באמת-אלוהים...הנה סיפור הביטול....
עם הראשון ביטלתי כי אמא שלו הכניסה לי את הראש להריון וחשבתי לתומי שאם זה ככה לפני החתונה, אז אוי ואבוי לי מה יהיה אח"כ... אז ביטלתי בלי לחשוב פעמיים. טוב, למה לא ביטלתי קודם? אין לי שמץ... סתם ככה. השהייה בשליפה... עם השני היה קטע די מסריח. הוא היה בולגרי מטומטם, עם אמא כפייתית שחוץ מלא להכנס עם הבן שלה למיטה היא עשתה אתו הכל. יא אלוהים איזו אישה. איזה פיחוד היה לי ממנה... כזאת מקרר ווסטינגהאוס 6 דלתות...ולכו תתמודדו איתה..., והיא רצתה להחליט לי הכול בנוגע לחתונה... לי! כן ! לי!!! לפריק קונטרול של עצמי, כן ?... אפילו רצתה לקבוע לי אולם ושמלה... ומילא היתה בוחרת לי אולם נורמאלי... רצתה שאתחתן באולמי השושנים ברחוב המסגר, ... אני באולמי השושנים. שושנים לקבר שלה , אני אביא!!!! ושמלה??? רצתה שאלבש שמלה נפוחה -סינדרלה!!!! מה היא חושבת שאני בימי הצנחנים??? הקיצר... מלחמת עולם שלישית היתה ביננו. פיצצתי את העיניינים ואמרתי לו לא בנחמדות שיילך לפות של אמא שלו ונגמר סיפור... זה היה באמצע נסיעה והפסיכופט פתח את הדלת שלי והעיף אותי החוצה. באמצע נסיעה. אני עפתי ושברתי את הרגל בצורה לא חביבה בכלל. הייתי על קביים עם גבס אימתני. אסור היה לי לדרוך על הרגל אוקיינוס זמן, אבל מי יגיד לי דבר כזה... כמובן שדרכתי וזה רק סיבך את המצב, והחלפתי 11 גבסים, כי זה לא היה גבס הליכה, אבל אני חופשי הלכתי, והרבה הלכתי...כי הקביים הכאיבו כ לי בבית השחי, ולא הייתי מסוגלת ללכת אתם בכלל. הקיצר הסתבכתי עם הרגל. בין לבין הכרתי את הפארוק. כן, הוא הכיר אותי עם הגבס. הדביל הכיר אותי צולעת ולקח אותי as it is... איזה טאמבאל.....נראה לי שזה בגלל שהוא הרכיב משקפיים כאלו עבות. האמת, שכשהכרנו היו לו משקפיים ענקיות. אבל לגמרי ענקיות. פרונט של אוטובוס. המצפה התת ימי! בחיי. פעם אצרף תמונות שתבינו שאני לא מגזימה. שתבינו שכשרצה שנצא, הבאתי את שרוני -אחותי, יחד איתי, כדי שאם יראו אותי יחד איתו, יחשבו שהוא איתה, לא איתי... פאדיחה.... ונחזור לכלב הבולגרי... דרך אגב... חודשים לא אכלתי גבינה בולגרית, מרוב שנאה... לאמא שלו, הכלבה.... הקיצר.... אהמאניוק שזרק אותי מהרכב קיבל את שלו, כי הבאתי אותה באחלה נקמה מהסרטים!!! לימים, אחרי החתונה , כשעבדתי בתור מנהלת בויזה, פגשתי את החבר הכי טוב שלו, באחד מבתי המלון בעיר. אז הייתי בהריון עם בר, וכבר סיפרתי לכם שבהריונות אני יורדת מלא ק"ג במשקל, {כ-20 ק"ג} ונראיתי רזה מתמיד, ממש שדופה וחיוורת . הוא שאל אותי מה קרה ומדוע רזיתי ככה, מוחי השטני קדח לרגע, ומייד שלפתי , בלי להתבלבל, שאם הוא חבר טוב, אז כדאי לו לומר לאיתן {אותו בן זנונים}, להיבדק, דחוף, כי אני נשאית של HIV {איידס} ואצלי זה במצב מתקדם ביותר, וניסיתי ליצור קשר עם איתן קודם, אבל מרוב אישפוזים וטיפולים, לא ממש הלך לי..... יש לציין שבאותם שנים קבלת תשובה לאיידס ,לקחה כשלושה חודשים.... ודווקא התאים לי אש שהמאנייק לא יישן כמות כזאת של ימים עד קבלת התשובה.... מה, לא????? אז הנה לכם הסיפור על הכמעט חתונה בולגרית שלי.... מישהו רוצה בורקס????