רוק"צ בראשון D: מי בא? D: סתם מעניין אותי לדעת :X
M m i c k e y 15 New member 1/5/06 #3 בעצם יש בקרית אתא את מטרופולין ובית הבובות והיהודים נדמה לי אז לא יודעת קיצר חחח
Y Yely New member 2/5/06 #8 נצל"שון נמנמ, לא יודעת אם זה בסיידר שניצלשתי פה.. למי שלא זוכר אותי [למרות שאותי קשה לשכוח ] בלי העובדה ששינתי כינוי, חזרתי אתם לא חייבים להחזיר חיבוק. התגעגעתי מאוד ואגב, נונס... הוא בכיתה שלי וזהו מקווה להתקבל בחזרה וטום עדיין שולט
נצל"שון נמנמ, לא יודעת אם זה בסיידר שניצלשתי פה.. למי שלא זוכר אותי [למרות שאותי קשה לשכוח ] בלי העובדה ששינתי כינוי, חזרתי אתם לא חייבים להחזיר חיבוק. התגעגעתי מאוד ואגב, נונס... הוא בכיתה שלי וזהו מקווה להתקבל בחזרה וטום עדיין שולט
ע ענבלושקשוקה New member 2/5/06 #14 הלוווו אני ענבל.. אני לא בטחה שאת מכירה אותי..ברוכה השבה.. חזרה.חח
B bar jones New member 2/5/06 #15 חחחח ברוכה החוזרת! התגעגענו בחזרה.. איפה היית?!? האייקונים לא עובדים- קיצור רציתי לשים את החיבוק (בחזרה), המאוהב, וכל יתר החמודים... אז תדמייני שהם פה !
חחחח ברוכה החוזרת! התגעגענו בחזרה.. איפה היית?!? האייקונים לא עובדים- קיצור רציתי לשים את החיבוק (בחזרה), המאוהב, וכל יתר החמודים... אז תדמייני שהם פה !
B bar jones New member 2/5/06 #16 שאלה לא קשורה: איפה שחרי?!??! אני כבר דואגת... אז היודעים דבר בעניין העלמותה, אנא צרו קשר או לפחות תנו איזה פתיל של מחשבה לאן נעלמה...
שאלה לא קשורה: איפה שחרי?!??! אני כבר דואגת... אז היודעים דבר בעניין העלמותה, אנא צרו קשר או לפחות תנו איזה פתיל של מחשבה לאן נעלמה...
E Emo Kid New member 2/5/06 #18 |אבוקדו| עכשיו שאת אומרת.. היא באמת נעלמה.. :\ מוזר. מישהו יודע איפה היא?? ניראה לי שהיא אמרה לפני כמה זמן שיש לה עומס בגרויות ומבחנים.. אני חושבת.. אז נקווה שהיא תופיע בקרוב.. חחחח
|אבוקדו| עכשיו שאת אומרת.. היא באמת נעלמה.. :\ מוזר. מישהו יודע איפה היא?? ניראה לי שהיא אמרה לפני כמה זמן שיש לה עומס בגרויות ומבחנים.. אני חושבת.. אז נקווה שהיא תופיע בקרוב.. חחחח
L loner in love New member 3/5/06 #21 תוסיפי לזה את העובדה שאין לה אינטרנט וכשהיא מתחברת זה מהמחשב של אחים שלה מור גאון שלי רק אתמול שאלתי אותך משהו שהיא ביקשה לשאול
תוסיפי לזה את העובדה שאין לה אינטרנט וכשהיא מתחברת זה מהמחשב של אחים שלה מור גאון שלי רק אתמול שאלתי אותך משהו שהיא ביקשה לשאול