RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif ../images/Emo32.gif

שרשרו את עופותיכם

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifחשוב!!!

הודעה מעדידוש- האינט' שלה מקולקל ולכן היא לא יכולה לכתוב הודעות בפורום והיא מקווה שזה יסתדר בקרוב.

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gif../images/Emo32.gifשלי....../images/Emo9.gif

אני רוצה שתדעו שהעיום שלכתי לציפי (חנות מכנסיים
) וקניתי מכנסיים מזה מזה מזה יפות
טוב אני יתאר לכם...
מכנסי קורדרוי צמוד מתרחב וממש ממש מתרחב בצבע שחור.... (קורדרוי עבה
)
מכנסי קורדרוי בצבע כחול כהה
(קורדרוי דק...
) צמוד מתרחב
עוד קורדרוי (כמה
) בצבע בורדו... כמו הכחול...
צמוד מתרחב
ולשם שינוי מכנסי חאקי לצופים... ֻ
גם צמוד מתרחב... עם מלא מלא מלא אבל מלא כיסים... לא סתם.... 6 כיסים...
אבל זה יפה...

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifאופס תיקון.... הלכתי אתמ

ול לציפי לא היום... פשוט כתבתי את זה אתמול וזה לא נשלח אז עשיתי העתק.... ושכחתי לתקן....

Alexis14

New member
הייתי שם לא מזמן...../images/Emo113.gif

קניתי חאקי לצופים גם, נראה לי יש לנו אותו דבר... זה ממש צמוד וממש ארוך? שלי היה יותר מדי ארוך (או שאני פשוט יותר מדי נמוכה...) אז הייתי צריכה לקצר... וקניתי גם מכנסיים מהממות שהן פסים כאלה ומשבצות בכחול-אדום-צהוב וה'רקע' זה קרם כזה... והן ממש מהממות! אבל הן דקות בטירוף וממש קר איתן, וגם עף להן הכפתור ועדיין לא תפרתי חזרה... אני צריכה ללכת לשם שוב... איפה היית? זתומרת- באיזה עיר, יש הרבה סניפים!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אם כבר מדברים על מכנסיים... אני תמיד עוברת ליד החנות Yoopy Doo בכיכר המדינה כשאני הולכת הביתה... אז עכשיו יש בחלון ראווה בגדים כ-א-ל-ה מהממים!!!
ואני מתה להיכנס אבל אין לי מתי
יש שם כזה מכנס מתרחב בגזרה נמוכה עם פסים לאורך בצבעים קרם-ירוק-ורוד (זה נשמע מגעיל אבל זה מהמם!
) ויש שם חולצה שנורא אהבתי- את הצבע אני לא כ"כ יכולה להסביר
זה מסובך... אבל זו חולצה כזאת שבצד אחד יש כתפיה (שח גופיה) ובצד השני זה שרוול מתרחב-מתקפל כזה... ו... זה יפהההה
אוף ואני מתה לקנות את המכנס כי הוא כזה יפההההההההההה!!!

../images/Emo186.gif../images/Emo9.gifנכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הבגדים שם ממש יפים
ואני כבר מתה מתישהוא ללכת לציפי הזאת

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifהייתי ביפו והחאקי שקניתי

הוא גם ממש ארוך ועם כזה כיסים בצדדים למטה כיסים מקדימה ומאחורה למעלה....

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifלפני כמה זמן הלכתי

לקסטרו והייתי צריכה לקנות בגדים לבר מצווה אז הייתה שם חולצה שחורה מ-ה-מ-מ-מ-ת! ומכנסיים גם יפים והחולצה שחורה והמכנסיים שחורים, ואמא שלי הסכימה לקנות לי רק חולצה אחת ורק זוג מכנסיים אחד והיא חשבה שחולצה אחרת יותר יפה אז קיבלתי את המכנסיים ואת החולצה השניה... כמה חבל... ואם אתם רוצים שאני יספר לכם את הקטעים שהיו היום עם מעריב לילדים אז סבבה אבל לא נראה לי שאני כל כך מעניינת... (ואל תנסו להבין למה...)

Alexis14

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo113.gif

אני לא ממש יכולה לקנות בקסטרו/TNT/רנואר/כל שאר החנויות הנורמליות בגלל שאני ממש קטנה... אז אין שם כל כך דברים במידה שלי! אז אני קונה רק בזארה, הוניגמן וכאלה שיש בהם גם חנויות ילדים... וחוק שלי- NEVER BUY FOX! חוק שאימצתי די מזמן ואני מנסה לשמור עליו... למרות שישי לי עוד קצת בגדי פוקס בארון מפעם... אני לא ממש לובשת אותם אלא רק מדי פעם כפיג'מה/לטיולים אנד סטאף... וקארין- ספרי על הראיון במעריב לילדים! אני מקבלת את זה כל שבוע חינם...

Super Keshet

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo46.gif וואלה../images/Emo35.gif

אני גם לא סובלת fox! אבל יש חנות קרובה ליד הבית אז כולם קונים מתנות ליום הולדת וכאלה... אז אין מה לעשות
זה הדבר הכי לא איכותי בעולם
אני ממש לא סובלת את זה
אני קונה בד"כ מyoop רנואר grip וכאלה... קארין
ספרי לנו...

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo113.gifטוב אז הנה...

לא יודעת מתי זה יתפרסם אבל זה גם לא ממש חשוב ובבקשה - מי שיראה את התמונות שלי בבקשה לא לצחוק כי הוא פשוט קרע אותי מצחוק הצלם הזה... טוב אז הראיון זה מה שתוכלו לקרוא אם מעניין אותכם... זה היה איזה התרמה אז היו עוד שני ארגזים שלא שלחו לעמותה שתורמת אותם, אז רוקנו ארגז אחד והייתי צריכה להחזיק אותו והאחרים היו צריכים להכניס את הדברים וכל הזמן הצלם הזה כזה קוץ קציפות קטנות כאלו ומצלם ורק התפקעתי מצחוק ורק אז הוא צילם! ורוקנו את זה כמה פעמים, וביקשתי במיוחד שלא יכניסו לי קמח וסוכר ודווקא הכניסו לי והרגלים שלי עמדו לקרוס ואני עוד מתפקעת מצחוק! ואז הלכנו למדרגות והייתי יחסית למעלה והוא כיוון למטה אז חשבתי שהוא לא מצלם אותי, והוא כזה מה קרה לך שאת לא מחייכת? וכולם כזה בבי"ס (כי זה היה הפסקה) מסתכלים עלי! והתחלתי לצחוק! איזה פדיחות... לא אבל סתם, היה כיף... ויייי איזה מגילה עשיתי לכם...

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

נוגו'ש
איזה קטעים ...
גם אני אמצתי לעצמי ת'חוק הזה
שונאת פוקס
. יש לנו ברעות וכווווווווווווווווווווולם הולכים עם אותם בגדים וזה דוחה . כל קיץ וחורף הם לא משנים את הבגדים וזה נמאס
ומה המידה שלך

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

חיחיחי, אתן שונאות את החברה שלי
90% מהארון שלה זה פוקס

Alexis14

New member
way to go, sis!../images/Emo113.gif

*היי פייבינג עמר*
גם אצלנו (במבשרת) יש סניף וגם אם לא אז קונים במלחה אור סומת'ינג וזה כזה בלעכס, כאילו לכ-ו-ל-ם יש את אותם הבגדים רק בצבעים אחרים... ואלה גם לא בגדים כאלה יפים... והמידה שלי? אמממ.... בחלק 10, בחלק 12....

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif

מהההההההה
10-12
בת כמה את
אני בתת 11 וחציואני מידה 10-12-14-16 .

Alexis14

New member
כמעט בת 13...../images/Emo113.gif

עוד חודשיים בערך (באחד באפריל, יום השקר! כולם לשנן ת'תאריך...) אני אהיה בת 13... אבל אני קטנה. זתומרת אני ממש נמוכה... וגם המידת נעליים שלי היא 34-35! אז כשכל החברות שלי מחליפות נעליים לי אין עם מי להלחליף... כולן איזה שמונה מידות מעליי... חחח

למעלה