גמדים גמדים, בואו הביתה

מיטללל

New member
../images/Emo186.gif גמדים גמדים, בואו הביתה ../images/Emo178.gif

למרות שלצערי לא יותר מדי אנשים שיתפו פעולה
החלטתי לשדרג את המשחק ולהפוך אותו אף ליותר מהנה
(במקור זה היה רעיון של קובי (נדמה לי) אז
)
כל אחד מהמשתתפים מהווה "ענק" ומקבל "גמד" במסרים.
כל ענק פותח ניק חדש (ע"מ שלא נדע שזה הוא), הניק אמור להיות דומה לניק של הגמד שלו. שדרכו אנו נדע מי גמדו.
על הענק בעצם לכתוב הודעות בפורום כאילו הוא הגמד שלו. כלומר באותו סגנון כתיבה, אותם מאפיינים.
בנושא ההודעה יש לשים את האייקון
, ע"מ שנדע שזה חלק מהמשחק. חוץ מזה, במידת הרצון, לכל ענק יש אפשרות להפתיע ולשמח את הגמד שלו. בשרשורי הערצה, בהפתעות קטנות.. מה שבא לכם.
אני אשלח במסרים לכל ענק את שם הגמד שלו. ביום שישי נפתח שרשור ניחושים... בו כל אחד ינחש מי היה הענק שלו. * אם יש מישהו שהתחרט ורוצה להצטרף למשחק.. אז במסרים:)

מיטללל

New member
תקשיבו

לפי הההודעות שאני מקבלת במסרים, אנשים לא הבינו את המשחק :) אז אני אתן דוגמא.. נגיד קובי הוא הענק שלי.. הוא צריך לפתוח ניק, שיהיה איכשהו דומה לניק שלי, נגיד: "מממיטל". ואז לכתוב הודעות כמו ההודעות שלי, הפוך על הפוך כזה, עם אותם מאפיינים, אותו סגנון כתיבה... הבנתם? * שלחתי לכולם מסרים. אם מישהו לא קיבל מסר ורצה להשתתף, שלחו לי מסר

ת מ י מ ה

New member
אני גם הבנתי

חשבתי שהגמד צריך להראות חיבה לענק שלו .... (כמו שמציאות שהגמד עושה צ'ופרים לענק.. ואז הענק מגלה מי הגמד שלו..)

מיטללל

New member
מה לא ברור ?!

א. קראתי את ההודעות שלי פעמיים. ובחיי, הניסוחים שלי קצת כושלים (משהו קרה לכושר הניסוח שלי) אבל עדיין, הרעיון ברור לאלללה! ב. אם מישהו לא הבין, יכולתם לכתוב לי מסר, ולא סתם לכתוב הודעה של "לא הבנתי כלוםםםםםםםם". לא נראה לי שזה תרם או עזר לכלום. ג. גם קיבלתי כמה מסרים מאנשים שבסוף לא יכולים להשתתף. אני לא כועסת אבל עדיין... זה הורס את המשחק. עכשיו יהיו אנשים בלי ענק. ד. אני לא מבינה למה אתם לא זורמים ונותנים לזה להיות סתם משהו חביב!?!

אממממ

לא הבנתי מה הבעייה הגדולה, אם לא הבנתי כלום, אני משרשרת חלמקום המתאים שלא הבנתי כלום, גם אני חשבתי שהגמד אמור לעשות דברים בשביל הענק, אבל במסר כתבת כל מני דברים אחרים ומסובכים- ולא הבנתי. זה קורה אז או לא?

למעלה