שרשור

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif שרשור ../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif

אני פותחת רשמית שרשור עוף (
)
רשמו את העופים שלכם
(אני ארשום את שלי בנקסט מסג´)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifה../images/Emo32.gif שלי-שופינג מדהים!

אוקיי אז ככה, ניסיתי מלאאאאא זמן לקבוע עם שי ללכת לשינקין וכל הזמן דחינו את זה בגלל חוגים וגשם מ^%*&#^%&*...
כאילו, את קולטים שקבענו שבועות, חודשים לפני ובסוף ירד גשם
אז אתמול קבענו (כן, כן- מהיום למחר
) כי יש מזג אוויר נהדר
(לא
*רות גונזלס פיפל*) אז הלכנו היום אחה"צ וזהו ההישג:
ג´ינס מהמם בגיזרה נמוכה מגריפ (עודפים)- זה כאילו, ג´ינס כזה כהה עם מין חגורה לבנה למעלה
ו-כן, אני נכנסת לsmall
ג´ינס מהמם (2) בגיזרה נמוכה מגריפ (עודפים)- זה ג´ינס שיש לו פסים אדומים שהולכים מקדימה- אחורה, ומאחורה כתוב על הפסים GRIP
ו-כן, אני עוד פעם נכנסת לsmall
חולצה מהממת(
) מרד ליין- שרוולים ארוכים, החולצה עצמה לבנה וכתוב עליה כל מיני דברים בתכלת והשרוולים בצבע אדום
חצאית מהממת(
) מרד ליין- עד הברך, לבנה עם פסים בשחור-לבן בצדדים וגם למעלה, ולמטה כתוב W בכתום-אדום
חצאית מהממת מרד ליין (כן, עוד אחת
)- עד הברך, בצבע תכלת שכתוב כל מיני דברים באדום שכאילו נמחק מהכביסה (זה נראה כמו יד שניה וזה יפהההההה
) ו... זה יפההההההה
ורק 25 ש"ח
וזהווווו
לצלם

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאת קולטים=אתם קולטים

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifטודע מותק../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

החולצה מרד ליין עלתה 40
החצאית התכלת מרד ליין עלתה 25
החצאית הלבנה מרד ליין עלתה 80
הג´ינס עם הפסים האדומים מגריפ עודפים עלה משו כמו 95 וגם הג´ינס השני (ביחד הם עלו 190)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifטודע אורוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני אצלם מחר
כי עכשיו אין לי זמן
מחר בבוקר אני אלבש את החצאית הלבנה והחולצה ואני אבקש מאמא שלי שתצלם

A d i d a

New member
תגידי...

שינקין זה לא המקום הכי יקר...
חשבתי שזה רחוב ממש יקר, פעם הייתי עם חברות שלי ואני אף פעם לא אשכח את היום הזה. היינו רק בו´ והרגשנו מזה עצמאיות, קנינו לנו צמיד חברות מזעזעז- אתם מכירים את הצמידים האלה שהם סרגלים שמרביצים על היד והם מתעגלים
אז כאלה, בצבעים כתום זוהר, ורוד זוהר וסגול זוהר עם פרווה (לא אמיתית- נוצות כאלה) והיינו במסעדה ממש טעימה ממש יפה אבל משקיפה על הכביש... חוצמזה היו שם מכנסיים ב300 ש"ח שחברה שלי קנתה ואני זוכרת שלא הבאתי מספיק כסף... איפה מצאת את כל הדברים הזולים האלה
נ.ב. אחלה קנייה
נשמע לי מזה יפה
אני קניתי אתמול חוצה חומה ארוכה שמתרחבת בשרוולים עם וי סגור כזה מיוחד וחולצה וורודה (צבע וורוד קלאסי כזה, לא זועק ולא יותר מדי וורוד) עם חוטים כאלה במחשוף ושרוולים מתרחבים. לא מצאתי מכנסיים

Mandyִ

New member
קארין!!....

קודם כל תתחדשי!
דבר שני, אני יודעת לאיזה מכנסיים את מתכוונת! (אלה עם החגורה הלבנה..) יש אותם לבת דודה שלי והם מהממות!!!
נראה לך שיש מידה יותר גדולה? כי לSMALL אני בחייים לא אכנס.. אני גם מתה כבר לנסוע לשנקין.....(שופינג תמיד בא לי..חח)

תתחדשי קארין../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

ושימו
לחתימה החדשה שלי... החלטתי, עקב הרבה אנשים מוזרים שמסתובבים סביבי ואומרים דברים מוזרים, לפרסם כל פעם בחתימה שלי את הגיגי החכמה שלהם... צפו בקרוב מאוד לשינוי חתימה... אבל בינתיים- נכון קורע
אני וחברה שלי יושבות בשיעור והמורה אומרת את המשפט הזה ואנחנו כזה מסתכלות אחת על השנייה ומתחילות לצחוק... נ.ב. כל המשפטים שיופיעו בחתימה שלי מבוססים על מקרים אמיתיים
חחחחחחחחחחחח

קארינו´ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif

אויש גאאאאאאאאאאאאאאאאאד
נשמע כ"כ יפה
אתם קולטים אותי כזה קוראת ת´הודעה ומדמיינת לעצמי ...
נשמע מ
ה
מ
ם
תצלמייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifעדי מנד אריאלה עמר וכולם

אוי מתוקות טודעעעעעעעע
עדידוש- תלוי לאיזה חנויות את הולכת... כאילו, הלכתי לגריפ וראיתי שם ג´ינס נוראאאאא יפה וגם מכנס נוראאאאאאא יפה והם עלו הון תועפות
(ממתי אני משתמשת בביטוי הזה
) ואז הלכתי לגריפ עודפים וקניתי שם 2 ג´ינסים במחיר של המכנס שהיה בגריפ
כאילו, ממש חבל לקנות מכנס שעולה במחיר של 2 ג´ינסים
והיום אמא שלי צילמה אותי בבוקר (כי גם בפורום דוליז ביקשו שאני אצלם) אז הנה אני (לאאאאאאאאאאא
) בחולצה המהממת והחצאית הלבנה
וכולם החמיאו לי היום
נו אז איך אני נראית
/איך אני נראית בבגדים
/איך הבגדים
וד"א- יש עוד 2 תמונות אבל בזאת רואים את הבגדים הכי טוב... לשים גם את ה-2 האחרות

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifמנד=מנדי

אבל זה יכול להיות כינוי נחמד
כמו קלואו (קלואי), ריי (ריילי), אש (אשלי) ו... טוב הבנתם ת´פואנטה חחחחח......

Mandyִ

New member
חחח האמת, זה יכול להיות

כינוי לא רע בכלל!!
חשבתי בהתחלה שזה טעות ואז אמרתי לעצמי: אולי זה כינוי קיצור חמוד כזה??
בכל מקרה...את נראית ממממש חמודה בתמונות! אהבתי את הבגדים והסגנון בכלל!

SupeR BayB

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo16.gif איזה יפיופה../images/Emo99.gif

גם את וגם הבגדים יפים
יווווווווווווווו איזה יפה זה... תשימי עוד תמונות..... איזה חמודה את

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifטודע אורושששששש

אממממ..... אוקיי אז הנה תמונה מלפני כמה שבועות
אני וחברה שלי (תות) למדנו למבחן במדעים ומרוב שיעמום כבר לא היה לנו כוח אז התחלנו לצלם את עצמנו
וזו לדעתי התמונה הכי מצחיקה שלנו
(אני מימין)

A d i d a

New member
את ממש יפה בתמונה הזאת

אני רצינית, אם אני חושבת שמישהי לא יפה אני מנסה להתחמק מהשאלה... אבל באמת!! זו כזו פוזה של דוגמניות... אם הייתי בן... אבל מצד שני אני לא (תודה לאל) אז... חשבת על לדגמן..?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifטודע אורוווווש../images/Emo24.gif

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifאוי לא שמתי ../images/Emo23.gif שכבר

כתבתי

למעלה