../images/Emo185.gif

לאחר ביקור קצר בפורום נירוונה החלטתי לגנוב להם רעיון ולעשות גם פה סיפור בהמשכים. כשהשרשור מגיע לקצה הימני ממשיכים מההודעה הזאת והנה זה מתחיל יום אחד ישב לו פרדי בחצר בביתו שתה שמפנייה, ליטף את אוסקר החתול ושמע את עצמו שר דרך הרדיו. לפתע הוא חשב...:

../images/Emo26.gif

"הממם, מעניין איך זה יהיה להופיע בקליפ לבוש כמו אישה. אני צריך לדבר על זה עם בריאן". הוא הרים את הטלפון ו..

queen man

New member
ו..

בריאן אמר אני לא יודע זה קצת נשנשי אני אשאל את רוג'ר.. בריאן הרים טלפון לרוג'ר ורוג'ר אמר..

e dor

New member
ואמר לו: דיקי !

"גם בגלל הכינוי הזה שהרגע האריסונית נתנה לך וגם בגלל המכנסי דפוק-אותי בוומבלי, אני רוצה שתצטרף" ואז דיקי ענה לו ...

../images/Emo26.gif

"אם ככה, אני רוצה להראות כמו מלכת אנגליה!" הם נפגשו למחרת להתארגן על רעיון, ובמהלך היום פרדי החליט...

gihona

New member
"אם כבר להתלבש...

...כמו אשה, אז למה לא לשים גם איזה בגד גוף צמוד ולהתגלגל על ערימה של אנשים יפים?!" אבל אז נזכר פרדי בבעיה הגדולה בעמדה בפניו...

WhiteQueen

New member
אוסקר השתין על הבגד המדובר!!../images/Emo168.gif

אז הוא התקשר לג'ים ואמר לו...

bazmaster

New member
ג'ים תארגן לי...

20 עובדים תאלינדים שיעבדו עכשיו על בגד חדש... אז ג'ים קרא לכמה עובדים תאילנדים, ואז הם....

../images/Emo26.gif

אחרי שהעובדים התאילנדים אכלו את אוסקר הם חיפשו משהו לשתות, ומצאו את משקה הפלא שפרדי שותה כדי שהוא יוכל לשיר, והם שתו את הכל! ...

<פרדי בוכה>

ג'ים: "הלו? מי זה?" פרדי: "ג'ייייייייים אני שונא שאוסקר תמיד משתין ומחרבן לי על הבגדים שאני הכי אוהב!!! אם הוא לא מפסיק אני חותך לו את איבר המין וסותם לו את החור של התחת... ג'ים: "על מה הוא השתין לך הפעם?" פרדי: "על הבגד-גוף החדש שלפני שבוע קניתי.." ג'ים: אם אתה רוצה אני יכול להביא לך את בגד-הגוף שלי.. יש לי בגד-גוף של החבר הקודם שלי" פרדי: "יופי!!! ג'ים יקירי!! כבר אמרתי לך היום כמה אני אוהב אותך??" ג'ים: אם אני אוהב אותך פרדי'לה שלי.." הם ניתקו את השיחה ומייד אחריה...

למעלה