הסיכום השבועי

linoy7

New member
../images/Emo186.gifהסיכום השבועי../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: -איך חגגת את פתיחת שנת 2009?

NITSAN6

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo110.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:קיבלתי 100 במבחן במתמטיקה 99 באנגלית ו-88 בספרות
משהו רע שקרה לך השבוע:יש לי דלקת בחניכיים ושיני בינה ואני לא יכולה לאכול כלום
חח אני אוכלת ובוכה מכאבים.. אכזבת השבוע:מה שכתבתי למעלה.. שיר שלא הפסקת לשמוע:-- התחדשות השבוע:מגפיים
תוכנית השבוע:הפרקליטים.הוט החארות האלה החליטו שהם משדרים את סוף העונה בשתיים בלילה ולא עושים שידור חוזר
אהה ואחרי זה הם גם שמו את דייויד לטרמן עם ג'ן.. סרט השבוע:-- ספר השבוע:-- מאכל השבוע:מרק
הדבר היחיד שהצלחתי לאכול
יציאת השבוע:כל הקניונים באזור פחות או יותר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:-- אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:-- אדם שעשה לך את השבוע:אחותי
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:-- תמונת השבוע:-- התוכניות שלי לשבוע הבא:רופא שיניים
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חרא
-איך חגגת את פתיחת שנת 2009?בבית..

Galuush

New member
מסכמת

משהו טוב שקרה לך השבוע: שופינג
ופגשתי את המפקדת שלי מהקורס
משהו רע שקרה לך השבוע: טילים ואזעקות
אכזבת השבוע: אנשים אטומים בפורום סלין העולמי.. לא בדיוק אכזבה, אלא יותר "עצבי השבוע" שיר שלא הפסקת לשמוע: Grita מכיתה 406
התחדשות השבוע: בגדים, מגפיים, ספרים, עגילים ואממ זהו נראה לי תוכנית השבוע: אין, אבל מחר מתחילות
סרט השבוע: החופשה ספר השבוע: יומני הנסיכה- הנסיכה מתגעגעת... אני לקראת הסוף
מאכל השבוע: אוכל של אמא יציאת השבוע: עזריאלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הסרט החדש של מריל ושקט! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נמנמ לא יודעת... איזו איטלקייה מפורום סלין ולחנוק אותה
אדם שעשה לך את השבוע: המפקדת שלי מהקורס- כפרעליה!!! ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין... בעיקר מסעי הסברות! תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא וסרט חדש של מריל. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פלוס מינוס -איך חגגת את פתיחת שנת 2009? בפחד אימים תגידו- מתי מגיע לפה מארלי ואני?!

RayoDeLuz

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי מלא סרטים משהו רע שקרה לך השבוע: הלכתי לאיבוד כשניסיתי למצוא בית של חברה >< אכזבת השבוע: הנל שיר שלא הפסקת לשמוע: WALK WAY של היי סקול התחדשות השבוע: פד לעכבר תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: יס מאן , מארלי ואני, שרק 2, כשהארי פגש את סאלי, דמדומים, two weeks notice... ספר השבוע: אין מאכל השבוע: מרק שום יציאת השבוע: עם חברה לראות יס מאן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל קולג' ולהיפגש עם חברה(ות) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה שלי אדם שעשה לך את השבוע: חברה שלי =] ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: מתוך השיר NOW OR NEVER של ORIANTHI: "Coz I'll be alright all I need is a sign /It's a long road/But I'm hoping things would just get better.." תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לימודים חברות סרטים ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פסדר >< -איך חגגת את פתיחת שנת 2009? בבית עם שרק, הארי וסאלי

linoy7

New member
רק שיחזרו הביתה בשלום!!.. עונה..../images/Emo41.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:סופסוף קיבלתי מכתב מצה"ל שאומר לאן אני מיועדת.. [תצפיתנית.. אבל עדיין לא החלטתי אם זה טוב או לא..] משהו רע שקרה לך השבוע:כל המצב הזה בדרום.. אח שלי נמצא ליד הרצועה
רק שכולם יחזרו בשלום!!! אכזבת השבוע:-- שיר שלא הפסקת לשמוע: Kate Perry - Hot And Cold התחדשות השבוע: סרט לשיער תוכנית השבוע:הישרדות, חברים, האי סרט השבוע:-- ספר השבוע:צדק פרטי- ורד כהן מאכל השבוע:רביולי חחח יציאת השבוע: דיזינגוף, "ספגטים", עזריאלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:-- אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:-- אדם שעשה לך את השבוע:אמא
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:-- תמונת השבוע:-- התוכניות שלי לשבוע הבא:-- ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:לא מוגדר.. -איך חגגת את פתיחת שנת 2009?מתחת לפוך

Robin Sparkles

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע:98 בבגרות בע"פ
והיום היה לי שיעור נהיגה 28
משהו רע שקרה לך השבוע:דחו את הבגרות באנגלית לפברואר!!
הייתי צריכה לסיים ללמוד אנגלית עוד 8 ימים!! והייתי צריכה לכבס את המיטה של החתול שלי (כי הוא לא הצליח להתאפק..) וזו הייתה הפעם הראשונה שכיבסתי והתוצאות לא היו טובות אכזבת השבוע:טו מאצ' שיר שלא הפסקת לשמוע:James Blunt - Wisemen Lady Gaga - Poker Face the corrs-the right time התחדשות השבוע:חוברת של "שחור ופתור"
אני מכורה! תוכנית השבוע:כל הסדרות שחוזרות אחרי הרבה זמן...מחר יש עקרות בית נואשות איזה אושרררר
סרט השבוע:הנשים. למרות שלא סיימתי לראות ספר השבוע: מאכל השבוע:המבורגר אחרי שבועיים שלא אכלתי בשר..זה היה טווווווווב יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אדם שעשה לך את השבוע: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:תלמיד (בשיעור אזרחות):"הם פוגעים לנו בחופש אחר הצהריים"
~~~~~ והיום דיברנו על הספר מחזור ומישהי שאלה למה כותבים מצבי כיתה דווקא בשיעור מסויים.. תלמיד:"כי רק השיעורים שלו מספיק משעממים כדי שהיה מטומטמים" חחחח ~~~~ המורה הסבירה לנו על הבגרות בע"פ.. תלמידה:"זה בוחן או בוחנת?" חברה:"מה זה משנה..מחשוף לא יעזור" ~~~~ חברה החזירה לחברה אחרת בקבוק והבקבוק נפל חברה:"הפלת לי את הבקבוק!" חברה שזרקה:"סליחה באמת שלא כיוונתי את הזריקה" ~~~~~ המורה חילקה חוברות ואמרה שלא כולם יקבלו כי אין מספיק תלמיד:"שוט גאן על החוברת!" ~~~~ אתמול בשיעור אזרחות צחקנו קצת וחברה שלי ישבה על הכיסא בצורה מוזרה ולאט לאט היא נפלה אחורה מהכיסא והיא לא עצרה את עצמה חחחחחחחח ~~~~ מורה לתנ"ך (בשיעור תנ"ך!!):"מה החודש השביעי?" תלמידה:"יולי!" תמונת השבוע:של הכלב המפשפש היפה שלי..חח התוכניות שלי לשבוע הבא:השבוע...ביום רביעי אני בת 17 ו-7 חודשים
וההורים נוסעים לסופ"ש אז יהיה לי קצת שקט
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מעולה! חוץ מזה שדחו את הבגרות באנגלית -איך חגגת את פתיחת שנת 2009?למדתי לבגרות בע"פ. העיקר שזה היה שווה כל רגע

Robin Sparkles

New member
אהה יש לי עוד ציטוט

תלמיד:"אח שלי בעזה" תלמידה:"מה הוא עושה שם?" תלמיד אחר:"מטייל" חחחחח

Galuush

New member
עצוב ומצחיק באותו הזמן../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

שיחזור בשלום

linoy7

New member
העיקר שיחזור בשלום!!../images/Emo41.gif

והציטוטים האחרים מצחיקים כרגיל.. חחח