המקוויקנד הישן והטובD;

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אשטון../images/Emo178.gif

חולה לך על הפרתוף

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחח אני מתה על שנות ה70../images/Emo6.gif

ג'קי שולטת. D: אשטון חתיך. <:

../images/Emo228.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
GTTM, FIL
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
kaiser chiefs- ruby kaiser chiefs- oh my god kaiser chiefs- addicted to drugs the killers- somebody told me the all american rejects- gives you hell the all american rejects- swing swing
הלהקה המגניבה של השבוע:
קייזר צ'יפס
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
איך פגשתי את אמא, על טבעי, האנטומיה, 90210, סמנתה מי.
משהו ששימח:
אחות של סבתא באה לבקר מאמריקהD:
משהו שהעציב:
מייקל ג'קסון.
ציטוטידה:
"ואז טל עמד בדלת והתגובה שנפלטה לי היתה משהו לגבי שמש וחוף ים" חח לקח לנו קת זמן להבין
הבנות של פיטר פצ'ינלי-
peterfacinelli My 2 year old came out the bathroom nude and said "DAD YOU HAVE TO WIPE ME." I sd, Why didn't you call me? She sd, I didn't have ur number." I told my 6 yr old, "One way or another u r going to eat those vegetables." She responded, "I don't like em this way, whats the other way." peterfacinelliMy two year old just told her friend I was Dr. Colon (Cullen) from the movie Toilet. (Twilight) lol​
וטום-
Ok, you know somethings wrong when you start sitting down to pee so you can tweet at the same time! (applies to guys only) Me and Dougie wanted to get married to each other, get a divorce and then we'll forever be able to say "that reminds me of my 1st marriage"​
מתנגן בראש / בפלייליסט:
the clash- should i stay or should i go
המלצת השבוע:
תשתו הרבה מים?
מאכל השבוע:
כדורי טופו
התמונה הכי חמה:

../images/Emo228.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
GTTM, FIL
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
kaiser chiefs- ruby kaiser chiefs- oh my god kaiser chiefs- addicted to drugs the killers- somebody told me the all american rejects- gives you hell the all american rejects- swing swing
הלהקה המגניבה של השבוע:
קייזר צ'יפס
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
איך פגשתי את אמא, על טבעי, האנטומיה, 90210, סמנתה מי.
משהו ששימח:
אחות של סבתא באה לבקר מאמריקהD:
משהו שהעציב:
מייקל ג'קסון.
ציטוטידה:
"ואז טל עמד בדלת והתגובה שנפלטה לי היתה משהו לגבי שמש וחוף ים" חח לקח לנו קת זמן להבין
הבנות של פיטר פצ'ינלי-
peterfacinelli My 2 year old came out the bathroom nude and said "DAD YOU HAVE TO WIPE ME." I sd, Why didn't you call me? She sd, I didn't have ur number." I told my 6 yr old, "One way or another u r going to eat those vegetables." She responded, "I don't like em this way, whats the other way." peterfacinelliMy two year old just told her friend I was Dr. Colon (Cullen) from the movie Toilet. (Twilight) lol​
וטום-
Ok, you know somethings wrong when you start sitting down to pee so you can tweet at the same time! (applies to guys only) Me and Dougie wanted to get married to each other, get a divorce and then we'll forever be able to say "that reminds me of my 1st marriage"​
מתנגן בראש / בפלייליסט:
the clash- should i stay or should i go
המלצת השבוע:
תשתו הרבה מים?
מאכל השבוע:
כדורי טופו
התמונה הכי חמה:

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo77.gif חחחחח..

יצאתי ממש סתומה
דווקא מתאים לו המראה הערפדי הזה...

ממש בהתחלה של העונה הרביעית,

כי רק עכשיו התחילו לשדר ביס. נראה לי שפרק 4. איכס מה הם עשו לרובי:S

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifמה הם עשו לרובי?

אה, החליפו אותה רק בעונה הרביעית? חשבתי לפני.
כן, לא אוהבת את הרובי החדשה. אבל חפיף XD

sweet shir

New member
הוא ערפד בתמונה הזאתי גם בלי השינויים!

והיא הרבה יותר יפה במקורXDDD חחחחחחחחחחחחחחחח יואו הבנות של פיטר מזה חמודות. היו לו יציאות נחמדות בפאד'רז דיי XD

Charley XD

New member
איזה נוש פיטר 33>

תמיד לוקח לי זמן להבין איזה תוכנית זאת "סמנתה מי" כל כך עצוב .. ואיך פגשתי את אמא זה כל כך טוב ! אה וקרעת אותי עם התמונה XD חסר לו רק שיניים ..

חח

אכן תרגום מטומטם. איך פגשתי את אמא זה חברים החדש
ולעפדים של טווילייט אין שיניים אז לא נורא

McLife135

New member
../images/Emo55.gifשבוע מושלם *-*

עהאהעהאהעה טריס ממיי קיד ברודר דיבר בשמי עם דני .. הדני
קיצצר .. דני אמר שזה ממש גדול שאני רוצה שמקפליי יבואו לארץ אבל זה לא תלוי בהם אלה בחברה של הלא יודעת מה
והוא מסר לי ההיי!! דני ג'ונס מסר לי היי!! ~מתלהבת~ נושמת~ ~נרגעת~
מצעד הלהיטים של מקפליי: כל השירים שלהם
כל שיר אחר שעשה לכן את זה: עכשיו טוב - גלעד שגב ATL - dear maria ATL - poppin champagne ATL - remembering sunday secondhead serenade - fall for you
השבוע הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי ATL
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה: הקליפים הלא מעניינים שהיו בMTV
תוכנית הטלוויזיה: שני גברים וחצי מועדון לילה דני הוליווד תיכון השיר שלנו ראש גדול איך פגשתי את אמא סקראבס המפץ הגדול כמעט מלאכים
[ כהכה גמאני התמכרתי -- רמה
סימון
לוקה
] האנה מונטנה |מסמיק|
סרט השבוע: להציל את צ'רלי - אני פשוט שכבתי רבע שעה במיטה ובכיתי
פנלופי
אמרתי לך איך התחתנתי עם מלך הכיתה קניון אמריקאי ועוד מלא אבל אני לא זוכרת ..
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שמדוזה עקצה אותי ביםםם @!^#%&*)^&*)@$#!@%$
משהו ששימח: שראינו את הבנאדם הכי חתיך באררץץ והוא בא להתיישב לידנו באוטובוס *-* אחרי שקראנו לו אבל עדיין
היה לו שיער שחוורר יפה כזה עם כובע מאגניב ומקפליי טייסים אבל הוא לא הוריד אותם אז לא ראינו את הצבע עיניים שלו >< והוא לבד חולצה שחורה עם הדפס מגניב כזה של מישו מצוייר עם גיטרה והוא לבד מכנסי 3/4 עם משבצות מהיפים האלה
והוא שמע סקרימו O________O והיה לו סייד ליפפ!! %^&(*&@!#$! קיצרר אני הולכת לחפור עליו לפחות שבוע וחצי עד שנראה בן אחר
משהו שהעציב: שלא דיברנו עם החתיך שהחלטנו לקרוא לו עמית כי חשבנו על שמות מתאימים ופתאום אני ושובל אמרנו ביחד עמית
ציטוטידה: אני ועוד חברה הלכנו לישון אצל שובל: *בלילה* חברה: אם תרגישו רטט בלילה אל תשימו לב אני: מה גל יש לך תחת טעון? חחח אולי זה לא מצחיק עכשיו אבל זה היה גדדולללללללל XDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: השירים במלמעלה והשיר פתיחה של כמעט מלאכים
המלצת השבוע: תראו כמעט מלאכים ושוב: אם אתם רואים מישו חתיך [ כמו אסף מטורקיה, כמו הילד מימית 200 אהמאהמספיראהמאהמ ] קיצר - לכו תעשו משו כי מה הסיכוי שתראו אותו עוד פעם והחיים קצרים :)
מאכל השבוע: ברד במבה נוגט
התמונה הכי חמה: אני השמאלית וסתיו הימנית .. האמצעית היא סתם חברה

McLife135

New member
../images/Emo181.gif

סתיו היא הימנית אחרי זה זאת סתיו חברה אחרי זה זאת מאי והכי שמאלית זאת אני

../images/Emo84.gifיכולת לומר לפני שאת מעלה../images/Emo69.gif .

תראי איך יצאתי !@#%$*% טוב נו , היה כיף אבלD: .

למעלה