קטעי עיתון

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifקטעי עיתון../images/Emo63.gif

שרשרו לכאן קטעים/כתבות מעיתונים על התאומות
אם תהיה היענות רבה זה ייכנס לטאגליין
(מו
י
)

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifשאלה מראש1...

בגיליון החדש של ראש1, שקיבלתי היום, יש פינת שאלות במדור טי וי. השאלה+התשובה: כמה עונות יש ל"גנבים"
מה תאריך הלידה של ג´ון סטאמוס
ל"גנבים" יש רק עונה אחת. למעשה, אפילו פחות מכך. רק עשרה פרקים הופקו לפני שהסדרה ירדה מן המרקע. ג´ון סטאמוס, שעל חתיכותו אין עוררין, נולד ב-19 באוגוסט. ועוד פריט מידע שאני לא יכול להתאפק לגביו: סטאמוס מאד קרוב לתאומות אולסן, שלצידן כיכב ב"צער גידול בנות". בין היתר, מיוחסת לו האמירה: "מרי קייט ואשלי אולסן מדהימות. אני מתגעגע אליהן, אני אוהב אותן, אני צריך ללוות מהן כסף". ולסיום-

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

אין שיתוף פעולה

ruth yehuda

New member
רגע...ץ אז פירסמו על התאומות משהו

בראש 1? אם כן באיזה גיליון

../images/Emo41.gifקטע ממעריב לנוער../images/Emo41.gif

יש את התמונה של התאומות מהצ´אט בלונדון (אתם יודעים- התמונה החרושה עם המכנסי ´דפוק אותי´) ורשום על כך שהתאומות הגיעו למקום 98 במצעד של הנשים הכי חזקות בעולם....

אני לא מוצאת אותה...

אני מניחה שיש לי אותה באתר אבל אני לא בטוחה... הייתי סורקת לך אבל המעריב לנוער שהסתכלתי בו לו שלי אלא של חברה שלי והיא אמרה לי שכשהיא תסיים לקרוא את העיתון היא תביא... בעיקרון אני בטוחה שאת מכירה את התמונה... הן עומדות על כיסאות כאלה ולבושות בבגדים האלה

למעלה