סיכום שבועי

../images/Emo185.gifסיכום שבועי ../images/Emo185.gif

טוב תקשיבו.. אני רואה פה אייקונים של פורים.. מתי פורים?!! מה זה קרוב?!?!
השבוע שהיה:
שיר השבוע:
סרט/ספר/סדרת השבוע:
להקת השבוע:
זמר השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה לכם השבוע:
משהו מצחיק שקרה לכם השבוע:
משהו חדש?
השבוע שיהיה:
מה אתם מתכננים לשבוע:
דבר טוב שאתם מצפים לו:
דבר רע שאתם מפחדים שיקרה:

Pooola

New member
ראשונה ואולי הבודדה XD

השבוע שהיה: נחמד מאוד! עבדתי, למדתי, קניתי מלא ציוד יצירה! שיר השבוע: wonderful life של hurts שבאים לארץ עוד חודשיים! אתם שם, נכון? סרט/ספר/סדרת השבוע: לא היה לי מי יודע זמן לטלוויזיה או סרטים או ספרים ככה שאין להקת השבוע: HURTS זמר השבוע: מוש בן ארי. התגעגעתי אליו פתאום! דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי מלא דברים שהזמנתי מאיטסי וקניתי אקדח פימו במאה שקל! יוהוווו! וגם סידרתי את החדר דבר רע שקרה לכם השבוע: נחתכתי באצבע ממש עמוק :( משהו מצחיק שקרה לכם השבוע: הממ... לא יודעת D: משהו חדש? לומדת לתיאוריה! יווהווו השבוע שיהיה: מה אתם מתכננים לשבוע: לקנות עוד ציוד לשיעור עיצוב, ולסיים הזמנות פימו שקיבלתי דבר טוב שאתם מצפים לו: הממ... לקנות כרטיס להורטס... דבר רע שאתם מפחדים שיקרה: שהאשראי שלי יחסם! כי זה עומד לקרות!
שוב!!!! ואין תמונה קיבלתם מספיק

אסכמ"ש כדי שלא תהיי בבדד ../images/Emo24.gif

באמת גם לי נודע שהחודש הקרוב יהיה פורים, למישו יש רעיון לתחפושת אחרי שכל התחפושות האפשריות נגמרו לחלוטין? יהיה נחמד מצדכם לתת כמה רעיונות השבוע שהיה: שבוע קשה, מכל כיוון אפשרי, הלימודים, הריקוד, העייפות סוגרים עליי >< שיר השבוע: goodnight moon - go radio אחרי שלא שמעתי הרבה זמן סרט/ספר/סדרת השבוע: אתפתה לומר אחים ואחיות, עוד סדרת-דרמה-רנדומלית-משפחתית-שמרתקת אותך לספה ומשאירה את תוצאותיה בחוסר הרצון להליכה לחדר כושר בקור אימים. להקת השבוע: וואו.. אממ.. כן.. בגלל השבוע הוריקן, אכן 30. זמר השבוע: לא צפוי, אבל שלומיק(שלמה ארצי) יקירי. למדתי השבוע לא להתכחש למקורות המוזיקה שנשמעו באוזניי מגיל צעיר מצד אמא, והוא אחד מהם, וזה סביר בהשוואה לזה שמאבא זה פינק פלויד, קווין, דיפ פרפל, U2דבר טוב שקרה השבוע: למדתי להעריך חברים, חברות, ואת ההשפעה שלהם עליי. דבר רע שקרה לכם השבוע: המון מבחנים, הישברות, וחוסר שינה. משהו מצחיק שקרה לכם השבוע: חחח ניסיתי להזדהות עם ידיד טוב שגובהו לא פחות מ1.95, ולדמיין סיטואציה שאני במקומו, וכל פעם שעלה לי איך זה יראה זה פשוט קרע אותי מצחוק, והקטע שאצלו זו המציאות, העיקר שהוא לקח הכל בקלות וצחק איתי :) משהו חדש? אממ.. קצת שופינג וזה.. אין חדש תחת השמש. השבוע שיהיה: יהיה קשה ועמוס מבחנים. מה אתם מתכננים לשבוע: מבחנים מבחנים.. דבר טוב שאתם מצפים לו: לסיים עם המבחנים ולבלות קצת יותר זמן עם החברים והמשפחה דבר רע שאתם מפחדים שיקרה: אתם יודעים מה יכול להיות רע עם מבחנים, אבל לא אפתח פה :) אגב, מצטערת שאני לא מבקרת בפורום על בסיס יומיומי כמו בעבר, ברגע שכל העומס יסתיים, אני מבטיחה מעורבות :)

למעלה