דיון!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifדיון!../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif

נושא הדיון: חצ'קונים.
אז מה?... התאומות כבר בנות 16 וחצי, הגיל של החצ'קונים... אבל מה? הפנים שלהן נקיים מפצעונים מגעילים ומגולות דוחות. גם לפני 4 שנים הפנים שלהן לא הכילו את הדברים הבולטים והמגעילים שתקועים לנו באמצע הפרצוף... וגם לפני 3 שנים, גם לפני שנתיים וגם שנה שעברה... ובכלל, אם תסתכלו על מפורסמים טין-אייג'רז דוגמאת בר רפאלי, הילרי דאף ("ליזי מקגווייר"), שאר שחקני "ליזי מקגווייר", היילי ג'ואל אוסמנט ("החוש השישי"), ג'ודי סוויטן (סטפאני ב"צער.."), קמרון קמרון-בורה (דיג'יי ב"צער..."), קירסטן דאנסט, וכו'... לאף אחד מהם אין חצ'קון אחד על הפנים שלו! מה? למפורסמים אין חצ'קונים?
רק לילדים 'רגילים' יש? או אולי יש ומסתירים עם איפור?
תגובות! נו, מוטי, ההתרגשות כבר בוערת בך?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

תיקון טעות: ומגולות = ומוגלות קמרון קמרון-בורה = קנדיס קמרון-בורה

גם לדעתי....

הם מכסים את הכל באיפור... ובטח יש להם קוסמטיקאית צמודה שלא נותנת לנקודות שחורות, חצ'קונים ושאר ירקות להתקרב להן לפרצוף...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifדיון נוסף!../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif

רציתי לכתוב את זה כבר מזמן ושכחתי... אניוויי, כשהייתי חולה יצא לי לראות שידור חוזר של 'מק"א בפעולה'- מהתחלה ועד הסוף. ונושא הדיון הוא- זה לא קצת אגואיסטי מצד הבנות אשכרה להראות לנו כמה הן מפורסמות ופופולאריות? אם לא הבנתם, אני מתכוונת לסרטון שמקרינים בתחילת כל פרק- זה שהן לא מצויירות...
שרשרו תגובות

אף פעם לא ממש הקדשתי לזה מחשבה...

אבל אני לא חושבת שזה כל כך נכון... אני בספק שבגלל זה הן עשו את הקטע הזה בהתחלה... הן עשו אותו כדי להסביר על מה הפרק... את בטח מתכוונת לקטע הזה שהן יורדות מהלימוזינה ויש מלא מעריצים. תראי, זה לא שהן ממציאות משהו. ככה זה במציאות... אם נגיד מישהו שלא אוהבים ורק חש שאוהבים אותו (למשל: אמיר פיי גוטמן
) היה עושה כזה דבר אז הייתי מבינה למה את אומרת 'אגואיסטי להראות כמה הוא מפורסם ופופולארי'... אבל העובדות מדברות בשם עצמן והן באמת כל כך מפורסמות ופופולאריות וגם במציאות שכהן הולכות למקומות אז המעריצים ככה מתנפלים עליהן. הן פשוט ניסו לתת תחושה שהן בפרימיירה של איזה סרט או משהו כזה... תגידו, אני דמיינתי או שגם אתם שמתם
שבסוף הפרק של 'מרי-קייט ואשלי בפעולה' אז במקום שיהיה רשום בשלט הצהוב הזה "מרי-קייט אולסון ואשלי אולסון" אז רשום באנגלית את השמות שלהן

:)../images/Emo85.gif

קארינושש גיל 16 זה כבר לא הגיל הגיל שמתיחל זה ביגל ההתבגרות ויגל 16 זה גיל הטיפשרה אנייודעת שאני טיפשה
ואני מודעת לזה גם אני שהייתי בת 12 אמרתי לעצמי, בגיל 16 אני יהיה אחלה אבל תאימניו לי תצנלו את זה עכשיו לכל אחד בגיל 16 מתחיל איזה בעיה בחיים או שהוא עושה משהו טיפשי ולי זה כבר קרה והייתי בטוחה שבגיל 16 הכל יהיה טוב מסכנה אמא שלי היא סבלה המוווווןן ממני ): היא מרגישה כמו בת 80 ולא כמו בת כמה שהיא עכשיו בגליי
אלב מה אני שופכת פה הכל
:):):):) מענין מה הבעיה של התאומות לכל אחד מתחיל בעיה פסיכלוגית בגיל 16 ראו הוזערתם
מאואוה לכולם ולילה טופי יופי

vashla

New member
טוב,בגלל שאני מבינה באיפור....כנסו

אוקיי,קודם כל מורחים על הפנים קונסילר ירוק,שהוא "מעלים" אדמומיות מהפצעונים. אח"כ מורחים קונסילר רגיל,שמסתיר את שאר הפגמים. אח"כ מורחים מייקאפ על כל הפנים, שהוא נותן צבע אחיד לכל הפנים, ואז שמים פודרה,שהיא מונעת מהמייקאפ לנזול,ומונעת ברק. לאחר מכן שמים את שאר האיפור. חוצמזה מתאימים תאורה כך שלא תבליט את החצ'קונים, והמצלמה מקצועית ועושים פוזה נכונה. ולמרות זאת מכניסים את התמונה למחשב,ובעזרת תכנת הפוטשופ,מעלימים ממש מלא פגמים. אז לא להתפלאות.גם להם יש חצ'קונים,אני בטוחה,אולי לא הרבה,אבל אחד או שתיים פה ושם.

למעלה