בוקר טוב
ויום נעים לכולכם

ח י ה א

New member
בוקר טוב - מתפללת שלא יהיה גשם........

כן אני שאוהבת גשם השנה מתפללת שהוא ייפסק - החייל שם בשטח - כבר מצונן יודעת שהגשם יורד עליו ... ולא יכול להחליף בגדים. אתמול ביליתי בירושלים הקפואה - כמה אוהבת את העיר ---- שכחתי כבר כמה קר שם והיום ....נוסעת לשניידר עם רועי על הבוקר לביקור שגרתי (אחת לשלושה חודשים) , אז שיהיה יום שקט מהנה - ובבקשה לא גשם!

שיהייה לכולנו יום טוב ונעים../images/Emo57.gif

חיה בהצלחה לכם בבדיקות היום (ד"ש מרחוק לשניידר), מקווה שגם גיא ירגיש טוב ושיתנו להם מקום יותר חמים ויבש לשהות בו

חיהל'ה אני מאמינה שגם שנתך נודדת בשעות האלה

בגלל הדאגה ל-
שלך שיהיה בריא אמן ואמן! ליבי איתך יקירתי, מכירה את זה על אחותי כשהבן שלה היה שם 3 שנים. בהצלחה בבדיקות של המלך
ושיהיו בשורות טובות אמן! ולשאלתך על השעה
בירכתי אותכם בבוקר טוב לאחר שכבר המרק של הנסיך שלי היה על הגז, ועכשיו אני רצה לעזור לבעלול אין לו עובדת
אז ביי

ח י ה א

New member
כן מימי אכן בלילות המחשבות נודדות

ואני ישנה בין לבין אבל זה המצב... ואני לא יחידה ובעוד חודש אני אהיה רגועה יותר כשיעברו למקום אחר. איזו חרוצה ... כבר מרק מוכן בשעה כזו!?

חיה הצטערתי לשמוע שגיא קצת חולה,רפואה שלמה!!!

שאלוהים ישמור ע כל החיילים שלנו, ושבאמת ייצאו כבר משם. נסי להרגע ולישון קצת כי לא יעזור לך עם כל הדאגות האלו... מימי רגילה לשעות מוטרפות... את "אשת חיל" המציאו עליה, נשמה טהורה שלי! הפארוק ואני חגגנו 16 שנות נישואין אתמול, היה די נחמד. היינו עם הילדים, והיה כיף אמיתי. טוב, המשך ערב נעים ! נשיקות.

ארי וניסים../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif

מאחלת לכם את כל הטוב שבעולם. בהרבה אהבה
מימי.

אריאריאווווו מה כבר יום נישואין

עוד רק התחתנתם
מזל טוב לכם שתזכו להיות עוד הרבה שנים טובות ביחד אמן , לא פלא שאת מאוהבת באיריס , שתיכן חוגגות באותו היום , מה זה היה מתוכנן ?
אז בריאות מותק הכי חשוב, ואושר , אוהבים אותכם ריקי וקטרין

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gifיקירותיי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מה זה לא הרבה??? אני מרגישה שזה ימבה זמן... מי היה מאמין בכלל שאתחתן?... אחרי שביטלתי פעמיים חתונה ,שבועיים, ושבוע וחצי לפני החופה, עם שני גברברים שונים, , בא הפארוק, והראה לי מאיפה המושט עושה פישתונה... ולא רק זה, אלא גם העיז לאחר {שעתיים ומשהו איחר הבן ...} לי לחתונה שלנו, ו אני מרוב לחץ הייתי בטוחה שהמאנייק בעצמו התחרט ולא רוצה להתחתן, והלך לי הלבלב, מהפאדיחה, ואחותי המנוולת התמוגגה מנחת, ולא הפסיקה להסתלבט עליי, ומרוב לחץ, השמלה שלי, שהיתה מורכבת מחולצה מעאפנה, וחצאית, , כשהחולצה, במקום כפתורים יש פנינים.שנפרמו לכל אורכן {כנראה ,מהמתח שהחאריית לא הגיע.} מהון להון אחותי המנוולת התחילה לתפור את הפנינים עלי. ולא חשבנו על הרגע שאצטרך להסיר את הפאקינג חולצה מעלי... מדובר בחלק של הכפתורים. והן נפרמו כי התופרת הבלונדינית שמה להן חיבורים מחוטי סאטן ערבי סטייל סוהה עראפת, ולא כפי שביקשתי, ולכן כשנלחצתי -התנפחתי וזה החליק ונפרם... הקיצר... כל הבטן שלי נגלתה לעין כל ולא היתה ברירה אלא לתפור {וחזק} עלי... זה ברור מאליו שבליל הכלולות לא היו "חוואה-שוואה-מעשים טובים" כי השמלה בעינה נשארה, כן?... לא, באמת! באנו, והיה סרט של צבי הנינג'ה, וראינו אותו עד שעה 04:00 לפנות בוקר ונרדמנו. אפילו צ'קים לא ספרנו... אה... ולמה המאנייק איחר?... הבהמה הלך להדביק שלטי הכוונה לאולם בעצמו... ... לא דביל ?????? נו... אלה הם חיי יום חתונתנו... אבל הוא החבר הכי טוב שלי. בא לי לדפוק לו לא פעם מכות אממה הוא כפרה עליו עם אף ארוך. אין אחד שמוציא אותי מדעתי יותר טוב ממנו, וזה ראוי להערכה, לא?...

smo

New member
אישה יקרה, רק לך יש את הסיפורים האלה!!

תרימי כבר מופע סטנד-אפ!! די לדפוק לו מכות, ככה לא מתנהגים לחברים
שיהיה לכם הרבה חדש וטוב תמיד.....

מזל טוב ליום הנישואים../images/Emo215.gif../images/Emo215.gif

מה רק 16 שנים?? לפי איך שאת מדברת לפעמים זה נשמע כאילו אתם כל החיים יחד....... בכל אופן מאחלת לכם ששום דבר (לא ממשי ולא ויר.....) לא יפגע באושריכם ובביחד המיוחד שלכם. שתזדקנו ביחד....

לפי תיאורייך את ליל החתונה

באמת התחתנתם לא מזמן, אריאלה כפרה חולה עלייך מאיפה את שולפת את כל הבדיחות האלה על הבוקר , אני עוד תשושה מהשינה,הצחקת אותי עד דמעות

באמת-אלוהים...הנה סיפור הביטול....

עם הראשון ביטלתי כי אמא שלו הכניסה לי את הראש להריון וחשבתי לתומי שאם זה ככה לפני החתונה, אז אוי ואבוי לי מה יהיה אח"כ... אז ביטלתי בלי לחשוב פעמיים. טוב, למה לא ביטלתי קודם? אין לי שמץ... סתם ככה. השהייה בשליפה... עם השני היה קטע די מסריח. הוא היה בולגרי מטומטם, עם אמא כפייתית שחוץ מלא להכנס עם הבן שלה למיטה היא עשתה אתו הכל. יא אלוהים איזו אישה. איזה פיחוד היה לי ממנה... כזאת מקרר ווסטינגהאוס 6 דלתות...ולכו תתמודדו איתה..., והיא רצתה להחליט לי הכול בנוגע לחתונה... לי! כן ! לי!!! לפריק קונטרול של עצמי, כן ?... אפילו רצתה לקבוע לי אולם ושמלה... ומילא היתה בוחרת לי אולם נורמאלי... רצתה שאתחתן באולמי השושנים ברחוב המסגר, ... אני באולמי השושנים. שושנים לקבר שלה , אני אביא!!!! ושמלה??? רצתה שאלבש שמלה נפוחה -סינדרלה!!!! מה היא חושבת שאני בימי הצנחנים??? הקיצר... מלחמת עולם שלישית היתה ביננו. פיצצתי את העיניינים ואמרתי לו לא בנחמדות שיילך לפות של אמא שלו ונגמר סיפור... זה היה באמצע נסיעה והפסיכופט פתח את הדלת שלי והעיף אותי החוצה. באמצע נסיעה. אני עפתי ושברתי את הרגל בצורה לא חביבה בכלל. הייתי על קביים עם גבס אימתני. אסור היה לי לדרוך על הרגל אוקיינוס זמן, אבל מי יגיד לי דבר כזה... כמובן שדרכתי וזה רק סיבך את המצב, והחלפתי 11 גבסים, כי זה לא היה גבס הליכה, אבל אני חופשי הלכתי, והרבה הלכתי...כי הקביים הכאיבו כ לי בבית השחי, ולא הייתי מסוגלת ללכת אתם בכלל. הקיצר הסתבכתי עם הרגל. בין לבין הכרתי את הפארוק. כן, הוא הכיר אותי עם הגבס. הדביל הכיר אותי צולעת ולקח אותי as it is... איזה טאמבאל.....נראה לי שזה בגלל שהוא הרכיב משקפיים כאלו עבות. האמת, שכשהכרנו היו לו משקפיים ענקיות. אבל לגמרי ענקיות. פרונט של אוטובוס. המצפה התת ימי! בחיי. פעם אצרף תמונות שתבינו שאני לא מגזימה. שתבינו שכשרצה שנצא, הבאתי את שרוני -אחותי, יחד איתי, כדי שאם יראו אותי יחד איתו, יחשבו שהוא איתה, לא איתי... פאדיחה.... ונחזור לכלב הבולגרי... דרך אגב... חודשים לא אכלתי גבינה בולגרית, מרוב שנאה... לאמא שלו, הכלבה.... הקיצר.... אהמאניוק שזרק אותי מהרכב קיבל את שלו, כי הבאתי אותה באחלה נקמה מהסרטים!!! לימים, אחרי החתונה , כשעבדתי בתור מנהלת בויזה, פגשתי את החבר הכי טוב שלו, באחד מבתי המלון בעיר. אז הייתי בהריון עם בר, וכבר סיפרתי לכם שבהריונות אני יורדת מלא ק"ג במשקל, {כ-20 ק"ג} ונראיתי רזה מתמיד, ממש שדופה וחיוורת . הוא שאל אותי מה קרה ומדוע רזיתי ככה, מוחי השטני קדח לרגע, ומייד שלפתי , בלי להתבלבל, שאם הוא חבר טוב, אז כדאי לו לומר לאיתן {אותו בן זנונים}, להיבדק, דחוף, כי אני נשאית של HIV {איידס} ואצלי זה במצב מתקדם ביותר, וניסיתי ליצור קשר עם איתן קודם, אבל מרוב אישפוזים וטיפולים, לא ממש הלך לי..... יש לציין שבאותם שנים קבלת תשובה לאיידס ,לקחה כשלושה חודשים.... ודווקא התאים לי אש שהמאנייק לא יישן כמות כזאת של ימים עד קבלת התשובה.... מה, לא????? אז הנה לכם הסיפור על הכמעט חתונה בולגרית שלי.... מישהו רוצה בורקס????

רובי א26

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאת שרוטהההההההההההההההההה

תאמיני לי אני מצדיע לניסים !!!!!!!!!!!!ותנחשי למה?????????????????????????????? מצחיקה אחת... טוב נו שיהיה גם לך המשך נישואים מאושרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחח

רובי נשמה, אמרתי כבר לארי

שלניסים מובטח לו גן עדן! ובטח אתה מנחש למה. ארי עדיין לא קראתי את מעללייך (זה יהיה לתוך הלילה) אאבל מתארת לעצמי ימכשפונה ומי אוהב אותך יותר ממני?

כפרות עלייך אריאלה ,קרעת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

אני קוראת כאילו אני בתוך סרט קומדיה, תאמיני לי זה יכול להיות אחל'ה תסריט לסרט " תפוס את הכלה 3 "
תמשיכי לספר עוד מחוויות חייך מעניין לאללה, אצלי לא משהו אני כמו האבלה כן התחתנתי איתם למרות הכל, שלוש במספר, כבר היה עדיף לשבור איזה רגל בכל פעם שהייתי צריכה לבטל
.

אלוהים קרעת אותי ב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם נריה ואליעזר היו כאן בטוח היו חושבים שהתשתגעתי מאיפה באים עלייך כל הניסים ונפלאות האלה???

יואו ארי, איך את לא כותבת ספר ?

את מבוזבזת. הסיפורים מתבזבזים לך עלינו במקום לפרסם אותם ברבים. זה גם התוכן, וגם סגנון הכתיבה, גם הכישרון - הכל מתבזבז לך. יאלללללללה , תעשי עם זה משהו..... נשמה את טלנובלה אמיתית. ואני מתה עלייך

למעלה