../images/Emo55.gifשבוע מושלם *-*
עהאהעהאהעה טריס ממיי קיד ברודר דיבר בשמי עם דני ..
הדני
קיצצר .. דני אמר שזה ממש גדול שאני רוצה שמקפליי יבואו לארץ אבל זה לא תלוי בהם אלה בחברה של הלא יודעת מה
והוא מסר לי ההיי!!
דני ג'ונס מסר לי היי!! ~מתלהבת~ נושמת~ ~נרגעת~
מצעד הלהיטים של מקפליי: כל השירים שלהם
כל שיר אחר שעשה לכן את זה: עכשיו טוב - גלעד שגב ATL - dear maria ATL - poppin champagne ATL - remembering sunday secondhead serenade - fall for you
השבוע הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי ATL
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה: הקליפים הלא מעניינים שהיו בMTV
תוכנית הטלוויזיה: שני גברים וחצי מועדון לילה דני הוליווד תיכון השיר שלנו ראש גדול איך פגשתי את אמא סקראבס המפץ הגדול כמעט מלאכים
[ כהכה גמאני התמכרתי -- רמה
סימון
לוקה
] האנה מונטנה |מסמיק|
סרט השבוע: להציל את צ'רלי - אני פשוט שכבתי רבע שעה במיטה ובכיתי
פנלופי
אמרתי לך איך התחתנתי עם מלך הכיתה קניון אמריקאי ועוד מלא אבל אני לא זוכרת ..
משהו שהכעיס אתכם השבוע: שמדוזה עקצה אותי ביםםם @!^#%&*)^&*)@$#!@%$
משהו ששימח: שראינו את הבנאדם הכי חתיך באררץץ והוא בא להתיישב לידנו באוטובוס *-* אחרי שקראנו לו אבל עדיין
היה לו שיער שחוורר יפה כזה עם כובע מאגניב ומקפליי טייסים אבל הוא לא הוריד אותם אז לא ראינו את הצבע עיניים שלו >< והוא לבד חולצה שחורה עם הדפס מגניב כזה של מישו מצוייר עם גיטרה והוא לבד מכנסי 3/4 עם משבצות מהיפים האלה
והוא שמע סקרימו O________O והיה לו סייד ליפפ!! %^&(*&@!#$! קיצרר אני הולכת לחפור עליו לפחות שבוע וחצי עד שנראה בן אחר
משהו שהעציב: שלא דיברנו עם החתיך שהחלטנו לקרוא לו עמית כי חשבנו על שמות מתאימים ופתאום אני ושובל אמרנו ביחד עמית
ציטוטידה: אני ועוד חברה הלכנו לישון אצל שובל: *בלילה* חברה: אם תרגישו רטט בלילה אל תשימו לב אני: מה גל יש לך תחת טעון? חחח אולי זה לא מצחיק עכשיו אבל זה היה גדדולללללללל XDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: השירים במלמעלה והשיר פתיחה של כמעט מלאכים
המלצת השבוע: תראו כמעט מלאכים ושוב: אם אתם רואים מישו חתיך [ כמו אסף מטורקיה, כמו הילד מימית 200 אהמאהמספיראהמאהמ ] קיצר - לכו תעשו משו כי מה הסיכוי שתראו אותו עוד פעם והחיים קצרים
מאכל השבוע: ברד במבה נוגט
התמונה הכי חמה: אני השמאלית וסתיו הימנית .. האמצעית היא סתם חברה