../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifמפגש פורום 2002
אני מאאאד
לבשר לכם שכרגע חזרתי ממפגש פורום התאומות אולסן, חנוכה 2002 והיה פשוט כיף
מי הגיע
- אני, שי (שיוש החמודה), מוטי (motib4), נגה (alexis14), אלונה (Bla©k ¢At), נועה (נועה הרשקוביץ), עמר (omer מכה שנית), רומי (boli bop), ענבל (הבובה עם הכנפיים), שוקי (שוקימוסרי) ודינה (ashley kate).
אז מה היה
- שי ואני הגענו לעזריאלי ואני כזאת מפגרת- חשבתי שנפגשים בבורגר ראנץ´... שעות חיכינו שם ואף אחד לא בא, אז עשינו כמה טלפונים ופגשנו את נגה ונועה בברגר קינג, שם פתחנו את השלט- "מפגש פורום התאומות אולסן בתפוז, חנוכה 2002" וחיכינו לעוד ילדים. אח"כ התברר לנו ששוקי ישב מאחורינו מאז שהתיישבנו (זה היה נורא מביך
) ואז הוא בא לשבת איתנו. אח"כ הגיעו כולם והחלטנו לעלות לגג. כשעלינו התחלנו לצלם מיליון תמונות (כל אחד עם המצלמה שלו
) ואח"כ עשינו משחק הכירות קצר שמוטי ארגן- כל אחד אמר איך קוראים לו, את התחביבים שלו ומשו שקשור לתאומות, שמתחיל באות הראשונה של השם שלו. אחרי זה אלונה העבירה לנו משחק קצר של שאלות על חברי הפורום. אחרי זה הצטלמנו עוד קצת ואז הוצאנו את היומנים, המחברות והקלמרים וכתבנו כל מיני דברים אחד לשני
אח"כ עמר הגיעה (סופסוף
) והצטלמנו עוד קצת (
) והמשכנו לכתוב במחברות... אחרי זה ירדנו למטה וקנינו אוכל ואז עלינו חזרה לגג ושיחקנו חבילה עוברת (שנגה אירגנה); הפרס בסוף היה דיסק של הלהיטים של התאומות (אבל לא רק שהן שרות) שנגה צרבה במיוחד (איזו מתוקה
)- אלונה זכתה בדיסק
אבל אני גם רוצה
אח"כ אני העברתי משחק טריוויה קצר
ואז שי הוציאה את הבופ-איט
הסברתי לכולם מה זה ואיך משחקים ואז שיחקנו כולם ביחד והיה כזה קורע
אחרי כמה דקות אני ושי היינו צריכות ללכת
אז נפרדנו מכולם והלכנו עם מלאאאאאא חוויות
ועכשיו... לתמונות