המקוויקנד הישן והטובD;

Charley XD

New member
אממ אישתו לא קוראת לו בריאן ?

כי עם כן את מסודרת .. רק נרעיל את אשתו כדי שאת תתפסי את מקומה ותקראי לו בריאן כמה שאת רוצה .. אממ את חושבת שהוא ישים לב ?

sweet shir

New member
נרעיל את אישתו? יא קרימינלית שכמותך חחחחחח

יותר מדי מכושפות לא עושה לך טוב

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo34.gif../images/Emo89.gif../images/Emo89.gifאיך שכחתי, משהו ששימח

קניתי את העונה הראשונה של הג"ש DDD:

sweet shir

New member
יאאאאאא איזה אנימציה מהממת!!!! 308 ../images/Emo99.gif

Don't get smart, or I'll have to spank you. אאאאאא 3> די בריאן!!
חח עכשיו אני מצטערת שזה 4 לפנות בוקר ואני לא יכולה לראות!:( You're Brian Kinney, for fuck's sake! זה כזה משפט קלאסי של הג"ש!! אחד ה-משפטים! Then I knew why Debbie calls you Sunshine. אווווווווווווו
201-204 כה שלמות.3> אחרכך הכל מתקלקל אבל. XD אאעאעא החוקים.
חפירה של הלייף אבל לא אכפת לי! *-*

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifלא אכפת לי שזה חפירה..

כל עוד זה חפירה מעניינת שגורמת לי לקפוץ מאושר ולבכות מדיכאון, כמו הג"ש.
אכן שלמות. אופ. ~דיכאון~ ~פאתט~ ~מתה~

sweet shir

New member
למה דיכאון? סיימת ת'עונה ה5? :(

למה עוללת את זה לעצמךךךךךךך אני בחיים לא אעולל את זה לעצמי!!!!1 יווו אופ אני צריכה לסדר את החדר ורוצה לראות את 302! מה לעשותת ):

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifלא...אבל אני בפרק 505. >:

אני קרובה לזה! כל פעם שאני נזכרת איך זה נגמר, אני נכנסת לדיכאון פיצי. XD ואני לא יכולה להכחיש! איך מכחישים?
תסדרי את החדר ובאותו הזמן תראי את הפרק? אני אוהבת את הסצנה שג'סטין בא להגיד לבריאן שהוא לא רוצה שהוא ישלם לו על הקולג'. בריאן כזה חמוד שם. >: רואים שאכפת לו ממנו. D:

sweet shir

New member
אוישש עודמעט 507!!!!!!!! :(

אה בעצם את חסרת רגשות שכמותך!!!! אני זוכרת שאמרת שהקטע עם יו אר מיי סאנשיין בסוף הפרק אחרי שהם נפגשו ברחוב לא היה כזה עצוב! היינו המומות ממך.XD אני הצלחתי להכחיש עד שמיכרתי את כולן לזה בשנה שעברה והן חוו את זה וגרמו לי לחוות מחדשXD כן, כי זה מאוד ימצא חן בעיניי ההורים שלי לשמוע גניחות מהחדר שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהבת את הקטע בהתחלה שרואים את בריאן מזיין מישהו שנראה כמו ג'סטין וזה לא ג'סטין. זה כ"כ עצוב ויפה. :( עם הכוסות יין ברקע. ראיתי את זה כ"כ הרבה פעמים בזמנו חחחחחחחחחחחחחחחח

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifגם אני אוהבת את הקטע הזה...זה עצוב>:

חחחחחחחחחחחח אבל לא אמרת איך מכחישים! את פשוט אומרת לעצמך 'לא! הם לא ניפרדו!'? XD חחחחחחחחחחחח תגידי שזה גניחות מהקושי
כמו שטד גנח אחרי הניתוח פלסטי שלו כשהוא קם מהמיטהXD איכ, הגניחות של לינדזי כשהיא שכבה עם סאם מגעילות XDD

sweet shir

New member
לודעת פשוט לא רואים את זה!!!! XDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אגיד להם שאני רואה את האולימפידה של המרימי משקולות XDDDDDDDDDD

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifג'סטין ובריאן ../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif

והציטוטים מהג"ש

sweet shir

New member
תראי כבר ת'עונה ה5! %#@

עכשיו חופש יש לך זמן! ונסטיה רואה דרך האינטרנט אז היא יכולה להביא לך קישור!

../images/Emo230.gif../images/Emo90.gif סופשבווווע ../images/Emo90.gif../images/Emo230.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Corrupted Stay with me Stargirl Bw Please plseae We are the young Dsmn Snge transylvania
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Sum 41 - Best Of Me Sum 41 - Dear Father Sum 41 - Fat lip Sum 41 - In Too Deep Sum 41 - No Reason Sum 41 - Over My Head Sum 41 – with you Sum 41 – pices Simple plan-im just a kid Simple plan- no love Simple plan- perfect
Busted- what I go to school for Busted- Busted - Crashed The Wedding Busted - Air Hostess Busted - Falling For You avril lavigne - slipped away
לירן דנינו – היא לא דומה לירן דנינו- יקירתי לירן דנינו – creep
הלהקה המגניבה של השבוע:
Mcfly
Sum 41
Busted
אלבום שחרשתן עליו:
כ"כ מושן
לילך שכחה אותו אצלי חחחח LOL . של סאם 41 שכחתי איך קוראים לוD: .או להם >< באסטד
קליפ שעשה לכן את זה:
Mcfly- fil
תוכנית הטלוויזיה:
כמעט מלאכים דני הוליווד חצויה
סרט השבוע:
אני יודעת מי הרג אותי
וראיתי עוד משהו אני לא זוכרת ><
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא שלי המציקה הזאת . >< שהייתי אמורה לקבל ואני לא מקבלת וכבר שבוע אני מסתובבת עם תחבושות !!!
שונאת תמחזור הזה . !
שכ"כ חם כל הזמן .!!
משהו ששימח:
חופש גדול
:] שנרשמתי למעריב לנוער ^^ שאני הולכת למחנה קיץ
משהו שהעציב:
המוות של מייקל ג'קסון . =\
ציטוטידה:
טום בטוויטר : " About to start recording the sexiest song we've ever written. People are gonna make sweet sweet love to this one." איזה חמוד
מתנגן בראש / בפלייליסט:
באסטד- קרש דה וודניג .
המלצת השבוע:
אל תתאהבו !
מאכל השבוע:
העוגיות חיוכים האלה שמסיימים בחמש דקות, ספגטי[ האמסתיוולילךהאמ], וקינדר בואנו
התמונה הכי חמה:
אוקיי זה היה שבוע ארוך! יש הרבה תמונות :] בבקשה אני תגיבו על המקויקנד\על התמונה האחרונה שאתן רואות כי זה יהרווס תסדר :] תודה

למעלה