המקוויקנד הישן והטובD;

sweet shir

New member
עאהאעהאהא%#@%#$

יואו, שחושבים על זה, 2:47 = אורגזמה. אפשר להשתמש בזה באותה המשמעות! "יואו איזה סקסי הוא, 2:47!" מבינה? שיואאאו אני פשוט גאון!! ממציאת סלנג שכמותי!!! זה הרבה יותר גאוני מאדמגאזם! |מפגר|

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDD

יואו אני מתה פה למרות שזה יכול להיות ממש טוב! "תזייפי 2:47" זה גם מונע מלהגיד מילה לא נעימה בציבור! יאו את גאון! אין אין מילים! אם מחר ישאלו אותי בבגרות בלשון מילה נרדפת לאורגזמה אני אגיד 2:47 ~כי 2:47 זה ממש מילה, וגם בארוווווור שישאלו אותי את זה~ |מפגרכמוך|

sweet shir

New member
זה גאוני!!!!! אני גאוןןן הדוררר XDDD

תזייפי 2:47 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה מזכיר לי 24\7 XDDDDDDDDD ~מפגרתאעש~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בארור שישאלו. ואם יבקשו 2 מילים נרדפות את יכולה גם לכתוב אדמגאזםD: |אישאינויודע|

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיא זוינה בתחת עם מלפפון!

ואני מחיית הספה העברית! אני ממש איקאה |אישאינויודע|XDDDDDDDDD באהבה, |סמאללה|

sweet shir

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אין D שיוכלו לתאר כמה שאני צוחקת! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מצליחה להפסיק לצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואו כמה טעויות היו לי במשפט הזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מחייות הספה העברית XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טוב לכי להחנק ממלפפון הלכתי למות מצחוק בפינה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהתגובה הפורה ביותר שקראתי

מזה הרבה זמן, וקראתי תגובות! XDDDDDDDDDDDDDDD משו נדפק אצלנו |צ'ילימתוק|

sweet shir

New member
אולי נפלו לנו דמעות על הראש חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתה פה. |מלפפון| נ.ב. (XDDDDDD) שמרתי מלאמלא דברים מהשיחה ההיא חחחחחחחחחחחחחחחח אז תזכירי לי!

ריאן סיקרסט טוען שכבר יש לו<:

"I just had Kris Allen & Adam Lambert in studio. I can say definitively their official twitters are @krisallen4real & @therealglambert"​

sweet shir

New member
לא חח יש לו טוויטר, מה12 ביוני.

התכוונתי שהוא פשוט לא כותב שומדבר שם. :)

למעלה