דיון חדש- רציני!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifדיון חדש- רציני!

אוקיי, הפעם זה באמת רציני! בלי צחוקים! בלי ניצולים (נועה...)! בלי חיבוקים! בלי נשיקות! בלי ´איי לאב יו´ למיניהם! בלי העלבות! בלי כלום! רק תגובות!!! נושאי הדיון: #למה לדעתכם יש כרגע בפורום רק 5 הודעות שקשורות לתאומות (עלוב ביותר)? #איך אפשר לשפר את המצב הזה? #איך לדעתכם אפשר להפוך את הפורום הזה לפורום התאומות אולסן+הודעת
אחת בעמ´? #איך לדעתכם אפשר לא רק להגיד אלא גם לבצע? #איך לדעתכם אפשר למנוע כ"כ הרבה ניצולים והודעות שלא קשורות שמאד מעצבנות? #איך לדעתכם אפשר להפוך את הפורום הזה לפורום חי מבחינת הנושא שלו? אני מצפה מכולם לענות, ובלי התחכמויות!

מנסה לענות

# לדעתי יש כרגע בפורום רק 5 הודעות שקשורות לתאומות בגלל כל העזיבות. כל מי שחזר היה חייב להצהיר על כך ולעשות לעצמו שרשור ברוכות הנמצאות... אז כל השרשורים על התאומות עברו דף. # איך אפשר לשפר את המצב הזה
כל אחד צריך לתרום רעיון כלשהו... עכשיו יש את המשחק של עדי, לי ולאלונה עוד מעט יהיה גם משחק, ויש לי עוד רעיון למשחק נוסף שאני לא יודעת מתי אני אוציא אותו לפועל. # מה ז"א איך אפשר להפוך את הפורום הזה לפורום התאומות אולסן+ הודעת
אחת בעמ´
אני לא חושבת שזה אפשרי... # את לא יכולה להכריח אנשים לא לנצל ולא לרשום הודעות שלא קשורות... # כפי שכבר אמרתי- משחקים, דיונים, סיפורים, תמונות וכו´...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifאריאלה---

אריאלה, לא התכוונתי להכריח אנשים לא לנצל, התכוונתי שזה יבוא מהם- שהם יבינו שזה לא כ"כ משנה מתי הם בבית ומתי הם לא (חוץ מטיסות לחו"ל אופקורס...), ושזה יבוא מהם, כי אני ממש לא הטיפוס המכריח
ואני כבר מצפה ומחכה למשחק(ים)!

תקשיבו

באמת בנתיים הפורום יבש ושקט אבל לתאומות בנתיים אין דברים חדשים לדבר עליהם אבל אני מקווה שכמוני כולם אוהבים עדיין את התאומות נכון?? כמובן!!! אז בקיצור הפורום בנתיים שקט אל תידאגו אני מקווה שעוד מעט הכל יהי בסדר ואף אחד לא יעזוב

AlOnA FoR EvEr

New member
שיעול אריאלה שיעול ../images/Emo15.gif

להתחבר לאיסיקקי. אני ואריאלה מארגנות משחק. אז כמה תשובות.
אין לי מושג. כנראה אין הרבה חדש.
להשתדל
כנ"ל
להגיד ולבצע באותו זמן
לא להגיב להודעות מנצלות
לעשות עוד כל מיני משחקים ותחרויות

../images/Emo80.gif אני ינסה לענות..... ../images/Emo8.gif

זה בגלל שהתאומות לא מוציאות שומדבר חדש (ספר, סרט, סדרה...) וכבר דיברנו על כל הדברים שהיו עד עכשיו... אז עושים משחקים... ואי אפשר 200 משחקים...
זה לא כל כך תלוי בנו... אבל אפשר לדבר יותר על הסדרות שלהם ועל כל הדברים שלהם...
אין לי רעיון לשאלה הזאת.... כי עם נעשה
אחד בעמוד זה כבר יהיה כל העמוד וכולם יקפיצו את זה ואז זה לא ירד או שזה יתפוז את כל העמוד...
זה כבר תלוי באנשנוש עצמו... אם הוא רוצה שהפורום יהיה פורום התאומות אולסן אז שיעשה את זה ולא יפתח 5 הודעות
בעמוד...
מה שכתבתי בהודעה למעלה...
ממממ אי אפשר כל כך..... את זה אני לא יודעת
... שאנשים אחרים יענו
לא התחכמתי
.... נראה לי
מקווה שעזרתי לפורום שלנו....

A d i d a

New member
תשובות../images/Emo26.gif

1)יש 5 שקשורות לתאומות בפורום בגלל שנראה לי שמיצינו את כל הנושאים! כשיוצא ספר חדש או בובה חדשה או משהו חדש אז עושים שירשור קטן אבל זהו נראה לי.. חבל... 2) אפשר לשפר את המצב בעוד משחקים על התאומות. לשרשר דברים חדשים שלהן. עוד רעיונות לשירשורים על סרטים שלהן... או משהו כזה. 3) פשוט לשים הודעת
אחת בכל עמ´! 4) הה? פשוט לעשות את זה.. 5) מוטי-ימחק את ההודעות שלא קשורות והלא חשובות. 6) התשובה הראשונה שלי די נותנת לפורום חי...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo3.gif

אני ל-א מנהלת את הפורום! מה, אסור לפתוח דיונים? חוץ מזה- למה אתה נטפל רק אלי? למה אתה לא נטפל לעדי? היא ארגנה משחק חדש! למה אתה לא נטפל לענבר? היא פתחה שרשור עדות! למה אתה לא נטפל לדנה? היא פתחה הודעה חדשה כי משעמם לה! אולי היא חושבת שהיא מלכת הפורום
? למה אתה לא נטפל לאלינור? היא פתחה שרשור ציונים ותעודות! למה אתה לא נטפל ל´חלב אדום´? הוא עשה בחירות לתאומות! למה אתה לא נטפל לעמר? היא גם חזרה לפורום אחרי שהיא עזבה! למה אתה לא נטפל לנועה? היא פתחה הודעה חדשה וכתבה שהיא יוצאת לטיול שנתי! למה אתה לא נטפל ל´אשלי אולסן 2´? היא פתחה דיון חדש! למה אתה לא נטפל לטל ולקאריןX2? היא כתבה שהיא חדשה בפורום! והרי זה לא ברור שאנשים יצטרפו לפורום??? ולמה אתה לא נטפל לדנה? היא שאלה מי מהפורום הוא מעריץ! למה אתה לא נטפל לנגה? היא עשתה גיבושון לפורום! לכל הפורום! היא בטח חושבת שהיא שולטת בכל הפורומים בעולם! *בעעעע זה שומדבר נגדכם... כתבתי את כל ההודעות שיש בעמ´ הזה בפורום
*

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifוד"א-

עובדה שרק לך יש בעיה עם זה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifואם נמאס-

למה אתה עדיין פה?

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

../images/Emo42.gif../images/Emo145.gif עונה - מנסה לענות../images/Emo26.gif

למה לדעתכם יש כרגע בפורום רק 5 הודעות שקשורות לתאומות
אני חוזבת שזה מהסיבה שלתאומות אין חדש בחיים בנושא הקריירה וכבר מיצינו את כל מה שהיה
אם היה עדכון שבועי העניינים היו נראים אחרת ואז אולי לפי החדשות של מוטי היינו מדסקסים נואים שונים בנושא התאומות .
איך אפשר לשפר את המצב הזה
אני לא חושבת שהמצב הוא אשמתנו שלתאומות אין חדש
אבל בהחלט אפשר לנצל"ש פחות ולדאוג שיהיה
אחד בעמוד
איך לדעתכם אפשר להפוך את הפורום הזה לפורום התאומות אולסן + הודעת אחת בעמ´
תראי קארינוש , אני מבינה שהפורום הוא פורום התאומות אולסן אבל אני לא חושבת שזה אסור לפתוח שרשור חולים / עזיבה של יותר מחצי יום וכו´ ... ושוב : לא אשמתנו שלתאומות אין חדש . אם אין על מה לדבר - אז פשוט אין
.
איך לדעתכם אפשר לא רק להגיד אלא גם לבצע
פשוט לנסות לבצע
איך לדעתכם אפשר למנוע כ"כ הרבה ניצולים והודעות שלא קשורות שמאד מעצבנות
אותי ההודעות האלה ממש לא מעצבנות
אבל אני מבינה שזה פורום התאומות אולסן סו ... את הדברים שלא קשורים ושלא חשובים במיוחד אפשר להכניס הכל ל
שבעמוד
וכאן , מוטי זה גם דורש את עבודתך : להעביר הודעה שלא חשובה ולא קשורה בתאומות ל
וכן זו צריכה להיות עבודה של כולם , לא לפתוח הודעות סתם ולא לנצל"ש סתם
איך לדעתכם אפשר להפוך את הפורום הזה לפורום חי מבחינת הנושא שלו
שכל אחד , בזמנו החופשי יחשוב טוב על המצב ואיך לשפר אותו , יחשוב על משחקים , דיוינים , פעילויות , הצעות וכל דבר שיכול לגרום לפורום לנוע ולחיות מבחינת הנושא שלו
מקווה שעזרתי ותרמתי לפורום
ונ.ב ( שקשור
) , משחק החפרפרת יחזור
אבל ששששששש ... לא להגיב לכאן
זה יהרוס את השרשור ... אוקיי
חחח
רציני

../images/Emo42.gif../images/Emo145.gif ועוד משהו ...

אם למשל יש הודעה של " תפוז אנשים מודיע " אפשר לנצל את זה ולהפוך ל
ואז לא לפתוח הודעות
חדשות ואז מה שיקרה זה שההודעות של "הנושא" לא ירדו לעמודים אחרים

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif*אהם אהם*

הודעה לכל אלה שענו על השאלה ´איך לדעתכם אפשר לא רק להגיד, אלא גם לבצע?´ את התשובה- ´פשוט לבצע´: עובדה שאתם כותבים כאן הרבה דברים מאד יפים שבאמת יכולים לשפר את הפורום, אבל אתם רק אומרים ולא מבצעים, וחבל... אז תחשבו לפני שאתם כותבים

למעלה