תגיבו

hermayony

New member
../images/Emo185.gif תגיבו

הרגע ראתי את שר הטבעות 1 (שוב) בסינמה... והתעררה אצלי שאלה, נכון מתי שסארומן נלחם בגאנדלף בתחילת הסרט וגנדלף מתחמק ממנו, אז מראים בהתחלה שסרומון לוקח לו את המטה, ומתי שגנדלף מופיע בסצינה הבאה פתאום יש לו את המטה איך זה
אלא לא מראים שסארומן החזיר לו אותו...

hermayony

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo10.gif מאחר שאפחד לא הגיב אני

מפרסמת שוב...

המקל לא עף איתו.

בעזרת שני המקלות סרומאן העיף אותו למעלה. אז זה לא הגיוני.

באמת?

לא שמתי לב לזה... אגב יש אתר של פאשלות של סרטים ויש בו לפחות 41 טעויות (!) בשר הטבעות השלישי. כמה עצוב. במאים ומפיקים ושחקנים וכל הצוות שקשור לסרט צריך להיות יותר מדויק. גם אם הוא גם ככה מדויק הוא צריך להיות כי מדויק! אני ידע שדברים כאלה קורים לכל סרט וזה באמת חבל. בסרטים אסור לפספס אף פרט אפילו לא הקטן ביותר!

nowhere woman

New member
למה לא?

זה לא כזה נורא... אף אחד לא מת מזה... בסך הכל מאחורי הסרט עומדים בני אדם, מותר לטעות.

נכון אבל....

זה מוריד מערכו של הסרט. מוריד מהאיכות שלו וככה זה לא הופך אותו למושלם (הגזמה לא?)

קודם כל....

ראיתי חלק מהטעויות (במיוחד הסצינה עם הפרורים על סאם) אבל עדיין ברגע שיש טעויות בין אם רואים אותם ובין אם לא זה מוריד מערכו של הסרט.

•aniviel•

New member
כמה שזה ישמע נורא...

זה בלתי אפשרי לעשות סרט של שלוש שעות + בלי טונה טעויות. מה לעשות... עם כל הכבוד לטכנולוגיה החדשה, ויש כבוד, תמיד היו ותמיד יהיו טעויות בסרטים, וככל שהם יותר ארוכים יהיו יותר טעויות

אני לא מדבר רק על הסרט הזה!!!

יש מלא סרטים אחרים שיש בהם הרבה יותר טעויות משר הטבעות והסרט האלה לא פחות טובים ממנו והרבה פחות קצרים ממנו!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifכן.. גם אחותי שאלה אותי

את השאלה הזאת לא מזמן.. יכול להיות שהוא היג חדש או שזאת פשוט פאשלה.. אתם יודעים.. זה דיי קשה להיות מדוייק בכל פרט בסרט.. עשיית סרט זאת עבודה קשה לחברי ההפקה (מי כמוני יודעת) וחוץ מזה יש סרטים שיש בהם מעל ל-41 טעויות.. יש סרטים שישי בהם משהו כמו 250 טעויות ואולי יותר והם עדיין שוברי קופות...ככה שאין מה לדאוג.. פאשלות זה חלק מהיופי!

Drums

New member
שום טעות ושום נעליים../images/Emo70.gif - תשובה -

לאחר לקיחת המטה של גנדלף, גנדלף (בדרך שאני לא יודע) משיג מטה אחר... יש לי תמונות להוכחה... אל תגידו טעות בסרט, זה מעצבן אותי.
תודה.

Drums

New member
דבר שני:

כבר שאלתי את השאלה הזאת! והיא מופיעה בעמ' 2 של הפורום.. אבל אז גיליתי את התשובה..

למעלה