ערב חמים לכם חבר'ה...

../images/Emo185.gif ערב חמים לכם חבר'ה...

אני מתערב עם חבר שלי על נושא שלשנינו אין מושג בו- פוטבול אמריקאי... ההתערבות היא כזאת. עד היום ב 9 בערב אנחנו צריכים לבחור 5 משחקים מהמחזור השבוע. הבן אדם שינחש מנצחת ביותר משחקים - מוזמן ע"ח השני לערב במסעדה, כולל הכל, יין והכל - ובנוסף המפסיד יממן למנצח ולחברתו סופ"שבוע בבית מלון באילת . הייתי יותר משמח אם הייתם ממליצים לי על משחקים קלים , שהתוצאה של המנצחת במפגש ביניהם תהיה ברורה ושקופה. אני מודה לכם - ומבטיח להעלות תמונות מהמסעדה. אתם אחלה.

שמע, רציתי לעזור לך אבל אני

מסתכל על משחקי השבוע ואני לא מוצא באנקרים. זה לא מכבי חיפה שמארחים את בני יהודה וברור לך איך זה ייגמר. בכל מקרה אני יכול לתת לך שני טיפים: בכל מחזור מתנהלים כאן "הימורים" על שני משחקים. אתה יכול לבדוק ולראות לאן החברה הולכים. 2- בילוף קטן על חבר שליך- המשחקים מתחילים בשמונה. אתה יכול בעשרה לתשע לראות מה הכיוון במשחקים שהתחילו. זה עדיין לא אומר כלום איך זה ייגמר. בכל אופן אני הייתי מהמר על זה: משחק של מחר- ה-RAMS מנצחים את פילי. סיאטל את אריזונה. באפאלו את SF דאלאס את וושינגטון. ניו יורק את סינסינטי בהצלחה!!!!

ofribecker

New member
מה לא עושים כדי

לעזור לאדם בעת צרה...?
הבאנקרים לפי דעתי השבוע הם: דטרויט ליונס מנצחים את שיקגו ברס ניו יורק ג'יאנטס מנצחים את סינסינטי בנגאלס ג'קסונוויל ג'גוארס מנצחים את יוסטון טקסאנס בפאלו בילס מנצחים את סן פרנסיסקו 49רס סיאטל סיהוקס מנצחים את אריזונה קרדינאלס ואני מסכים בהחלט שגם אלה לא באנקרים קלאסיים בכלל!!!

Yo-man

New member
../images/Emo58.gifגדול כמה הליגה יכולה להפתיע

אז ככה: דטרויט אכן נצחו את שיקאגו ניו יורק הפסידו לסינסינטי בנקודה ג'קסונוויל הפסידו 21-0 !!! וכנראה לא יראו את הפליי אוף באפולו אכן ניצחו את SF (בקלות) וסיאטל נאבקו, אבל ניצחו. הצלחה של 3 מ-5, וזה על המשחקים שהיה אמור להיות קל לנחש בהם את התוצאה...

הלו, הלו יורם ../images/Emo58.gif

לי יש 3 מ-4. יש את המשחק של היום בלילה. גם ב-GIANTS שנינו לא היינו רחוקים. ולא, המשחקים לא היו קלים. באמת שלא היו שום באנקרים השבוע. הדוגמה הכי בולטת לכך זה יוסטון.

בקיצור, הרבצתי אותה

ב-4 מ-5. לא רע. בפורום פעם ראשונה עשיתי 4 מ-4. (לא שזה יעזור לביצועים שלי)

למעלה