות מזה משהו- מועדון. המועדון בעצם יכלול מגזין פעם ב... (לא יודעת בכמה זמן, תלוי ברצון שלכם ובעזרה!)- המגזין יכלול פאנפיקים למיניהם (אחד כבר התחלתי לכתוב0-^), ראיונות, כתבות, פאנארטים ועוד ועוד... וכמובן בעזרתכם עכשיו מי שרוצה להירשם אני לא אהיה פה כל כך בשבוע הקרוב- אז לשלוח לי הודה לא רק לשרשור הנ"ל אלא גם למסרים או לאימייל שלי: [email protected] המגזין באמת שווה! כבר התחלתי לעבוד על העיצוב שלו והכל! אה וכמובן את המגזין יקבל כל מי שיירשם- הוא יקבל אותו לאימייל- ומכיוון כך כל מי שנרשם צריך למלא את הפרטים הבאים: שם: (אם לא מעוניינים אפשר כינוי...) אימייל: אייסיקיו/מסנג'ר: דמות אהובה: טוב תהנו! מקווה שתרשמו! נדברררררררר! טטטטטטטטטטללללללללללל טל

the z girl

New member
רעיון טוףף..!

זה נשמע יפה.. וזה רעיון טוף... ואני ישמח להרשם :) תחשיבו אותי כחברה הראשונה במועדון כמה פאן קוראים לי עופר 176962837 אין דמות אהובה.. אבל לצורך העניין.. מייקל

h e n y

New member
יואוו מגניב

גם אני חולה על רוזוול מאוד!!!
ואני אכנס למעודון שלךךך
{פשוט יש לי הרבה מועדונים של רוזוול שאני בהם- כולל שלי, אבל אני אכנס מבטיחה, ואני ארשם
.} דרך אגב- אנשים תשמעו!!!!
כשנגמר רוזוול לחלוטין
אנחנו הולכים להפגין!!!!
רוצים רוזוול בחזרה!!! רוצים רוזוול בחזרה!! אבל עד אז....

frikin shin

New member
כת רוזוול../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

כת השפן
לא משנה... נשמע נחמד המגזין והכל זה יהיה כמו הפרנקלין בפורום של באג
(בנות גילמור)... שם:דניאל אימייל:חסוי אייסיקיו:324838739 דמות אהובה: מייקל?
נראה לי... אני אוהבת את כולם!

JUstMeAndMe

New member
טוב אנשים!../images/Emo185.gif

אני שמחה שכמה ממכם אהבתם את הרעיון והכל! אבל תקשיבו בבקשה! תמלאו את מה שביקשתי ממכם בהודעה למעלה וגם תשלחו את כל זה למסרים או לאימייל- בבקשה! ועכשיו מיש רוצה לעזור במגזין שיכתוב- פאנפיקים וירקות נוספים בבקשה! ורק שתדעו התחלתי את פאנפיקי אתמול ויש כבר שני פרקים...! אז אולי במגזין הבכורה תקבלו כמה פרקים! או לפחות שניים!:) טוב מחכה לעוד נרשמים! -טל-

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifטוויאניייייייייייייייי

תאומה רחוקה ולא דומה שכמותךךךךךךך הנה פרטים שלי... שם: (אם לא מעוניינים אפשר כינוי...)--מרים אימייל: [email protected] אייסיקיו/מסנג'ר:172292496 דמות אהובה: מריההההההההה

נמימה

New member
טוב אני נרשמת../images/Emo9.gif../images/Emo95.gif../images/Emo108.gif

שלום אל! כל הכבוד על הרעיון! פשוט רעיון
!!! שם: נטע אימייל:אין לי כוח לכתוב באנגלית עכשיו
אייסיקיו/מסנג'ר: 172578797 דמות אהובה: מקסססס
וגם מריה

JUstMeAndMe

New member
היי!../images/Emo13.gif

צריך אימייל כדי לשלוח את המגזין
בתודה -טל-

King Of Kromags

New member
בקשר למגזין - ../images/Emo103.gif

לי ולאתי היה רעיון, שאחרי שיהיה פירסום גורף והפורום יעלה לרשימה, או אחרי שהקהילה תתגבש קצת נפיק מין מגזין כזה כל שבועיים שלושה ולכל אחד תהיה פינה משלו. אז...רק רצינו ליידע אתכם מראש.

Lettuce Girl

New member
*שיעול*העתקה בוטה מפורום ב"ג*שיעול*

בפורום בנות גילמור יוצא כל חודש העיתון "הפרנקלין" כמחווה לעיתון הפרנקלין בסדרה, שבו כובתות חברות הפורום על הסדרה... זה.. דיי דומה, לא?

frikin shin

New member
זה בדיוק מה שכתבתי...

סתכלי למעלה... וזה באמת די דומה אבל לא נורא...

King Of Kromags

New member
יכול להיות...../images/Emo103.gif

לא יודע מה יש בפורום ב"ג...אולי זה דומה, אבל זו דרך מצויינת לשמור פורום פעיל. וזו לא העתקה. את יודעת בכמה פורומים בטח כבר עשו את זה?

the z girl

New member
איזה עיתון יש בב"ג שקוראים ...

לו "הפרנקלין"..? ובכלל מה הקשר לב"ג..?

OrdinaryDay

New member
באמת מה זה קשור לב"ג

אז מה אם יש להם מגזין, זה לא כאילו הם המציאו את הדבר... פרומים ואתרים רבים ברשת משתמשים בשיטה זאת. חוץ מזה, שזה על רוזוול ושם זה על ב"ג, כך שאין שום קשר בין המגזינים וזו לא העתקה.

JUstMeAndMe

New member
תודה רבה...

זה באמת לא העתקה ולא ידעתי שזה קיים כי לא ביקרתי בפורום בנו גילמור... זה מגזין מה העתקה בכך? טוב תודה

L i l A L o

New member
גם אני רוצה להתצטרף...

ואם לא יודעת מי אני זה כי אני חדשה ...! אז היי לכולם חח.. טוב אז ככה: שם: ענת אימייל: [email protected] אייסיקיו:152073846 דמות אהובה: מייקל... וזה באמת נשמע מגניב מגזין רוזוול

למעלה