moshedoron10

New member
מישהו חושב עלייך

מפריע לך המצב במדינה, רוצה סביבת אהבה נורמלית?

amet

New member
אחלה סופ"ש

שלום חברים יקרים מה שלומכם ואיך אתם מרגישים? ע"פי כל ההודות נראה שהיה כאן מעניייייין מאוד. אצלנו היה אחלה, אנחנו כמובן לא נסענו באוטובוס של החברה, הסיבה לכך אני הייתי צריך לחתום אבטלה בזמן שההסעה אספה כבר את האנשים.(יש משהו טוב בלהיות מובטל). את הדרך העברנו בסבבה לצליליי מוסיקה נהדרת, ואחלה נוף, כמובן שהיה לנו חומרים טובים לשיפור האווירה. הגענו למפגש הראשון אני התרגשתי קצת לא ידעתי איך ומה לעשות.. אבל הסתדרתי חצי מהחברה שלו מעשנים צינגלה (בלשון המעטה) כך שצחקנו והסתדרנו וכולם היו מסטולים מדיי בשביל לשאול מי בדיוק אני???? המלון היה אחלה, מיטה נהדרת ומוף מדהים. לחדר אוכל כמובן שהלכנו יחד את האמת אף אחד לא אמר דבר, אבל אני אולי רק בגלל שכך היה נראה לי, הרגשתי שכן מסתכלים, לא בשביל לבדעת או מה, אולי זה היה קצת מוזר, תמיד גיא הולך עם חברות, והפעם זה אני
. טיילנו קצת בכל מיני מקומות היה טוב מאוד, לי היו כמה פליטות פה כמו קוקי.....ואני שותק
קולט מה אני הולך לומר ...זה היה מצחיק מאוד. אבל התפרקנו למוות בכל פעם שחזרנו לחדר ....
. ביום שבת התפנקנו על מאס ארומטי ומסאז רקמות עמוק עלינו לחדר ו.....(למה אין אייקון של שפן
) ...נחנו לנו.. זהו היה בסדר נראה מחר אם משהו יאמר משהו, אני לא מאמין, סה"כ השתלבנו סבבה לא נתנו לדברים לקחת אותנו למקומות לא קשורים נהנו היה אחלה ביחד אז נתראה מחר ושיהיה לכולנו שבוע נהדר ומקסים באהבה אמט+גיא

Yaniv-DC

New member
המתכון הבטוח להפיכה ללסביות.

רוצים להפוך ללסבית? גולשת מזדמנת בפורום טלוויזיה מוטרדת מהעונה החדשה של "באפי", שם יש לא עלינו, סצינות עם רמיזות לסביות ומביעה את חששה מהפיכת נערות תמימות וחסודות ללסביות שומו שמיים. התפתח שם שירשור די משעשע הכולל הזמנה למינרווה

למעלה