שאלה...

אלנלה

New member
../images/Emo185.gifשאלה...

אני נורא רוצה לאמץ כלב או חתול... רק שההורים שלי לא מסכימים איך אני יכולה לשכנע אותם? נ.ב אל תשימו לב לתמונה

קודם את צריכה להיות מודעת לטיפול

את צריכה ללמוד הרבה לגבי כלבים ולגבי חתולים. כל בעל חי עם החסרונות והיתרונות שלו. את צריכה להיות מוכנה להרבה עבודה כדי שלהורים שלך יהיה קל עם זה והם לא ירגישו. מידע על גידול כלבים וחתולים את יכולה למצוא באתרים כמו שונרא ואחרים. כמו כן את יכולה לקבל מידע בפורומים של בעלי החיים. (כגון הפורום הזה). אם את מרגישה שאת יודעת הכל אז תבטיחי להורים שלך שהטיפול בחיה יהיה עלייך. הניקוי, האילוף, הטיולים, ההאכלה וכו´. זה המון אחריות. את הופכת בבת אחת להיות אמא. בדרך כלל ילדים לא מצליחים להיות כל כך אחראים ובסופוו של דבר כל העול מוטל על ההורים. קחי בחשבון את הענין ואת העול הכבד שיוטל עלייך. ולסיכום, את יכולה לנסות להציע את עצמך באחת האגודות לבעלי חיים עזובים. כמובן בהתנדבות. וכך תרכשי מעט נסיון ויהיה לך מושג לפני מה את עומדת. את צריכה כמובן להחליט בין כלב וחתול ולדעת מה היתרונות והחסרונות של כל אחד. מאחל לך שתצליחי להוכיח להורים שכל הטיפול יהיה עלייך ואכן תעמדי במשימה. אם הבית שלכם לא נראה כמו מוזיאון אני ממליץ על חתול.

למעלה