המקוויקנד הישן והטובD;

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח את רואה, הפינצטה קדושה! XD

לגמרי פיכס. אופ שתמות כבר%#@% יאאא אני ב20!! וב21 ליאו חוזר (לפי התקציר) עם חץ מורעלללל זה אומר שפייפר תגלה עליו שהוא ווייט לייטר!! עאעאעא! וזאת רק אני או שהנצנוץ של הוויט לייטרז שונה בעונה ה1 מאיך שהוא בד"כ? XDDDD לא בטוח. חברה שלי חושבת שהוא בא ב3.. אני אבדוק לך בIMDB. ~בודקת~ כן.. הוא מופיע 301 פרק ראשון. אופ ופרו מתה רק בסוף ה-3. :( מתי אנדי מת? ~בודקת~ ב2! הוא לא אמור למות ביחד עם פרו? O: וואו אנלא זוכרת כלום חחחחחחחחחחחח רגע, הוא בכלל מת? חחחחחחחחחחחחחחחחחח לכי תזדייני עם דני וג'ייקוב באורגיה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אף אחד גם לא יציל אותך מהאורגיה!!!

Charley XD

New member
XDDDDD

אנדי מת בסוף הראשונה ואחותי הקטנה ממש אהבה אותו והיא הייתה ממש מבואסת מזה שהוא מת XD פרו מתה אחר כך .. וכן ! אז היא תחליף את הכוחות ותגלה שהם פועלים רק עם אהבה .. אוי איזה נושים הם אהה הכי מצחיק הפרק של העתיד XD זה שאמור להיות ב - 2009 משעשע למדי .. אהה וליאו נראה טוב כוסעמק. ידעתי שזה טוב מדי כדי להיות אמיתי .. קול 33> לא רוצה. לכי את תעשי אורגייה עם כריס אוגריונה חממהפוביה שלי 3> חוץ מזה את יותר מתאימה לג'ייקוב, את לא צריכה להתקופף ^^

sweet shir

New member
אז למה הוא מופיע ב1999? O:

מוזרXD חחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב אל תספליירי אנלא זוכרת כלום! XD לכי תעשי את! מתוקה זה לא כאילו את גבוהה ממני באלפי ס"מ!!!!

sweet shir

New member
אנדי. כאילו בIMDB היה כתוב שהוא מופיע ב1999

וזה אומר עונה 2. מה הקשר אדוארד חחחחחחחחחחחחחחחח וג'ייקוב רצה את בלה בזמן שהיא 1.64 אז אין יור פייס$%#@%

Charley XD

New member
אני נראה לי 1.64 OO"

לא רוצה גבוהים סטייל הגובה של ג'ייקוב. היה ניסיון והוא כל הזמן צחק עלי שאני נמוכה ><" אני אתן לו סטירה ^^

sweet shir

New member
פיליפ? חחחחחחחחחחחחח אבל הוא סתם דפוק.

לג'ייקוב? לא ילך לך.. תשבר לך היד כמו של בלוש XDDDD

Charley XD

New member
מאוד.

אני אטיל עליו כישוף ? אההה ! רוצה לעזור לי ? זה יהיה יותר חזק !

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif<:

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל ROTTF The Last Song כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: המון המון המון שירים של מייקל ג'קסון וג'קסון 5 You Foud Me- The Fray הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי :) ג'קסון 5 אלבום שחרשתן עליו: ROTTF קליפ שעשה לכן את זה: כל הקליפים של מייקל, יש מרתונים מטורפים תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האוס
, חצויה, בוורלי הילס 90210, סאות'פארק 9, חברים 21
ג'ים סטארגס3333> משהו שהכעיס אתכם השבוע: חברה שלי עיצבנה אותי משהו ששימח: ת"א ^^; חברים 3> ~לא הסדרה XD~ משהו שהעציב: מייקל ג'קסון R.I.P
ציטוטידה: יש רק אחד מאיזה יציאה אחת חחח- ידיד שלי- נו איך קוראים לגבר שחושב שגברים יותר שווים מבנות? אני - הומוסקסואל? ~שיא התמימות~ עוד ידיד - לא יא מפגרת! שוביניסט מתנגן בראש / בפלייליסט: One Of The Brightest Stars - James Blunt
המלצת השבוע: סאות'פארק! XDD זה שולט מאכל השבוע: סלט ארומה DD: התמונה הכי חמה: אקראית של מקוש D:

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הציטוטXD

אחלה אקראיות.
יו דאגי היה כזה שחיפוןD: וראית מה טום כתב בטוויטר?! הוא רציני אנורקס חחחחחחחחחחחחחח כאילו אני הזדהיתי איתו, אבל גם לי יש בעיות. XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיפה ה3> איפה?:(

את עכשיו תהיי נחמדה ותשלחי הודעה חדשה עם 33> סקסי XDDDDD איזה עמה יצאתי בציטוט אין דברים כאלה XDD ראיתי מה הוא כתב, תפסיקו עם האנורקסיה זה רע! (יואו כמה טעויות מקלדת היו לי בזמן שכתבתי את ההודעה הזאת ותיקנתי הכל כדי לא לצאת קוסיה בפני כל עם ישראל XDDDDD)

sweet shir

New member
333333333> סקסי

למה לא יצאת כזזזה עמה! XDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלאק בפני כל עם ישראלXD תכתבי לו את זה בטוויטרXDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכן חשתי קצת XDDDDDD

בפנים כל עם ישראל קרעתי את עצמי אבל זה חסר טעם הוא לא עונה >: אני מרגישה חסרת תועלת בעולם הזה אני אוכל למות מאושרת אחרי שהוא\אדם יענו לי בטוויטרוש

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מפגרת XD

אז מה שאת צריכה לעשות זה לתפוס רגעים שבהם הוא בטוויטר ולהפציץ אותו בהודעות חחחחחחחחחח אדם איןמצב שיענה לך כי הוא בכלל לא נמצא בטוויטר.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאז שיבוא המניאק

מה הוא חושב יש לי את כל היום בשבילו? פפ
XDDDDD סתם רציתי לתקוע אותו

sweet shir

New member
כן. וזה גם נכון. ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי פגעת לי ב
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אפילו יותר מפגרת ממך XDDDDDDDDDDDDDD

baril

New member