חורף

תמר 26

New member
../images/Emo186.gifחורף../images/Emo183.gif../images/Emo188.gif

הגיע החורף עם הקור
והרוח
והגשם
. אני וחורף זה בערך כמו חתול ועכבר, מתחבאת בגומחה עד שיעבור...
ואת הקיץ האחרון שהיה, אפשר לומר שפספסתי בין הטיפולים לאשפוזים.
אבל
החכמה היא לראות את החיובי בכל מצב ולהתעודד. באחת הפעמים אביתר השאיר לי פתק עם 10 דברים טובים שיש בכימו' (כן, כן, הוא מצא 10 דברים חיוביים שאפשר לומר על הכימו'
) אז החלטתי לנסות את זה גם על החורף. הנה 10 דברים שכיף בחורף:
להיכנס לחדר אחרי ששכחתי שם תנור דלוק במשך שעות
להשתמש בסדין חשמלי שקיבלתי ליום הולדת
לגנוב לאביתר את הסווצ'רים
ללכת לישון ב 8:00 בערב בלי שעוד יש אור בחוץ
לאכול מרקים סמיכים וטעימים
אין עקיצות יתושים!!!
יש שירים יפים ברדיו
ספיישל השנה: לא צריכה לדאוג שירטב לי השיער בגשם.
יש חגים שווים: חנוכה
(ממש
טו) ט"ו בשבט
פורים
יש לפעמים פה ושם ימים יפים של שמש
תאמינו לי על כל סעיף שכתבתי חיובי
חשבתי על שלושה סעיפים שליליים. אז תדעו שבאמת עבדתי על זה קשה... ואשמח לשמוע מה משמח אותכם בחורף.
(כי אני זקוקה לכל טיפת עידוד עד שכדור הארץ יחליט להגיע שוב לטמפ' שמתאימות לי). בינתיים חייבת לברוח מכאן. הולכת לביה"ח להבריא (לקבל טיפול
)

ברנשית

New member
במיוחד בשבילך תמר

אני הכי אוהבת את החורף!!!!!!!!! גם בזכות...
ים חורפי ובעיקר שקיעות.
להתכרבל במיטה.
גשם עושה לי ניגון בלב.
הכינרת האומללה... אולי תתמלא סוף כל סוף.
שנה שעברה הביאו לי (בגלל הקרחת ) מלאן כובעי צמר ויש הזדמנות להשתמש בהם.
שוקו חם.
ציור על אדי החלון של האוטו.
הירוק העוטף את כל הטבע.

אדומה2

New member
גם אני אנסה

שוקו כבר נכתב, אבל עבודת מחקר קטנה הניבה את המקום הטוב לשוקולטה חמה, ותאמינו או לא, לדעתי זה בארקפה. סמיך, לאכול עם כפית, לקבל ווש משוגע של מתוק למוח- איזה כיף!
יש להם גם שוקו חם לא רע בכלל.
להיות בבית כל השישי שבת ולקחת בוידיאו (או די.וי.די) טרילוגיות כאלו או אחרות, למשל: מלחמת הכוכבים (המקורים, לא התוספות האחרונות), חזרה לעתיד, האסופית (כן, נו מה אני אעשה... או שאולי קוראים לזה אן שירלי?), ועוד מעט בטח יהיה אפשר לקחת את שר הטבעות. אפשר בהחלט גם את אינדיאנה ג'ונס. ציוד נלווה: שמיכה חמה ומפנקת, אוכל כייפי (למשל חמין או ג'חנון... או שניהם), מעלי בית (שלא יהיה קר כשהולכים לשירותים), טרנינג וכרית, שיהיה אפשר לנמנם כשמתחשק.
האלבומים הכי יפים תמיד יוצאים בחורף. ותמיד יהיה אפשר לחזור אליהם ולאחרים כגון אלבום הסולו של ארקדי דוכין, כל אלבום של לד זפלין, כל אלבום של ניק דרייק, ניק קייב....
צבעים של חורף- וכשצצה השמש זה גם כן מקסים.
ללבוש בגדים שזה עתה יצאו מהמייבש. חםםםםם
הריח שיש בחוץ אחרי גשם.
הפסקת חשמל שנותנת תירוץ להדליק את כל הנרות בבית. אם אחשוב על עוד אכתוב.

זוהרה7

New member
אני לא צריכה לחפש סיבות../images/Emo183.gif

כי אני מאוד אוהבת את הגשם, אוהבת את הריח של האויר, אוהבת את הצבע של האויר, אוהבת אפילו את הברקים והרעמים. אוהבת לראות את השלג יורד ואפילו את קול הברד. אבל מפחדת מאוד ללכת בשלג שלא אפול. וגם נוהגת ברכב עוד יותר לאט מחשש להחלקה. לעומת זאת הקיץ קשה לי, החום, האור החזק, האויר, ההזעות. לילה טוב. זוהרה*

תודה תמר

תודה תמר על הרשימה הזו שערכת. אני יודעת, כל כך יודעת שהתאמצת, שהיית יצירתית בשביל להגיע לכל כך הרבה דברים חיוביים... יש לך מזל שיש לך את אביתר, הוא מזכיר לך לספור את הדברים החיוביים...! אני מאחלת לך להנות מתחת לסדין החשמלי ושהטיפול הנוכחי יעבור עלייך בקלות... (איך זה שתמיד תמיד אנחנו ביחד בכימו'?...) אור ואהבה, אילת.

תמר וברנשים ואילת וזוהרה

אני כל כך אוהבת את החורף, כך שכל כל מה שמניתן, אני מכפילה באלף ופשוט אוהבת, ומוסיפה את החתול המתכרבל מתחת לשמיכה (אל תגלו לאף אחד...חחח) ואת העולם המבריק בגשם, כמו ילידת ינואר אמיתית. תמרוש, איזה יופי של דברים מצאת לך בחורף ואביתר שלך, אליו את שבה הביתה. חיזקו ואימצו, וגם את אילת החן יקרה, די כבר עם הכימו הזה , אוטוטו ויגמר. איילת האביב

תמר 26

New member
יש פה 2 איילת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif לא הבנתי ../images/Emo12.gif

חמודה שלי, אל תתבלבלי, ובכן,

יש את איילת האביב, בשני יודים ויש את אילת החן ביוד אחת...אתה הבנת את זה ברוך? היתה לכם שבת כייפית? כזו עם כרבולים בפוך ושוקו.... שבוע טוב ונהדר לכולנו איילת האביב

תמר 26

New member
ל - 2 האיילות, עכשיו אני מבינה ../images/Emo45.gif

מתנצלת שלא שמתי
מהיום אקפיד על הי' ובכלל להבחין. זכרתי רק את אילת החן. ואני תמר או לפעמים תמרי אבל לא תמי! (לא אוהבת, ולא מתאים לי). אילת החן - לא חשוב מה יש במח גידול לא גידול , העיקר מה יש בלב. הרבה
שהמשבר הנוכחי יעבור ויחלוף. איילת האביב – השבת היתה לי קצרה מדי. נגמרה עוד לפני שהתחילה. אבל היתה חמימה ונעימה עם משפחה וחברים שקפצו לבקר.

למה חורף

כי אפשר להתכרבל בפוך כי אפשר ללכת עם כל כובעי הצמר והצעיפים כי כל יום נראה אחרת, השמיים נראים אחרת, וכל שקיעה מוציאה מהעננים צבעים חדשים בכל יום כי רק בחורף אפשר לראות קשת בענן, ואפילו שתיים ושלוש יחד כי אפשר לעשות אמבטיות בלי להרגיש רע על מפלס הכנרת כי שוקו חם כי פתאום כולם הרבה יותר רגועים כי סוף סוף אפשר להסתובב בעיר בלי להזיע וגרביים גרביים רצוי עד הברך ורצוי עם פסים גם לנו בחצר גינה קטנה ריקה מזוהר דשא, גם אנו מחכות עד אין בינה למשהו ברוך כמו הגשם. גם בתוכנו מחכה שותקת חלקת ארץ קטנה חרבה, והגשם שלנו אחר לרדת, הגשם שלנו טרם בא...

תמר 26

New member
../images/Emo51.gif איזה יופי../images/Emo70.gif

ארגנו לנו פינה חמימה של עיצות חורף!!! ומצאנו גם אוהבי חורף (גם לי יש כמה חברות שנורא שמחות כשחורף מגיע - אני פשוט נורא רגישה לקור ואוהבת לדמיין שאני דוב הקוטב
). אבל תוך כדי הסערה האחרונה והדברים הטובים שהוספתם פתאום יש לי עוד מה להוסיף לרשימה:
זרימת הנחלים נהדרת אחרי הגשם.
נורא כיף ומחמם ללבוש מעילי פליז.
אפשר לקפץ בשלוליות. נכון פתאום נזכרתי בקשת
איך אפשר לשכוח
זוהרה, ריח האדמה אחרי הגשם מתוק כ"כ, ויעל האדומה ללבוש בגדים שיצאו מהמייבש זה רעיון ממש מעולה. בהחלט אעשה זאת.
בדר"כ אין לי בעיה עם חום של הקיץ אבל השנה הכל היה שונה ושמש
עכשיו ממש לא טוב לי אז אולי בעצם טוב שהגיע החורף.
לגבי השוקו והשוקולטה
זה הזכיר לי כשיצאנו מהרופא אחרי ששמענו לראשונה שיש לי הודצ'קין חשבתי שאני לא מרגישה את הרגליים שלי. אחד הדברים היחידים שאני זוכרת מאותו יום זה שירדנו לקפיטריה ואביתר קנה לי (כאן הדעות חלוקות) זכרתי שזה היה מילקשיק אביתר אומר שאין מילקשיק בביה"ח ושהוא קנה לי שוקולטה חמה (מן הסתם הוא צודק ופשוט היה לי קר בלב), בכל אופן זה עשה לי טוב והחזיר אותי לקרקע מוצקה. אצלי מתחילת הטיפולים שיניתי את התפריט (קיצצתי בסוכר המעובד) והוצאתי גם את השוקו, אבל יש לי תחליף מומלץ טעים
טעים
טעים
על כך בהודעה חדשה. אצלנו קוראים לזה שוקו, למרות שזה בכלל לא שוקו. אילת החן: כן, אביתר ממש מחזק אותי (לא יכולה להרחיב כי הוא קורא פה יותר ממני,
נכון, באמת כימו' יוצא לנו ביחד...גם לך זה יוצא כל שבועיים? איך את מרגישה עכשיו?
אני יודעת שרוב האנשים מעדיפים טיפולים ביום חמישי ואז לנוח בשישי ובשבת, אבל אני מעדיפה בשבת להיות במיטבי. מכיון שאני לא עובדת יכולה להרשות לעצמי גם באמצע השבוע, (למרות שיש לי לימודים פעם בשבוע ופה ושם עוד כמה עיסוקים אבל לא מאוד מחייבים). חורף נעים וחמים לכולנו
ושבוע טוב

תמר../images/Emo39.gif

קודם כל, האם באמת לא הבחנת בעובדה שיש פה שתי אילות? יש אותי, אילת החן, ששמי הוא גם אילת... (לי יש גידול במח, זוכרת?!) ויש את איילת האביב (בשני יודים) שזה הניק שלה... אני לא מקבלת טיפול בכל שבועיים, אני מקבלת טיפול שאורכו חמישה ימים מדי 23 ימים, מה שעושה את זה במחזורים של חודש, באופן כללי... אני מרגישה כמו בובת סמרטוטים היום, אבל יודעת שמהיום יש רק עלייה, מהיום יש רק סיכוי לשינוי חיובי וזה כל כך מעודד...! המצברוח שלי לא משהו בזמן האחרון. אני מתקשה אפילו לכתוב על זה, אבל אני מתפללת שזה יעבור כבר, שהמשבר יחלוף- כי זה טיבם של משברים. מאחלת לך ולכל חברי הפורום הזה שבוע נעים, אור ואהבה. אילת.

blg

New member
חיבוק לעידוד ../images/Emo24.gif

נדמה לי שאי אפשר למנוע לחלוטין בואם של משברים או סתם שביזות
אז רק - תפרגני לעצמך איזו באסה (מומלצ תחומה בזמן) תרגישי טוב יותר ו... אני פשוט רוצה לחבק אותך ולהמיס קצת את המצברוח רע.

למעלה