מפגשפורום חוזר!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifמפגשפורום חוזר!../images/Emo123.gif

אני שמחה להודיע שיש לי הצעה למפגשפורום שני!
ביום ג´, ה- 28/01/03, כל הארץ ביום חופש! למה? -יום בחירות! ישראל בוחרת שרון!
"יש לנו מרצ לעשות..."
(סתאאאאאם.....
)
חשבתי שיכול להיות נחמד שננצל את היום חופש הזה, ובמקום לשכב כל היום במיטה ולישון (למרות שגם זה טוב
), אפשר להיפגש בשנית, והפעם עם יותר ילדים מהפורום!
חושבים שזה רעיון טוב?- נא לשרשר להודעה זו בלבד את האייקון-
(| V |). חושבים שזה רעיון גרוע?- נא לשרשר להודעה זו בלבד את האייקון-
(| X |). רוצים להוסיף הערות? כתבו בתוך ההודעה!
לכל המשת"פים!

SupeR BayB

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo144.gif ../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif לי לא אכפת../images/Emo26.gif

אם יהיה עוד מפגשפורום אני מתה לבואאאאאאאאאאאאאא ואם עומר תרצה נחנו נבוא ביחד (נכון עומר
) אבל דווקא ביום הזה

../images/Emo42.gif../images/Emo145.gif סבבוש ../images/Emo70.gif ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif

אני באה רק עם אור באה
כאילו מממ ... לויודעת
אני לא ארגיש בנוח לבוא לבד
... אבל ב´מת ... דווקא ביום הזה
מממ ... כבר ש = נ = י = ם לא היה חופש ... אז אני מציעה קצת לדחות
. איך שתרצו

motib4

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo29.gif

אולי בפסח? לא מזמן היה מפגש...

SupeR BayB

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo144.gif ../images/Emo127.gifמוטי תיכנס וגם קארין

קארין - בסוף אני וצה מוטי - אבל הצטרפו מלא מלא חדשים
(כולל אני)

דנה אדר

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifלמה לא?

אני חושבת שכדי כי זה יכול להיות כייף

../images/Emo128.gif-כי...הממ...

תכננתי שביום הזה אני אלך עם אמא להצביע ואז נישן, ננוח, נשין, ננוח, נאכל, נישן, ננוח, נלך לפארק, ו...נעשה מין יום חופש כזה כי לא יוצא הרבה שההורים שלי בחופש ואותי בחופש ואני ביחד, ככה ש... אני קצת יתבאס לבזבז את זה (לא שמפגשפורום זה לא כיף אבל...הבנתם למה אני מתכוונת?) אבל ח"ח (חייל חתיך
) על הרעיון:) נ.ב אני כל-כך שמחה שחזרת! אני כבר הייתי בטוחה שלא תחזרי...איזה שמף!

ענבר 2002

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifלא.../images/Emo110.gif

לפי דעתי ממש לא!!! דבר ראשון לא מזמן היה מפגש! דבר שני אין לי כוח. דבר שלישי אני מעדיפה בפסח. אז אם אתם עושים תכללו אותי בחוץ!!!!

AlOnA FoR EvEr

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gifX|../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif ../images/Emo15.gif

לצערי. אין לי הסעה.

AlOnA FoR EvEr

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif ../images/Emo15.gif

ובקיצור-

AlOnA FoR EvEr

New member
אממ אני לא יודעת ../images/Emo15.gif

כי אני נוסעת לפני זה לחתונה(של חברה של אמא שלי) ואני לא יודעת אם יהיה לי כוח אז כן אבל ח"ח, ולא נראה לי יהיה הרבה זמן לארגן, אבל אני יכולה להציע משחקים...

../images/Emo143.gif../images/Emo186.gif../images/Emo9.gif../images/Emo128.gif../images/Emo127.gifאמממממ......

לוידעת, לדעתי עדיף בפסח.

../images/Emo42.gif../images/Emo145.gif נגמרה לי הסבלנות ...

תעוף מכאן כברררררררררררררררררררררררררררררררר

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifמי אתה חושב שאתה?

מי אתה חושב שאתה???
אני בפורום הזה יותר זמן ממך!!!
ככה שאין לך זכות דיבור מותק!!!
וד"א- האלמוניות יצאה מהאופנה

למעלה