שלום לכולם

../images/Emo185.gifשלום לכולם

קררררר אבל כאן מצאתי אתר חם למדיי.... מאי את כאן ? תני סימן אחלה פורום עלו והצליחו, אגב YANIV D-C מזמן לא השתמענו מה שלומך ? זאת אני סאנשיינס מפורום "ישראלים בחו"ל"... אוהבת את כולכם... סאני

Liroy25

New member
ברוכה הבאה סאני! ../images/Emo42.gif

הרדיאטור אמנם בתיקון אבל חם כאן מספיק.

DJNYC

New member
הי סאנשיינס... מה שלומך?

הרבה זמן לא ראינו את זיו פניך..

.m

New member
../images/Emo24.gif הגעת.... ../images/Emo140.gif

אני כאן - אמנם פחות מהרגיל, עקב ה-
המתקרבת, אבל בכ"ז כאן. איזה יופי שהגעת, קבלי
, ותיכף לירוי יכין לך
(
לירוי! יש אורחים
), ולמה לא סיפרת שאת מכירה את יניבי
mai

Yaniv-DC

New member
מכירה? מכירה?? מכירה???

סאני המהממת הזו (בכל המובנים שניתן לחשוב עליהם) תמיד עשתה ליניב כל כך נעים... לא סתם סאנשיינס, היא הדבר הכי זורח בפורומים

יניבושששש ומאי../images/Emo25.gifולירוי וכולם..

יניבי מזמן לא צ´טטנו ... כיף לראות אותך כאן אני מרגישה בבית ומאי מתי את טסה? אגב לירוי גם לי יצא קוף מה זה אומר ביחד נהיה שימפנזה?... יניבוש מתי אתה בצ´אט? עדיין בפורום של ישראלים בחו"ל? אויש כמה שאלות אוהבת את כולכם

Yaniv-DC

New member
בטח בטח בבית

שבי, תחלצי נעליים, שימי רגליים על השולחן, ובשבילך אפילו נכריח את אמט לעשות לך מסאג´ מפנק ברגליים
אני אהייה בצ´ט מתי שיבקשו ממני, מה שמזכיר לי שפעם, במהדורה אחרת של הפורום היינו עושים מלא צ´טים (אביעד 21 מהנהן בראשו) ועדיין בישראלים בחו"ל, אם כי פחות (יש שם יותר מדי משהו שבניק הקודם שלו היה אמור להיות מתוק אבל הוא מר, תפל ומעורר בחילה בשבילי
) מאי טסה ביום שישי בבוקר ותגיע אלי בשלישי אם אני לא טועה. זה בסדר שיש לך הרבה שאלות ושאת אוהבת את כולנו, גם אנחנו אוהבים את כולך

amet

New member
מי אמר אני ולא קיבל ../images/Emo66.gif

סאני אומנם עוד לא הכרתי אבל תמיד טוב להכיר אנשים חדשים
ואם יניב החליט על מסאג´ אני פה......כל היום
ברוך שובך

.m

New member
סאני יקירתי... ../images/Emo42.gif

אני טסה
ביום שישי לפנות בוקר, ואכן אגיע ליניב בסביבות יום שלישי |סופרת את השעות| ואני מפקידה בידייך את מוטי וזיו, וסומכת עליך שלא תתני להם לעשות שטויות, עד שאני חוזרת... נראה אותך מחר במסיבה?
mai

רגע רגע...

שאני אבין מאי מכירה את יניבוש אישית????.. איזה עולם קטן מאיייי אני ה-מ-ו-מ-ה ממש לא פייר את זוכה להכיר את יניב הבחור שלפני כ"כ הרבה זמן גמלתי בראשי מחשבה לפתותו...! תעשו המון חיים ותחוו המון חוויות אגב מאי את שמה לב כמה בתולות יש סביבך? חהחהחה אני אשמור על מוטי וזיו מבטיחה ! תחזרי אלינו בקרוב עם "ידידים" חדשים ומיוחדים ובאשר אלייך יניב תן למאי נשיקה גדולה כדי שהיא תוכל להעביר לי אותה אגב איפה המסיבה שכחתי... אוהבת אותכם סאני

.m

New member
הסברים...

ודאי שאני מכירה את יניבי באופן אישי
, וסתם שתדעי - אנחנו מדברים על הביקור הזה כבר מפברואר שעבר, כשבאפריל הוא התחיל לקרום עוד וגידים... ולגבי הבתולות: כן, זו תבנית. יש לי המון אויר ומים, וקצת אש במפה, אז אני מוצאת את הפיצוי של אדמה באנשים סביבי. בעיקר בתולות. (אבל יניבי דווקא שור...
) נראה אותך היום?
mai

Yaniv-DC

New member
רגע... אתן מכירות אישית???

אללי! אכן סאני ניסתה לפתות אותי, אך אני הסכמתי רק אם היא תביא איתה את הבויפרנד שלה (למי שלא יודע - היא גרה פעם ב-LA והחזיקה בבלונדיני משלה). למי שמרים גבה על איך בכלל שקלתי דבר כזה - צריכים להכיר את סאני ואז תבינו

Liroy25

New member
אאמממטטטט! יש אורחים!

תכין
! ואל תשכח את העוגיות!! מה יש?? לירוי חולה...

למעלה