השיקום השבועי לילד

nawa

New member
../images/Emo186.gif השיקום השבועי לילד

מבחר הודעות השבוע
אז גם הפעם לא היה יותר מדי ככה שהודעות מובחרות אין... פינת התרבות
גם השבוע לא היתה פינה... מצטרפים חדשים ל
או לפחות משהו אחד טוב שנשאר בפורום הזה שיש מצטרפים חדשים כמעט בכל שבוע והפעם: לירזיק - לירז שרוניפו - שרון נשנש אצל הקבן - מורן יד היוצר ברוכים הבאים ! ימי הולדת
והשבוע דרור, om mani padme hum, חגג יומולדת
הציטוט השבועי
והפעם תקראו טוב טוב ואולי תיישמו : "Make yourself a better person and know who you are before you try and know someone else and expect them to know you." ה
השבועית
עד מתי תטחנו מים ותדברו על איך שהפורום השתנה, שאנשים פה מדברים על דברים שלא קשורים לפורום או כן קשורים לפורום, מה נסגר איתכם, איפה האהבה, האחווה והחיוכים שהיו פה פעם, שכל אחד יעשה מה טוב לו, ומי שלא בא לו להגיב שלא יגיב ומי שכן שיגיב, אף אחד פה לא חייב לאף אחד שום דבר, תהיו אתם עצמכם וזהו. שתהיה לכולם שבת נפלאה ושקטה ותשמרו על עצמכם בדרכים ! וועדת קישוט ואירועים 2K5,
.

pompii

New member
שיקמת אותי../images/Emo3.gif

נאור איפה למדת לשקם כל כך יפה
כרגיל שיקום נהדר חבל באמת שאין הרבה מה לשקם אני מקווה שזה ישתנה שבוע הבא... בינתיים שיהיה לכולם אחר הצהריים נהדר

sHotZy M

New member
כל הכבוד נאוררר../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

ואני מצטטת:
"עד מתי תטחנו מים ותדברו על איך שהפורום השתנה, שאנשים פה מדברים על דברים שלא קשורים לפורום או כן קשורים לפורום, מה נסגר איתכם, איפה האהבה, האחווה והחיוכים שהיו פה פעם, שכל אחד יעשה מה טוב לו, ומי שלא בא לו להגיב שלא יגיב ומי שכן שיגיב, אף אחד פה לא חייב לאף אחד שום דבר, תהיו אתם עצמכם וזהו." ב-ד-י-ו-ק
אנשים
אני מתגעגעת אליכם תפסיקו להיות כאלה לא גזעיים... אני מתגעגעת לפורום המטורף והשובב שלו...
שוצי עצוב..... וחוץ מזה... נאורוש אני מתע עליך ועל השיקומים השבועיים שלך... זה אחד הדברים שגורמים לי לתחושת נוסטלגיה מהפורום....

COW COW

New member
כרגיל מצוין ומשובח ו.......

מיאפה התמונה הזאת?????? אולי יש לך עוד דברים כאלו???????

COW COW

New member
לא זה פשוט המורה........

הרוחנית שלי רצתה משו כזה והיא באמת רצתה משו של יצירתיות. יש לך חוש טוב

שרוניפו

New member
יאאאא אני רוצה גם אחד כזההה

חיה כזאת כאילו.. חחחח שאלה לי אליך.. מה פשר החתימה?!

פשר החתימהה??../images/Emo12.gif

אמממ זה סתם משהו שאח שלי אמר... אהבת חיי והטלויזיה סתם כי היא חמודה... היא ממש מתוקה לא?? היא כזאת ירוקה וקטנה... היא גזעית ביותר קיצר

אחלה סיכום

ותודה על הברכה וסורטי שלא כתבתי הייתי בארה"C וחזרתי רק היום אקיצר מה קורה?

למעלה