-

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif-../images/Emo149.gif../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif

דיון/משחק!
תארו את החתונה של התאומות, לפי איך שזה מצטייר אצלכם- לפי איך שאתם חושבים שהתאומות יעצבו את החתונה שלהם, כולל הכל- -חתן. -מקום. -אוכל. -שמלה. -אורחים. -זמן. -חתונה משותפת? [ותודו שזה נחמד
]

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

אה, שכחתי- אפשר גם לצייר [בצייר, או וורד, או פיינט שופ, או פוטו שופ או איפה שבא לכם...]

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo149.gif

מקום-גן-דשא ירוק, פרחים, עצים ירוקיי עד. חתונה משותפת. החתן של מרי-קייט-שחורדיני,(אחד עם שער שחור..) עניים חומות, רזה. החתן של אשלי-בלונדיני, עניים ירוקות, רזה ועם שרירים. אוכל- בשר, סלטים, דגים, ממרחים. אורחים- כל מי שהן הופיעו איתו בסדרות. המשפחה, חברים וחברות. זמן-בשקיעה. שמלה-לאשלי-לבנה, מנופחת, עם שרוולים קצרים. שמלה-למרי-קייט-לבנה, ממש לא מנופחת, אם שרוולים שמתרחבים בקצה. לאשלי תיליון כסוף על הצוואר. למרי קייט שרשרת של סוס לבן.

אוי, איזה כיף!--->

ח"ח קארינו'ש! אוקיי, הנה לפי דעתי: מרי-קייט: חתן: מישו חתיך, חמוד, ומצחיק. לא סנוב, וגבוהה. מקום: משו יפה, אבל לא מפואר יותר מדי, שלא יעשה רושם של כוכבת גדולה. אבל מקום יפה ומעוצב יפה. אוכל: רגיל, אוכל חתונות רגיל, לא כאלו כל מיני דברים מגעילי ופנסי כאלו...אולי אפילו צשלב ג'אנק פוד
שמלה: שמלה יפה, כזו מעצובת בצורה מיוחדת, עם מחשוף, לא תפוחה מדי, אלא יותר צמודה כזו, סקסית. אורחים-קודם כל, משפחה-כל המשפחה שלה, וגם מקנזי ואמא שלה וזה...בטח חלק נכבד מאנשי צוות שהיא נקשרה אליהם, של התכניות שלהן [פול האוס..], רוברט ת'ורן-ברור. זאתי שהשגיחה על התאומות בפול האוס, [ראו אותה בספיישל בערוץ E!], חברים ובלה בלה בלה... זמן-הממ...ז'תומרת גיל, חודש וכו'? אני חושבת שבגיל 25-26, אולי קודם, ובזמן שבשנה אני חושבת סתיו\קיץ. אשלי: חתן: חתיך! חכם, חמוד [מילת המפתח אצל אשלי], שיודע לעזור לה ולהקשיב לה...אה! חשוב...עם חוש אופנתי! מקום: משהו דיי פנסי. לא סגנון הנסיך צ'ארלס, אבל יפה. מאוד. מפות משי בצבע קרם...
וכיסאות עם סרט...קצת מהאגדות כזה... אוכל: מנות אחרונות יפות, בעיקר עם שוקולד, והאוכל עצמו גם רגיל...אבל בטעם טוב ולא זול. שמלה: משהו נסיכי כזה, לא שנות ה70 [שרוולים תפוחים לא באים בחשבון], אבל משו יותר מסורתי כזה עם כפפות לבנות...ממשי לבן וצח...
. אורחים-כמו של מרי-קייט, החברות, רוברט ת'ורן וכל דולסטאר כמעט...אה! שכחתי גם אצל מרי-קייט ואצל אשלי במיוחד-כוכבים. כוכבים לאוו דווקא מהתכניות שלהן....אלא כמו שמזמינים אותן לכל מיני מקומות, אז הן יזמינו סלבריטאים גדולים. ואופקורוס-המשפחה. זמן-גיל 25...יש לי הרגשה כזו משום מה. באביב או בסתיו. זהו...איך אני מדמיינת
אני כבר רואה את גיא פינס שולח את אחד הכתבים האידיוטים שלו לשמה..."הצצה בלעדית לחתונה של מרי-קייט, אחת התאומות המופלאות שבגיל 16 כבר גלגלו איימפריה עם מיליוני דולרים"...חחח
טוף, זהו:) רעיון מדהים
ח"ח קארין [וואוו! את צוברת ח"ח בקצב...זה כבר השני היום
]

אה...וחתונה משותפת---->

ממש לא
אני לא חושבת שהן ירצו לחלוק את האירוע כמעט הכי חשוב בחיים שלהן, עדיין, כל אחת היא אדם לכשל עצמה
וגם הן תמיד אומרות שהן לא רוצות שיתייחסו אליהן כאל בנאדם אחד, אלא לכל אחת בנפרד. וגם...לפי הצהרה שלהן הן אמרו שהן הכי שונאות לחלוק יומהולדת
אז חתונה... וגם!! [כן אני יודעת שאני מבלבלת לכם ת'מוח...] מי אומר שהן יתחתנו באותו טווח זמן? מרי-קייט יכולה להתחתן שנה\שנתיים לפני\אחרי וככה גם אשלי וזה...אז איך הן יעשו חתונה משותפת?? לא רעיון משו
התשומת לב מתחלקת בין שתיים...ולא רק את המיוחדת...

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

אז ככה קארין רעיון טוב אבל נראה לי שאני פעם עשיתי אותו לפני הרבה זמן...נראה לי בחופש הגדול... אני עושה את החתונה של אשלי חתן-אנ חושבת שהחתן המושלם בשבילה הוא גריפין משולחן לחמישה לא יודעת למה אולי בגלל שהוא יפה ואני אוהבת אותו
-מקום:על צוק בהוואי שילד הים שומעים את הגלים ועל הצוק ישנם מלא פרחים שושנים וכול מני פרחים לבנים יסמינים איריסים וריח טוב מפוזר ... מוזיקה רומנטית מפוזרת באווירה האהאהאה -אוכל: עוגה אחת גדולה לבנה עם מרצפן ... מיץ לימונדה ותפוזים וכול מני סוגים... תותים עם קצפת פודינגים מילשייקים הרבה פירות סלטים מכול מני מגוונים ומינים פיצות טעימות... קוויארים מאכלי דגים ובעקר אוכל יוקרתי.. -שמלה- שמלה לבנה מנופחת יפיפה עם פרחים סגולים תלוים -אורחים:כול פורום תפוז אהה ופרט קטן ושולי המשפחה ... אהה וכול השחקנים איתם שיחקו בסרטים וכמובן חברים -זמן:לקראת השקיעה

RinRan

New member

דבר ראשון- לא התכוונתי שתעשו בדיוק לפי הקטגוריות שכתבתי שם
אלא שתרשמו קטגוריות משלכם, תוסיפו, תורידו- מה שבא... טוב לומשנה... אז עכשיו שלי:
דבר ראשון- חתונה משותפת- NOT! כל אחת מתחתנת בזמן שלה ומקבלת את הצומי שלה בחתונה שלה.
החתונה של אשלי
החתונה תתקיים באביב, קבלת הפנים תהיה ב-15:00, הטקס עצמו יהיה בשקיעה ב-17:00. החתונה תתקיים ליד אגם ברבורים, עם מדשאות ומלא ורדים לבנים. יהיה מין אוהל לבן ענקי, שמתחתיו יעמדו אשלי, החתן, הכומר, השושבינות והשושבין. האורחים ישבו על כיסאות עץ לבנים [בסגנון הולנדי] שאליהם קשורים סרטים ורודים בקצה העליון. האורחים הם המשפחה המורחבת של התאומות, הקאסט של פול האוס, חברים מסדרות וסרטים [כי אי אפשר, למשל, להיקשר למישהו, נגיד מ-מזל תאומות, כשזה היה רק 2 עונות
אז רק מי שנשאר בקשר עם התאומות]. כמובן שיהיה אסור על התקשורת להיות שם. החתן המיועד הוא לא אחר מהשחקן החמוד ששיחק את החבר של אשלי במזל תאומות [עונה 2], ואת החבר של אשלי [
] בחופשה בשמש. השושבינות של אשלי הן מרי קייט אולסן, ליזי אולסן, וחברתה- מדיסון. שמלת הכלה היא לבנה, מנופחת, עם כתפיות כמו של גופיה, ומקדימה יש חלק באמצע שהוא בצבע קרם ועליו יש פנינים. התסרוקת היא חצי עליון של השיער מורם כלפי למעלה, ומבוקבק [עם בקבוקים, כאילו
]. האוכל הוא אוכל פשוט שעושים ממנו אוכל מיוחד, למשל- פיצה רגילה הופכים למשהו מיוחד כשמוסיפים לה איזה מצרך כלשהו שמשנה קצת את הטעם, מוסיפים תוספת קצת שונה, וכו'... [הבנתם את הרעיון
] המוזיקה היא סגנון פופי-רוק קל, ושיר החתונה הוא- Island In The Sun
ירח הדבש יהיה בהוואי, והזוג ייסע לשדה התעופה במכונית לבנה סגנון שנות ה-70, עם מלא מלא סרטים ורודים. וקבלו תמונה שאווה

RinRan

New member

את החתונה של מרי קייט אני אכתוב יותר מאוחר כי אני צריכה ללכת... בביי

camila b

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo149.gifהחתונה של אשלי---->

החתונה
החתונה תתקיים 2"פלוראס" 2תאריך 16.6.03 נא לדייק 2זמנים הם יעמדו 2כנסייה מעליהם וילון ל2ן, כומר חתן וכמו2ן הכלה. האוכל יהיה 2סגנון צרפתי ואמריקאי. זה יהיה 2שעה 6 2ער2 עד חצות. יהיו שם מקלה וזמרים. סדר היום: ארוחה 1 + קינוח ריקודים 2 שע ארוחה נוספת + הזמנת זמר מפורסם שאי אפשר לגלות 2קטע מסויים אשלי הכלה תזרוק את פרחייה ואחת שתתפוס תתחתן 2קרו2. 2יי ואל תשכחו להגיע, אשלי אולסן ואדריאן 2לוז.

../images/Emo24.gif

לא משנה אם את אגואיסטית או לא [למרות שבתוך תוכך את לא...אני מקווה
]...איי ווי אולוויז לאב יו...אווו

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

זה שרי-קייט ואשלי תאומות לא אומר שהן יתחתנו באותו זמן! החתונה של מרי-קייט שמלה לבנה, גדולה. באביב. אני מתארת את החתונה כמו של בראד וג'ניפר- אוהל ענקי לבן עם מלא דשא... הרבה סידור פרחים, מללאאא מאבטחים, אשלי כמובן השושבינה
עם שמלה בצבע בורדו (זה הצבע שמרי-קייט אוהבת לא?) אוכל- הכי יקר שיש.... אורחים= חברים, משפחה... את מי עוד יש להזמין?

camila b

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo107.gif../images/Emo149.gif

אופפפססססיייייייי
הנה ההודעה: קארינוש קבלי ח"ח על זה וגם עשית טופ שהשתנית בובה

למעלה