סיכום שבועי עם מזג אוויר סגרירי

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo186.gifסיכום שבועי עם מזג אוויר סגרירי../images/Emo186.gif

אפילו יותר משבוע שעבר! היום בבוקר היו בנתניה 8 מעלות
שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: איך אתם מצליחים לצאת מהבית בקור הזה? איך שמגיעים החוצה קופאים! סופ"ש חמים לכולם

ady18

Well-known member
סופש...

/י השבוע שלכם (של מירי):ברכת המלך שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):כול מיני תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:המצעד של רשת ג ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום רביעי הצגה משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:הייתה לנו בעייה מסוימת בדלת שהינו להזמין סוג מסוים של חילוץ ... ולא שבוע בכלל מוצלח משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:סרט ,חברים האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:גרוע שאלת בונוס: איך אתם מצליחים לצאת מהבית בקור הזה? איך שמגיעים החוצה קופאים!מנסים לשרוד יש ברירה

dxe בן

New member
מסכם../images/Emo98.gif../images/Emo182.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): ככה זה לאהוב
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): just dance תמונת/פליקס השבוע: היה משעמם לי ליד החדר של המנהלת אז צילמתי חלקים מהמיכתב שלה
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: משב רוח
ציטוט/י השבוע: קסם זה לא את זה אני
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אתמול הייתי עם חברים שלי אצל בית של ילדה אחת היה ממש כיף משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: היה לי מיבחן בערבית ששחכתי מימנו משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: טיייול שנתייייייייי
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לצערי הרב לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: סבבה שאלת בונוס: איך אתם מצליחים לצאת מהבית בקור הזה? איך שמגיעים החוצה קופאים! שמים מעיל ומנסים להיתרגל
שבת שלום לכולם ושבוע טוב

עד שתתחיל השרדות../images/Emo195.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):אל תלך מכאן /האור יזרח גם בנפרד שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):I kissed a girl אבל בביצוע של עברי לידר. תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:חתונה ישראלית (ערוץ יס) ציטוט/י השבוע:אני גם רוצה להתחתן. כל החברות שלי נשואות. איזה יום היה הכי מוצלח?אני מוצאת בכל יום את הטוב שבו
למשל היום מצאתי בגד מזארה בעזריאלי שאהבתי, דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:יום ראשון- להפגש עם ורד ומירב וויקו . לקבל טלפון מעל"מ שהזיזו אותי לשורות של 300 ש"ח בלי תוספת כסף.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אני חולה.מצודדת. שונאת להיות חולה.המלחמה הזו. יש לי תלמיד שמגיע כל יום מאשדוד. כמה שקשה לכולם, לו קשה יותר כי קשה לו להביע את הרגשות
. ראיתי ביום א' בעזריאלי דברים שרציתי לקנות והיום שהלכתי לא היה כלום במידה שלי(מי ישמע מה המידה שלי) ומה שכן היה במידה שלי היה עם כתם (ורד-אני מדברת על הסריג ממנגו)כולל הכובעים מאודם. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:יום ג' האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: השבוע נתתי לה פטור סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:עמוס. שאלת בונוס: איך אתם מצליחים לצאת מהבית בקור הזה? איך שמגיעים החוצה קופאים שכבות זו מילת המפתח חפרתי

אני במקומך לא הייתי כל כך מתגאה בו

יש בו הרבה חסרונות..לפחות לפיח העריכה של התוכנית

yafit1305

New member
מהיכרותי האישית -אני מאוד מאוד גאה בו../images/Emo104.gif

veredmp

New member
שיהיה סופ"ש מהמם לכולם

הנה, כבר טיפה יותר חמים היום! אין לי כוח באמת לסכמ"ש, רק רוצה להמליץ לכולם ללכת ל"עלמה ורות". הצגה מהממת עם שחקנים מעולים - יונה אליאן-קשת, מיכל שטמלר ושלומי טפיארו שכמעט מצליח לגנוב את ההצגה (בכל זאת, יונה אליאן-קשת!!!!!!!)

הילה 201

New member
../images/Emo199.gifמסכמת...

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האור יזרח גם בנפרד שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): מלאו אסמינו בר תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: רשת ג' ציטוט/י השבוע: זה הזוי שאין דברים כאלה איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אוכל טוב משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: הרגשתי רע חלק מהשבוע... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לקבוע סידור עבודה לקראת חזרה לעבודה... האם פגשתם את מירי השבוע? לא... סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד שאלת בונוס: איך אתם מצליחים לצאת מהבית בקור הזה? לבוש חם והמעיל החדש שלי!

מסכמת ומקווה לשבוע טוב ושקט לתושבי הדרום

שיר השבוע של מירי:אם זאת האהבה שלך
,והשירים משלמה המלך ושלמי הסנדלר
שיר/י השבוע שלכם לא של מירי הזמן לא עוצר של אביטל לבני,פיגו 92
קרן פלס חשבתי שיהיה רומנטי אוהד חיטמן
תחנת רדיו/תוגנית/סרט/סדרת השבוע שלכם-מאמא מיה עם מריל סטריפ כדאי לראות
וחרשתי על ערוץ 86 של הוט עם כל מיני סדרות מצוירות מהילדות שלי כמו גברת פלפלת וסיפורי מוש איזו נוסטלגיה
ציטוט השבוע של אחד שעובד אתי לשאלה שלי אם הוא תימני "אני לא תימני אני שוודי שהיה יותר מדי זמן בשמש"
היום הכי מוצלח היה יום חמישי יצאתי לדייט ספונטני עם בחור והיה נחמד מאוד
משהו שהוריד לכם את מפלס מצב הרוח השבוע-המצב בדרום יש לי משפחה ממש בקו האש וזה מדאיג
וחברה שהבריזה לי אחרי שקבענו להפגש
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא לא משהו מיוחד אולי עוד פגישה עם הבחור שיצאתי אתו השבוע
האם פכשתם את מירי השבוע-חח הלוואי והייתי פוגשת אותה אבל לא פגשתי אותה
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת חביב
איך אתם מצליחים לצאת מהבית בקור הזה?יוצאין אין ברירה
מתלבשים עם מליון שכבות עד שנראים ככה
ויוצאים ומחפשים מהר ככל האפשר מקום להתחמם בו שבוע טוב ושקט לכולם ואם יש פה אנשים מקו האש לבי אתכם

מסכמת מעט באיחור ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): על הגשר הישן, תן לי סימן שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): הגשמה עצמית תמונת/פליקס השבוע: אין לי כוח
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לצערי הרב חדשות 10 ציטוט/י השבוע: קר לי איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום חמישי וגם אתמול חברה שלי באה אליי משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: נחשו... מצב מבאס! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בתקווה שיגמר המצב!! ואחותי טסה שבוע הבא לבוסטון למרות שאני לא ממש מצפה לזה... האם פגשתם את מירי השבוע? לא. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מחרפן שאלת בונוס: איך אתם מצליחים לצאת מהבית בקור הזה? איך שמגיעים החוצה קופאים! - לא יוצאים... גם אם הייתי רוצה אני לא יכולה... שבוע טוב לכולם! נקווה ששבוע הבא יהיה כבר בסדר...

למעלה