הסיכום השבועי

linoy7

New member
../images/Emo186.gifהסיכום השבועי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

שבת שלום
ושיהיה אחלה סופ"ש ואחלה שבוע
משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שאלת חנוכה- כמה סופגניות אכלת במהלך החג?

Galuush

New member
אני../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חופש
משהו רע שקרה לך השבוע: נממ לא יודעת אכזבת השבוע: כנ"ל שיר שלא הפסקת לשמוע: Mamma mia בגירסא של מריל
התחדשות השבוע: שני ספרים לחג מאבא
תוכנית השבוע: "צער גידול בנות"- איך בא לי שיחזור
סרט השבוע: הגשרים של מחוז מדיסון והשטן לובשת פראדה
ספר השבוע: "יומני הנסיכה" מאכל השבוע: אוכל של אמא
יציאת השבוע: בית
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משכורת
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמממ לא יודעת
אדם שעשה לך את השבוע: משפוחה והכלבה שלי. אתמול היה לה יומולדת
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות שופינג
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה שאלת חנוכה- כמה סופגניות אכלת במהלך החג? לא הרבה

Galuush

New member
אהה ושבוע הבא אני מצפה ל..

פיתוח קול
. סוף סוף אני חוזרת!!!

linoy7

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif בת כמה היא?../images/Emo41.gif

ותהני בפיתוח קול!

NITSAN6

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:חופש
משהו רע שקרה לך השבוע:-- אכזבת השבוע:ממ אין
שיר שלא הפסקת לשמוע:build god, then we'll talk של פאניק
התחדשות השבוע:ג'קט מהמם וחולצה תוכנית השבוע:הישרדות.. סרט השבוע:המצפן הזהוב.. אני מתה על ניקול קידמן
ספר השבוע:איזה משו באנגלית שאני צריכה לבוק ריפורט..קצת ארוך אבל ממש נחמד
מאכל השבוע:
יציאת השבוע:ביום שני הלכתי עם אמא שלי לקניון ובשלישי ורביעי אני וחברה התנחלנו אצל ידיד שלי וקרעתי אותם בכדורסל בסוני
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:ללכת לדמדומים עם חברים.. בהתחלה רצינו ההחלפה אבל זה רק מגיל 16 אז אני משיגה אותו בדרכים לא חוקיות
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:-- אדם שעשה לך את השבוע:-- ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:-- תמונת השבוע:-- התוכניות שלי לשבוע הבא:ללכת לסרט ולחזור ללמוד
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:ממש כיף
שאלת חנוכה- כמה סופגניות אכלת במהלך החג?האמת שרק 2

NITSAN6

New member
אהה יש לי ציטוט..../images/Emo110.gif

לא כ"כ מצחיק אבל לא נורא.. הייתי אצל המורה הפרטית שלי באנגלית אז שאלתי אותה מה הפירוש של מילה אחת אז היא אמרה לי "מבקרים" אז שאלתי אותה עם זה ב-ק' או ב-כ' והיא הסתכלה עליי בצורה כזאת מוזרה "how should I know?!" חח ואז נזכרתי שאין מבקרים ב-כ'..התכוונתי אם זה כאילו שמישו בא לבקר אותך או שמעבירים עליך ביקורת..

adi dion

New member
עונה :)

משהו טוב שקרה לך השבוע: אליפות ישראל בטניס
יצאו לי תמונות מזה יפות
משהו רע שקרה לך השבוע: - אכזבת השבוע: הגשם המעצבן שלא הפסיק לרדת ובגללו הלכתי לאליפות רק היום במקום להתנחל שם כמה ימים
שיר שלא הפסקת לשמוע: בקושי שמעתי משהו השבוע חח התחדשות השבוע: שרשרת מדהימה שחברה קנתה לי ליומולדת
תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - יציאת השבוע: טניס ברעננה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: דמדומים עם חברות. סופסוף!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אמה ולירון
אדם שעשה לך את השבוע: הטניסאים הישראלים ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: - תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: חופש חופש וחופש! אה וסרט
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיפי אבל טיפה מבאס שנפרדתי מכולם
שאלת חנוכה- כמה סופגניות אכלת במהלך החג? כמה סופגניות מיני

Robin Sparkles

New member
היום בשעה טובה אחרי חודשיים וחצי

אני קונה אוזניות חדשות לפלאפון!
משהו טוב שקרה לך השבוע:המורה נהיגה אמר שאני נוהגת מצוין
התחיל חופש (שעוד שנייה מסתיים). והמצב כיתה יום לפני החופש הוא היה מצחיק..
משהו רע שקרה לך השבוע:החתול שלי השתגע אתמול והוא ישן במיטה החדשה שלו והוא השתין בה! והיום אותו דבר במיטה של הכלב שלי..חבל שאסור לרחוץ חתולים חח. אכזבת השבוע:אתמול הייתי 3 שעות ביעור נהיגה! זה מתיש..לפחות היה איתי עוד מישהו שנתקע 3 שעות אז היה מצחיק... תמיד שאנחנו קונים משהו מהחנות של החיות המוכר מביא לכלב ולחתול שלי דברים והוא לא מתקמצן בכלל. כשקנינו לחתול שלי מיטה שעלתה הרבה הייתה מוכרת וכל מה שהיא הביאה לנו זה כדול מסכן לחתול שלי שהכלב לקח ואיבד אחרי דקה! חח שיר שלא הפסקת לשמוע:http://www.youtube.com/watch?v=aQF0KAFwMBM חחחחח זה פשוט שיר מצחיק!! עידן רייכל-חלומות של אחרים Katy Perry - Hot N Cold Kate Ryan-Voyage Voyage התחדשות השבוע:מיטה לכלב שלי.(שמחר אני צריכה לכבס ואני לא יודעת איך כי בחיים לא כיבסתי) תוכנית השבוע:הישרדות הישראלי..תכלס אין משו אחר עד ינואר.יש שם את חבר שלי בנדוד שלי
סרט השבוע:דיזסטר מובי!!! ועוברים להודו (ראינו בשיעור סוציולוגיה חחח) ספר השבוע: מאכל השבוע:שניצל תירס. והיום אכלתי בשר אחרי איזה שבועיים.. יציאת השבוע:דודים שלי..רק השבוע הם גילו שאני לומדת נהיגה חח לא ראיתי אותם עוד מלפני סוכות חחח... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:סיכויים קלושים להגיע לשיעור נהיגה 28
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:בדרך חזרה מדודים שלי ירד מבול ומעל הכביש היו כאלה דברים שכל פעם שעברנו מתחת לא היה גשם (ואני לא ראיתי אותם) אז אחרי כמה פעמים שזה קרה אמרתי "נו מה נסגר עם הגשם הזה??" אח שלי:"גשם?? זה הגשר! חח מה חשבת שהגשם מספיק כל פעם לשנייה?!" אני:"כן!" חח יצאתי מטומטמת...חור בהשכלה ~~~~~ "מסיימים עם זה והולכים לבקר את הטסטר" זה דפוק אבל באותו רגע היה מצחיק.. ~~~~~ אני ועוד 2 חברות נכנסו לבצפר וחברה אמרה "הטרמינל התקלקל!!" ~~~~~ "יאללה אחי פרסס" ~~~~~ היינו צריכים להביא כסף לחוברת בתנ"ך וחברה באה להוציא והיא הוציאה מטבע שוקולד חחחחחחח ~~~~~ מורה:"תביאו לי סוגים של קבוצות" תלמיד:"קבוצת תמיכה" מורה:"יופי!" חחח ~~~~~ אני ואח שלי הלכנו לקנות לחתול שלי מיטה ובהתחלה לקחנו אחת דיי גדולה.. המוכרת:"היא גדולה מידיי בשביל חתול" אני ואח שלי:"הוא חתול גדול זה בסדר..." מוכרת:"כמה גדול? 10 קילו??" אני:"9" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:בצפר
ושנה חדשה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה!! הלוואי שכולם יהיו ככה.. שאלת חנוכה- כמה סופגניות אכלת במהלך החג?אני לא אוהבת סופגניות!

linoy7

New member
שבוע טוב ושקט!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חנוכה
וסיימתי עם הפיזיותרפיה ב"ה
מעכשיו רק ביקורות
משהו רע שקרה לך השבוע:-- אכזבת השבוע:-- שיר שלא הפסקת לשמוע:The Calling - Wherever You Will Go התחדשות השבוע:גרביים מחממות לחורף
תוכנית השבוע:חברים, האי, קרוב רחוק סרט השבוע:סיפורים לפני השינה- חביב
ספר השבוע:-- מאכל השבוע:סופגניות כמובן
יציאת השבוע:חמישי בדיזינגוף עם אמא ואחי הקטן
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:-- אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:-- אדם שעשה לך את השבוע:בני דודים
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:-- תמונת השבוע:-- התוכניות שלי לשבוע הבא:-- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד
שאלת חנוכה- כמה סופגניות אכלת במהלך החג? הרבה

למעלה