סקר

OhBaby

New member
../images/Emo185.gifסקר../images/Emo66.gif

מי לדעתכן יותר יפה? *יואנה *אדריאן באיזה עונה הבנות הכי יפות ( בכללי, ממוצע) * 1 *2 *3 אני עונה ראשונה: לפי דעתי הן קצת דומות, כנראה שאדריאן לוקחת!! ובעונה ה-2 הבנות הכי יפות ביי

purple rain2

New member
אממ מבחינת פנים יואנה יפה יותר

למרות שאני לא כ"כ אוהבת אותה עם השיער הקצר. אבל מבחינת כל ה"חבילה" אדריאן לוקחת, היא פשוט יותר סקסית
והן ממממממממממממש לא דומות
ולדעתי הבנות הכי יפות הן העונה, אחרי זה עונה ראשונה ובמקום האחרון העונה השניה- ממש לא אהבתי שם את רוב הבנות.

OhBaby

New member
דווקא הפוך!!!!../images/Emo68.gif

בעונה השנייה אהבתי את מרסדס, ושרה ( עם האבא המוסלמי), ואפריל היפנית, ושנדי האנורקטית. בעונה השנייה היו הבנות הכי אתניות, שונות כאלה. בעונה הזאת יש הרבה כושיות ( כנראה אפליה מתקנת). חבל שאין בנות יהודיות. שמייצגות ואז היא הייתה כמו שגרירה, כמו ג'ולי להודים וכאלה. על העונה הראשונה אני לא יכולה כל כך לדבר כי לא התחלתי לראות מההתחלה ועוד הערה לסיום. כנראה שביס לא כל כך מפרסמים את זה, כי אני שואלת בנות מהכיתה שלי על הסדרה וכאלה, והרוב עונות לי:" מה התחילה עו עונה"?!
כנראה שעל טעם וריח אין מה להתווכח!

purple rain2

New member
לא אהבתי את מרסדס

גם על שרה לא השתגעתי, את אפריל ממש שנאתייייייי ואת שנדי אהבתי. באופן כללי אני זוכרת שהרגשתי שכאילו אין שם אף אחת שממש יכולה להצליח בענף הזה, שממש יש לה את זה. השנה הבנות מהממות, כמעט אחת אחת. ומצאת את עקב האכילס של יס
כי בעיקרון הם שולטים, לוקחים את הוט בכיס הקטן
אז תגידי לחברות שלך שיתחילו לראות, ושיצטרפו לפורום

OhBaby

New member
תגובה../images/Emo26.gif

זה די נכון שהם "לוקחים את הוט בכיס הקטן" אבל דווקא עכשיו הוט מנסה יותר למשל היא הפיקה סדרה חדשה בלעדית להוט: "השמינייה" שזה נחמד ועוד כל מיני דברים שהם עושים...
מה לך יש הוט או יס??

purple rain2

New member
הוט, לצערי כי רב../images/Emo4.gif

ושתנסה עד מחר, עדיין אין בכלל מה להשוות

purple rain2

New member
זה לא אומר כלום../images/Emo3.gif

הוט היו כאן הרבבבבבבבבבבבה לפני יס, הם הספיקו לצבור הרבה יותר לקוחות

JULI4561

New member
וגם בהתחלה יס היה מעפן !!

לי היה יס ואני אומרת לך זה לא כזה משהו.....

purple rain2

New member
אוקיי אבל אנחנו מדברות על נפיצות

ומהבחינה הזו הוט יותר נפוצים בגלל הותק שלהם בשוק. אבל בלי שום ספק יס הרבה יותר טובים.

JULI4561

New member
טוב זה כבר ... על טעם ועל ריח

למרות שאני לא חושבת שהוט יותר טובים מיס .. אני מעריכה אותןם באופן שווה

purple rain2

New member
בדיוק להפך../images/Emo8.gif

לא התכוונת להגיד שאת לא חושבת שיס יותר טובים מהוט?

JULI4561

New member
לא ... דווקא לא ..

אמרתי לך אני מעריכה אותם באופן שווה .. ואף אחת לא יותר טובה מהשנייה מבחינתי ...

polly©

New member
עונעעעעעעעעע

מי לדעתכן יותר יפה? *יואנה *אדריאן
לא ממש אהבתי את יואנה[למרות שהיא נחמדה] לדעתי אדיראין יפה יותר באיזה עונה הבנות הכי יפות ( בכללי, ממוצע) * 1 *2-הכי אהבתי הרוב היו ממש יפות *3

Danielushhhh

New member
בתווי פנים יואנה

למרות שרציתי שמרסדס תצח
אבל בכל מקרה, אדריאן הייתה זוכה אם הן היו אחת מול השניה, כי לאדריאן יש גוף יותר יפה מאשר יואנה את העונה הראשונה התחלתי לראות מהאמצע אז לא ראיתי את כל הבנות, אהבתי את הבנות של העונה השניה, שרה
מרסדס
ושנדי.

niranat

New member
הממממ אוקיי

יואנה לדעתי פי אלףףף יותר יפה מאדריאן, יואנה היא לדעתי הבחורה הכי יפה שראיתי... פשוט מדהימה! יש לה יופי כזה מפיל.. דווקא עם השיער הקצר! עם השיער הארוך לא השתגעתי עלייה, ואחרי שהיא עשתה את התספורת.. וואיייי איזה מדהימה! אבל יש לה בעיה וזה הגוף, יש לה גוף ממש גברי ולא סקסי, בקטע הזה אדריאן לוקחת אותה, וגם מרסדס שלדעתי הרבה יותר שווה ממנה אבל אין מה להגיד, אף אחת לא לוקחת את יואנה בפנים. ולדעתי הכי יפות הן בעונה הזאת! אחרי זה עונה 1 ובסוף עונה 2 [שאותה יחסית לא ראיתי אבל אני מכירה את רוב הבנות כי ראיתי כמה פרקים]

למעלה