שבת שלום לכל באי הפורום

SigurRos

New member
../images/Emo185.gifשבת שלום לכל באי הפורום

הגשם עושה לי את זה...ללא ספק..
"הקש על שערי שמים והקשב לקול!"

liti

New member
שבת שלום לכולנו! ../images/Emo24.gif

גשם, פוך, כוס חמה של תה צמחים או משהו בסגנון... ואוכל טוב כמובן!

גוז

New member
I hear you sister! ../images/Emo118.gif

רק אם אפשר במקום התה - דוקו חם - זה מסדר לי את ה"שבתבבוקר"...

25אירית

New member
Well, I hear you both sisters..

רק שאצלנו זה צ´אי הודי חם מתובל וארומטי
... לטובת המעוניינים להלן המתכון: שמים בסיר חלב ומים ביחס של חצי חצי מוסיפים מקלות קינמון, הל (צריך להרביץ לו קצת כדי שיסדק) ומסמרי ציפורן. כשמתחיל לרתוח מוסיפים כמה תיונים וסוכר (כמות תיונים וסוכר בהתאם לכמות הנוזלים). ו... זהו. לא מסובך מידי בשביל שבת בבוקר... אגב, הצ´אי הולך פיצוץ עם פתי בר הכי פושט..

SigurRos

New member
מתכון לכיף

כוס מיץ תפוזים סחוטרי ובריא, כזה שמרגישים אותו. כמה ברוסקטות משופשפות שום ריחני ומעקצץ ועסיס עגבנייתי במידה. פרוסות סלמון מטופטפות טיפות לימון עדינות. זיתים מצויינים כמו שרק אני מכיר {יבוא מכפר ראמה בגליל התחתון-חבל"ז} פרוסות בצל סגול מטוגנות קלות בשמן זית וחמאה. ......פשוט השמש יצאה החוצה......נראה לי מתאים יותר משוקו....
"החיים שלנו מתכלים בעיסוק בפרטים..." { הנרי דיויד תורו}

גוז

New member
למי שלא מזדמן לכפר ראמה ../images/Emo118.gif

בימים הקרובים אבל בא לו על זיתים טובים בכל זאת... הייתי השבוע בלחם ארז - לקחת הזמנת פונדנט שוקולד שהזמנו לארוחת הסילבסטר עם חברים - וטעמתי שם זיתים - משהו משהו - שמחה גדולה והילולה גם!

liti

New member
כן, הזיתים של לחם ארז ../images/Emo47.gif

לחמותי יש סליק שלם שלהם, למקרה שתפרוץ מלחמה...

SigurRos

New member
אכן זיתים מעולים יש לארז אבל

אני לא ממש מבין למה מחירם צריך להיות פחות או יותר כמחיר אונקיית כסף? ראבאק, זה כולה זיתים... אך כנראה שאין גבול למידת הפלצנות...הרי על כיכר לחם הוא לוקח מחירים חסרי פרופורציה......והוא עוד מעז לקרוא לאחד מהם "לחם פועלים"...חחחחחחחחח...סרקזם בשירות החיטה...

liti

New member
ולגבי הפונדנט- לפני שאשכח (הגיל...)

פרסמתי בשרשור הקינוח האהוב במסעדה את המתכון שלו, כך שאם תהיי במצב רוח לבישולים, תוכלי לפצוח בהכנת הכנפיים של הדיקסי ולקנח באפיית הפונדנט!

גוז

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

רק שאלה לאמא של פיונה - איפה בדיוק בדיזנגוף ממוקמת המכולת?

למעלה