ממליצים בחום על...

הנה לכם להקה נחמדה

טוב, קוראים להם טראפיק (traffic) וחצי מהשירים שלהם הם פיכדליים כאלה וחצי רוק מתקדם, אז תורידו.. המומלצים: freedom rider (אני שומעת אותו עכשיו) the low spark of high heeled boys (הכי טוב לפי דעתי) paper sun (מצחיק כזה, הראשון שהכרתי שלהם) glad (גם ממש טוב) זהו.. אם אתם כבר כולכם מכירים וסתם גיליתי אותם עכשיו אז סליחה :) אבל הם באמת טובים

lazy

New member
המלצה

מכיוון שאנשים התחילו קצת להמליץ על להקות שהם אוהבים החלטתי גם לנסות זהו זמר שאני מניח שלא רבים מכם שמעו (הימור שלי אף אחד לא שמע עליו). קוראים לו ברנסבי והוא עושה שירים אקוסטים קליטים. אבל בניגוד לחברינו הם רובם שמחים ואופטימים עם הומור וציניות. אפשר להוריד שירים שלו באתר הבית ובאתר של חברת התקליטים (בתפריט Music / Mp3) עד עכשיו יצא לו סינגל אחד והוא והוא אחד הסינגלים האהובים עלי של שנה שעברה

Superunknown1

New member
עוד להקה מעולה:

babes in toyland זה אינדי רוק / ראיוט גרררל משובח. רק למי שאוהב להקות בסגנון bikini kill, L7, slint....

ryonatan

New member
ממליץ על THE FAINT

להקה שהדיסק האחרון שלה יצא ב2001 ואתמול ראיתי בNEW שיש לה קליפ וסינגל חדש כדאי לבדוק אותה סטייל דיפש מוד למי שאוהב ועוד להקה חובה KENNA תנסו את השיר FREETIME ממש ממש טובים

newtone

New member
The Delgados

חברה מגלאזגו שעובדים עם דייב פרידמן (מרקיורי רב , פליימינג ליפס..) ונשמעים ממש חמודים ....

למעלה