מפגש פורום

glitter8

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo212.gifמפגש פורום../images/Emo185.gif../images/Emo212.gif

אחרי שנדמו תרועות הפסטיבלים,
אחרי שהתרגשנו עם קבלת התואר של דיויד מספרד,
האלבום האישה שאיתי יחזור למדף יחד עם שאר חבריו הדיסקים המשובחים,
אחרי ההתרגשויות,
הציפיות,
האכזבות,
הגיע הזמן שפורום מספר אחד בתפוז, עם כל החברות והחברים החדשים, התינוקות הנולדים, וכמובן, אורח נכבד אחד, ניפגש שוב ונחגוג כמו שאנחנו יודעים. אם יש למישהו רעיונות או יוזמות מעניינות-אפשר לכתוב פה או לשלוח לי

SHANILIROY

New member
כמובן שנגיע ../images/Emo24.gif

אחרי הופעה כזו אנרגטית ומקסימה ,נשמח להכיר את החדשים ולהנות בחברת הותיקים ... וכמובן לראות את האיש וה-
ולהודות לו באופן אישי כמו שמגיע לפורום מס 1 עם המעריצים הכי הכי ... חושבת על רעיונות .....

handlessman

New member
היות ואני לא תל אביבי...

(ורוב הסיכויים שהמפגש יהיה בתל אביב, הכי נגיש לכולם) אז אין לי הרבה רעיונות חוץ מאותה מסעדה בבננה ביץ'... שחוץ מהחיסרון של המחירים היא הייתה בסדר גמור... בכל מקרה, לפי דעתי צריך להריץ את המפגש הזה כמה שיותר מהר, לפני שלדויד יתחיל לחץ של עוד משהו חדש.

glitter8

New member
רעיונות-הכוונה לא רק למקום מפגש, גם לתכנים-

כלומר-לשיר, לרקוד רומבה, לדון על שירה ספרדית, אוכל ספרדי, עשיית שלום עם אוייבינו, צורפות, אמנות כאלה ואחרים.

handlessman

New member
בקטע הזה אני מעדיף ספונטניות...

רוצה גם להחליט עכשיו מה כל אחד יישתה??? מה שכן, אני אביא גיטרה... אני אנסה ללמוד עוד כמה שירים עד אז שיהיה מגוון...

ghahamov

New member
מפגש

נשמע רעיון חביב מאוד דייויד מגיע ? נשמע לי מעט מוזר כי בכל זאת אנחנו לא כל כך הרבה אנשים. נראה לי שמפגש כזה יהיה סיטואציה מעט מוזרה. הוא לא חבר שלנו שנשב ונדבר על כוס קפה. אם אכן זה יקרה אולי אני אשאל אותו על רעיון אתר המעריצים שיש לי. בכל מקרה, אני מקווה שזה לא יהיה בשבוע הקרוב, כי אני יוצא למילואים. סופ"ש נעים לכולם

glitter8

New member
לא נעשה מפגש בלעדיך../images/Emo195.gif

וכשיש מפגש עם דיויד הנוכחות קופצת פלאים.. הפעם נתאם איתו תאריך

glitter8

New member
גם אני בעד לרקוד../images/Emo110.gif

אני מתנדבת לעשות סקירה על מקורות אחד השירים של דיויד. ספרדי או אמריקאי. יש בקשות?

sarita4

New member
יש לי רעיון

אפשר לעשות את המפגש בגני יהושוע ולעשות על האש

handlessman

New member
שמעת קרוב לבית, נדלקת, הא? חח

הדגש היה על חוף ים, אבל חופי תל אביב זה ג'יפה...

glitter8

New member
../images/Emo31.gifהרעיון הזה כבר עלה ונפל בעבר

על האש יכול להיות נחמד, לא בחודש אוגוסט, ובטח לא אם יש כוונה להזמין את דיויד, הוא לא חבר שלנו מהשכונה, אני מדברת על מקום סגור וממוזג או לפחות משהו מסודר על שפת הים, כמו שעשינו בפעם הקודמת ודיויד הגיע. עוד אפשרות היא בבית של אחד החברים שגרים במרכז, כשעשינו את המפגש אצל גיל ועפרה דיויד התעניין איפה זה ובסוף לא הגיע כי זה היה ביום חמישי (בחונטוס) ובטח לא מקום ציבורי שכל אחד יכול להגיע ו"יו...הנה דיויד ברוזה, בוא תצטלם איתי...ותראו איך נוזלת לו הטחינה מהפיתה..לא...לא מתאים...

handlessman

New member
חחח אהבתי את הסוף...

צודקת.. עכשיו נשמע מה חושבים השאר. אני אישית פתוח להכל...

lile0

New member
אני בשמחה מזמינה אתכם לבית שלי

מה יש? ירושלים זה לא כ"כ רחוק ואפשר לעשות על האש בגינה

handlessman

New member
שני הרעיונות האחרונים נשמעים טובים...

אבל הבעיה היא שירושליים זה יהיה בעיה לצפוניים, והערב בריכה (שלפי מה שהבנתי מהפרופיל שלך את גרה באזור הצפון) יהיה בעיה לדרומיים. לכן לפי דעתי צריכים לארגן מפגשים כאלה במרכז.. (ואין לזה קשר לכך שאני גר במרכז.. אני אובייקטיבי לגמרי
)

sarita4

New member
אפשר אצלי

ענבל מה הבעיה? בואי נעשה את זה כמו פעם דברי איתי שתוכלי מחכה...

למעלה