היום בשעה טובה אחרי חודשיים וחצי
אני קונה אוזניות חדשות לפלאפון!
משהו טוב שקרה לך השבוע:המורה נהיגה אמר שאני נוהגת מצוין
התחיל חופש (שעוד שנייה מסתיים). והמצב כיתה יום לפני החופש הוא היה מצחיק..
משהו רע שקרה לך השבוע:החתול שלי השתגע אתמול והוא ישן במיטה החדשה שלו והוא השתין בה! והיום אותו דבר במיטה של הכלב שלי..חבל שאסור לרחוץ חתולים חח. אכזבת השבוע:אתמול הייתי 3 שעות ביעור נהיגה! זה מתיש..לפחות היה איתי עוד מישהו שנתקע 3 שעות אז היה מצחיק... תמיד שאנחנו קונים משהו מהחנות של החיות המוכר מביא לכלב ולחתול שלי דברים והוא לא מתקמצן בכלל. כשקנינו לחתול שלי מיטה שעלתה הרבה הייתה מוכרת וכל מה שהיא הביאה לנו זה כדול מסכן לחתול שלי שהכלב לקח ואיבד אחרי דקה! חח שיר שלא הפסקת לשמוע:
http://www.youtube.com/watch?v=aQF0KAFwMBM חחחחח זה פשוט שיר מצחיק!! עידן רייכל-חלומות של אחרים Katy Perry - Hot N Cold Kate Ryan-Voyage Voyage התחדשות השבוע:מיטה לכלב שלי.(שמחר אני צריכה לכבס ואני לא יודעת איך כי בחיים לא כיבסתי) תוכנית השבוע:הישרדות הישראלי..תכלס אין משו אחר עד ינואר.יש שם את חבר שלי בנדוד שלי
סרט השבוע:דיזסטר מובי!!! ועוברים להודו (ראינו בשיעור סוציולוגיה חחח) ספר השבוע: מאכל השבוע:שניצל תירס. והיום אכלתי בשר אחרי איזה שבועיים.. יציאת השבוע:דודים שלי..רק השבוע הם גילו שאני לומדת נהיגה חח לא ראיתי אותם עוד מלפני סוכות חחח... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:סיכויים קלושים להגיע לשיעור נהיגה 28
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:בדרך חזרה מדודים שלי ירד מבול ומעל הכביש היו כאלה דברים שכל פעם שעברנו מתחת לא היה גשם (ואני לא ראיתי אותם) אז אחרי כמה פעמים שזה קרה אמרתי "נו מה נסגר עם הגשם הזה??" אח שלי:"גשם?? זה הגשר! חח מה חשבת שהגשם מספיק כל פעם לשנייה?!" אני:"כן!" חח יצאתי מטומטמת...חור בהשכלה ~~~~~ "מסיימים עם זה והולכים לבקר את הטסטר" זה דפוק אבל באותו רגע היה מצחיק.. ~~~~~ אני ועוד 2 חברות נכנסו לבצפר וחברה אמרה "הטרמינל התקלקל!!" ~~~~~ "יאללה אחי פרסס" ~~~~~ היינו צריכים להביא כסף לחוברת בתנ"ך וחברה באה להוציא והיא הוציאה מטבע שוקולד חחחחחחח ~~~~~ מורה:"תביאו לי סוגים של קבוצות" תלמיד:"קבוצת תמיכה" מורה:"יופי!" חחח ~~~~~ אני ואח שלי הלכנו לקנות לחתול שלי מיטה ובהתחלה לקחנו אחת דיי גדולה.. המוכרת:"היא גדולה מידיי בשביל חתול" אני ואח שלי:"הוא חתול גדול זה בסדר..." מוכרת:"כמה גדול? 10 קילו??" אני:"9" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:בצפר
ושנה חדשה.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה!! הלוואי שכולם יהיו ככה.. שאלת חנוכה- כמה סופגניות אכלת במהלך החג?אני לא אוהבת סופגניות!