סמולוויל - הפרק השבועי

TheCharm

New member
../images/Emo186.gifסמולוויל - הפרק השבועי../images/Emo186.gif

פרק טווווווווב!!! ופרק טוב בלי לואיס, הוא בהחלט פרק טווווווווב!!! חוץ מהעלילה העצמית המעולה, הפרק הזה עושה התקדמויות מכל כיוון. ההתקדמות העלילתית (שכורכת סביבה את מרגוט קידר, העוזרת של סוואן) ממשיכה [לשמחתו של שון...] בצעדים קטנטנים קטנטנים אבל במימון המתאים, הדו-פרצופיות של לקס ממשיכה להתוודות בפנינו, וכמובן מערכות היחסים של קלארק עם קלואי ולאנה שממשיכות להסתבך או לא. חוץ מזה אני גם מקווה שג'ייסון לא יחזור. בלעט.

shawn 1

New member
אמממ

זה כ"כ ברור שזו בריג'ט שחיכתה ללקס! היא גם בנאדם יותר חזק ממנו ... ואיזה מגניב שלאנה ראתה את הרוזנת כמתה...איזה פחד!! ואני מרחם על קלואי...מסכנה...היא יכולה להיות גם חולת נפש...

TheCharm

New member
תזכיר לי

קרוסבי חיכתה ללקס איפה? ובאמת היה עצוב על קלואי... אבל לא נורא, תכף היא מקבלת גמול על הכל

shawn 1

New member
...

קרוסבי זה שם משפחתה של בריג'ט? ונדמה לי רק שבריג'ט הייתה בלימוזינה שחיכתה לליונל מחוץ לכלא. זה מתאים למה שתיארו....

Aviad1987

New member
שבבי המידע האלה שאתה זורק

ממש מעצבנים. הבנו שראית את הפרקים. אנחנו מעריכים ומודים לך על כך אבל תן לנו לראות בקצב שלנו בלי כל הרמזים האלה, תודה

shawn 1

New member
אני לא ראיתי אותה, אבל זה די ברור,

מה לא? הלימוזינה שחיכתה לליונל מחוץ לכלא... זה יכול להיות היא...

TheCharm

New member
העוזרת של סוואן, קרוסבי,

היא זו שבאה אליו לבית הכלא.

vand

New member
אני אישית לא מאמין שזאת היא...

כשמפקדת הכלא אמרה שיש לה כוחות גדולים משלך נראה לי יותר הגיוני שלמי שזאת לא תהיה יש לה כוחות על. הניחוש הכי טוב שלי הוא שזאת אמא של ג'ייסון היא נראתה מסתורית כזאת פרק שעבר וכל הקטע שהיא הופיעה בחלום של לאנה כמכשפה אז בטח יש לה איזה כוחות.

למעלה